Gobelin (beszélgetés)
Szia!
Szeretettel köszöntelek köztünk. Amint olvasom, nagy gyakorlatod van már, biztosan sok szépet varrtál eddig.
Szerencsés vagy, hogy jó a szemed és látod a leszámolásokat. Igazad van, így lehet legszebben varrni, hiszen nem vagy kötve, nem torzulnak a minták, ez pedig megéri, mert szép a végeredmény.
Honnan veszed a mintákat? Internetről vagy katalógusból? A színkódokat is használod vagy magad színvilága szerint varrsz?
Hol láthatnánk a munkáidból?
További jó öltögetést, tűkoptatást! Roni
Üdvözlök mindenkit e lapon!
Új tag vagyok ezen a portálon, és olvasgatom már napok óta a levelezéseket és úgy gondoltam én is szólok. Uff. Szért ennél többet. Nos, látom majdnem egyöntetű a vélemény azzal kapcsolatban, hogy melyik gobelin a szebb. 30 éves tevékenykedésem során, néhány gobelin kivarrása után nekem is kialakult a véleményem.
Én a leszámolható mintából tudok a legszebb képet varrni! Az igaz, hogy lassabban megy és bonyolultabb, de megéri. Szerintem. Uff.
Vannak a Vaterán uj fonalak,ugyanaz a hölgy árulja,akitől én rendeltem már 2x.Ha van kedved nézd meg:
Sziasztok!
Rég jártam erre, látom készülnek a szép gobelinek.
Már másodjára rendeltem, de most cérnát is kértem(fehér lófej)és nagyon klasszul összeválogatták.
Jó kézimunkázást!
Szerintem varrás közben a kézimunkázók többsége a normál gobelint szereti jobban. De nyugodtan cáfoljatok meg, ha nem így van.
Egyébként nemsokára befejezem a képet, amit varrok. Már "csak" aháttér van hátra, vagyis a fusi munka.
Akkor jó,megnyugodtam,hogy nem csak én szeretem jobban csinálni a normált.Viszont tényleg sokkal szebb a tűgobelin.
Rendben szólok,köszönöm szépen.
Örülök, hogy kezd tetszeni. Én is sokkal jobban szeretem csinálni a normál gobelint, de olyan szép a tűgobelin.
Ok, ahogy gondolod. Tényleg szívesen megveszem Neked, ha szükség van valamire, csak szólj.
Köszi a biztatást,kivarrtam a kislány arcát,és már kedvet kaptam hozzá!Lassan rájövök a fifikára is és mivel nagyon tetszik a kép,természetesen nem adom fel.
Annyira aranyos vagy,de nem fárasztanálak ilyesmivel!Egyébként meg most annyi fonalat rendeltem,szebbnél szebb szineket,hogy egy darabig talán nem kell.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lett. Biztosan szép.
A múltkori fonalelfogyás kapcsán jutott eszembe, hogy én szívesen megveszem Neked a fonalat, és elküldöm postán. Talán gyorsabb is, mintha rendeled.
Tűgobelin... Tényleg nem egyszerű, de annyira szép. Ne add fel!
Sziasztok!
Tegnap befejeztem a turulos képet,a héten bekeretezem és megy a kép a naplómba.
Elkezdtem a tűgobelint varrni,hát mit mondjak nekem nehéznek tűnik...az első sor után aztmondtam,hogy odaadom anyukámnak és veszek helyette normál lukút,de aztán lassan belejövök talán.Nagyon tetszik a tűgobelin kivarrva,úgyhogy nem adom fel!
Szia!
Nem tudom milyen fonalra gondolsz,de ajánlom neked a Vatera vagy Teszvesz oldalát,én ott vásárolok.
Persze előbb regisztrálni kell.
Légyszi privátba írjatok, hogy tutira megkapjam..
Nagyon - Nagyon Köszönöm
Sziasztok!
Tud valaki olcsón eladó gépifonalat???
Előre köszi a segítséget
Sajna nincs lehetőségem.
Itt nálunk nem is lenne rá kereslet.
Igen az,
Köszi.
Te hogy haladsz?
Sziasztok kedves gobelinező barátnőim!
Majdnem kész a Turul madaras képem,de sajna nem tudom még befejezni,mert elfogyott a fonalam.Mivel nálunk nincs gobelin üzlet,igy csak rendelni tudtam,úgyhogy várnom kell pár napot mig ideér.
Pedig nem akartam még elkezdeni a tűgobelint,mig be nem fejeztem.
BUÉK! 2009!
MINDENKINEK KÍVÁNOK EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT! LEGYEN IDŐTÖK, TÜRELMETEK FŐKÉNT PÉNZETEK A KÉZIMUNKÁZÁSRA!!!!!!!!
LEGYETEK VIDÁMAK, KREATÍVAK ÉS ALKOSSATOK SZÉP DOLGOKAT MAGATOK ÉS SZERETTEITEK ÖRÖMÉRE!
Minden jót kívánva puszi Minden kedves kézimunkát szerető Barátomnak! Roni