Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gerincgyógyító manuálterápia Menyhárt Balázs fórum

Gerincgyógyító manuálterápia Menyhárt Balázs (beszélgetős fórum)


1 2
2016. jún. 19. 20:23

Még jó hogy nem fórumokon kezdtem keresni csontkovácsot, mert lehet h nem jutottam volna el a Balázshoz :/ Sajnálom h ennyire megoszlanak a vélemények, nem is értem miért...

Negyedik kezelés előtt vagyok de már az első után sokkal jobban voltam. Én minden gyógyulni vágyónak csak ajánlani tudnám - porckorong sérvem volt és több helyen ki volt ugorva a csigolyám és még sorolhatnám... De nem vagyok "fizetett véleményező" nem is dícsérem tovább, menjen el mindenki aki tenni szeretne magáért.

33. Marrone Ricci (válaszként erre: 31. - Zsolt03)
2016. jún. 13. 13:44
Apukam is kapott tole otthoni tornat, csinalta naponta egy ideig. Aztan amikor rendbejott, mar lustabb lett, de szerencsere rendben van. :)
32. Zsolt03 (válaszként erre: 25. - Kata1954)
2016. jún. 13. 13:22

Megoldódtak azóta a problémáid?

Nekem fontosak voltak a Balázs kezelései, aztán persze jöhetett az otthoni torna.

Ha ő nem segített volna, én hiába kerestem volna itt-ott tornát! Az már nem volt elég. Kellett hozzá egy olyan jó szakember, mint Balázs!

2016. jún. 13. 13:15
Nekem olyan fájdalmaim voltak, amit már alig tudtam elviselni. A hátam, derekam, combom, lábaim fájtak. Se ülni, se feküdni nem volt jó, mindenhogy nagyon fájt. Éjjel a fordulás kínszenvedés volt. 3-szor voltam Menyhárt Balázsnál kezelésen. Az első után még nem éreztem, hogy jobb, de mentem, mert bíztam abban, hogy segít.A 2. után érezhetően jobban tudtam mozogni. A 3. kezelés után megkaptam, milyen tornát végezhetek otthon. Azóta nem volt panaszom, de igyekszem betartani, amit mondott és a gyakorlatokat is csinálom. Nagyon hálás vagyok a segítségéért!!!! Bármi ilyen jellegű gondom lesz, megyek hozzá minél előbb, hogy ne hatalmasodjon el a fájdalom.
30. Marrone Ricci (válaszként erre: 29. - Emőke 37)
2016. jún. 9. 12:39
Igen, teljesen egyetértek veled, tudom, hogy apukám miken ment keresztül és az egész családunk. Én is be fogok majd jelentkezni egy kezelésre, mostanában fáj a derekam.
29. Emőke 37 (válaszként erre: 28. - Marrone Ricci)
2016. jún. 9. 12:33
Örülök Apukád gyógyulásának, tudom milyen kemény dolgokon ment keresztül, hiszen én is megtapasztaltam sajnos...De szerencsére ez már a múlt. Nekem jövő héten megy hozzá a nővérem férje, neki nincs komolyabb baja, de nem is akarja, hogy legyen, látva az én régi szenvedéseimet. Ezeken a portálokon úgy vettem észre, hogy az a jellemző, ha egy konkrét dologról van szó, hogy akik sikerrel jártak pl. a gyógyulásban, azoknak esze ágában sincs itt írogatni, örölnek, hogy meggyógyultak és élik az életüket. Én azért írtam, mert igazságtalannak éreztem egy-két beírást és nem szerettem volna, hogy emiatt téves következtetést vonjanak le azok, akiknek tényleg szüksége lenne a segítségre, én hálás vagyok, mert az én életemet megváltoztatta ez a gyógyulás, visszakaptam a régi életemet.
28. Marrone Ricci (válaszként erre: 26. - Emőke 37)
2016. jún. 9. 12:26
Én is így vettem észre ezt a fórumot. Apukám járt hozzá rendszeresen két nyaki sérvvel és rendszeres kezeléssel Menyhárt Balázs meggyógyította!!! Ő csak azt bánja, hogy nem fordult hozzá hamarabb, mert több év szenvedéstől szabadult volna meg. Mostanában 2-3 havonta szokott menni szinten tartó kezelésre. Neki olyan fájdalmai voltak és annyira szédült, hogy ezért majdnem elveszítette a munkáját és rengeteget szenvedett. De szerencsére már jól van és beleegyezett, hogy ezt leírjam ide.
2016. jún. 9. 12:07
Nekem segített és én ajánlom a sorstársaimnak. Korrektnek tartom az árat és a kezelést is.
26. Emőke 37 (válaszként erre: 25. - Kata1954)
2016. jún. 9. 12:04
Abban biztos lehetsz, hogy én nem vagyok kamureg és a saját tapasztalataimat írtam le. Én inkább azt vettem észre, hogy amikor ír valaki egy topicba, akkor több válasz jön rá, mert akkor felébred a kérdés és látni a kezdőoldalon. Én legalábbis így szoktam.
2016. máj. 26. 11:29
Az interneten találtam Menyhárt Balázsra. A honlapja nagyon meggyőző volt. Első alkalommal megbeszéltük gerincproblémáimat, ezt követően kezelt. A kezelés a szokásos izomlazítás, csontkimozgatás volt, ami jól esett,de utána sem javulást, sem rosszabodást nem éreztem. Nagyon vártam a második alkalomra gondolván, hogy már csak kezelés lesz. Sajnos nem így történt. Több mint 10 percen keresztül magyarázgatott - számomra - teljesen triviális dolgokat, utána pedig néhány percig "kezelt", ami meg sem közelítette az első kezelést sem időtartamában, sem minőségében. Csalódás volt számomra. A következő időpontot lemondtam, nem akarok ismét 10 ezer forintot kidobni. Az "általa kifejlesztett/alkalmazott módszert" - amit első alkalommalalkalmazott nálam - egy az egyben megtaláltam a You Tube-n egy másik csontkovácskezelő prezentációjában. /Az is zavart, hogy az őt igen méltató bejegyzések - két portálon is - szinte egyetlen időpontban kerültek fel a netre, mintha egy ember írta volna őket./ Ez az én tapasztalatom.
24. linda1982 (válaszként erre: 13. - Nika0304)
2015. aug. 10. 07:10
Vegul elmentel Balazshoz?
23. linda1982 (válaszként erre: 20. - Dórcsi14)
2015. aug. 10. 07:01
Nem irtal azota. Jobban vagy? Hasznaltak a kezelesek? Amugy tudja valaki milyen vegzettsege van ennek az embernek,hogy ilyeneket csinal?
22. Emőke 37 (válaszként erre: 21. - Starshine88)
2015. febr. 22. 11:29
Persze, nem sok embernek van lelete, meg tudja mondani, hogy mi lehet a probléma és ha kezelhető, akkor kezel, ha valami kizáró ok van, akkor nem fog kezelni és nem kell fizetni sem a diagnózisért. Akkor orvoshoz fog küldeni és gyógytornászt javasol. De azok csak nagyon extrém esetek, vagy akinek a lelete alapján kizárt a kezelés, pl. nagyon rossz csontritkulási értékek, vagy 75 év fölött. Nekem sok ismerősöm volt már nála.
2015. febr. 20. 15:03

Sziasztok!


Az lenne a kérdésem Menyhárt Balázzsal kapcsolatban, hogy anélkül is be lehet hozzá jelentkezni, hogy lenne egy reumatológiai lelet a kezemben? Ergó, hogy nem tudom a pontos diagnózist... ő meg tudja állapítani ott helyben? Mert akkor nem futnék köröket és nem várnék 3 hónapot, hogy bekerülhessek. Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem :P


Köszi!

2015. jan. 29. 21:00

Szép estét mindenkinek!

Most kezdtem el a kezelést Menyhárt Balázsnál, 2009-óta voltak fájdalmaim nem kicsi! A szokásos menet, reuma, gyógytorna, nem volt változás. Kértem MR-re beutalót, eredmény 2 gerincsérv. Reuma főorvos tanácsa, nincs porszívó használata, és együtt kell élni evvel a fájdalommal, ha már így alakult, "szerencsére neki nincs" ez a fájdalma! Sok helyen voltam, adták az ismerősök a címeket, pl. Gerincfunkció Kft

Thanh Kiem, messze kerülje el mindenki!! Tavaly decemberben kaptam még egy nevet, gondoltam ez lesz az utolsó belefáradtam már a sok reklámba!

Biztosra merem mondani, hogy nem csalódtam eddig, ma voltam a 3. kezelésen, de már a másodiknál javulást éreztem,nagy fájdalmak nélkül tudtam vásárolni menni. Ez vmi mennyei érzés volt, már ennyivel is megelégednék, nem várok csodát még a 3. kezelés után, ez csak jobb lehet!! Ha befejeztem a kezelést jelentkezem az eredményről.

19. Emőke 37 (válaszként erre: 17. - HamvaiP)
2014. nov. 25. 20:14
Ezt én is így gondolom, az én életem megváltozott, mióta a Balázs meggyógyított, teljes értékű életet tudok élni fájdalom nélkül és ami a legfontosabb, hogy az okát szüntette meg, nem a fájdalmat enyhítette, hanem az okát gyógyította meg, így elmúlt a fájdalom! Akik fájdalommal élnek, tudják értékelni a szenvedés megszűnését. Én nagyon hálás vagyok nekik.
18. Emőke 37 (válaszként erre: 1. - Nika0304)
2014. nov. 25. 19:58
Én jártam Menyhárt Balázsnál és javasolni tudom mindenkinek!Nagyon fájt a derekam és a 3. kezelés után teljesen elmúlt a fájdalom. Már orvosról orvosra jártam, de nem tudtak segíteni, a Gerincgyógyító Központban már az első kezelés után éreztem a javulást. Nekem az, hogy hány perc a kezelés, teljes mértékben lényegtelen, mivel csak az számít, hogy meggyógyultam. Ha nem tapasztalom meg saját magam ezt a hirtelen javuást, talán el sem hittem volna a több év szenvedés után. SZóval én mindenkinek javasolni tudom, aki hasonló problémákkal küzd, zseniális szakembereknek tartom a Gerincgyógyító Központ dolgozóit.
2014. nov. 25. 14:55

Meglepően olvasom amit Trigger ír. Én évek óta szenvedtem egyre erősödő, szűnni nem akaró derékfájással. 2012-ben L5-S1 porckorongsérvet állapítottak meg MR felvétel alapján, miután már a lábaimba is lesugárzott a fájdalom. Ülni, állni nem tudtam. Egy hétig befektettek a kórházba és napi szinten kaptam infúziókat. Semmi nem segített. Járni alig tudtam és gyógyszereken éltem. Az idegsebész azonnali operációt javasolt. Azt mondta, azzel már nem lehet mit kezdeni. Nem akartam, hogy megoperáljanak, mert arról nagyon sok rosszat hallottam. A neten keresgettem végső kétségbeesésemben és sajnos felültem én is annak a hírdetésnek, hogy egy csontkovács kezelésnek minimun egy órát kell tartania. El is mentem 3 ilyen kezelsére is. Meg kell, hogy mondjam nagyon lelkiismeretesen végigdolgozta az egy órát az ember, de az állapotom a világon semmit sem változott. Már én éreztem magam kellemetlenül, mert tényleg nagyon odatette magát és nagyon sajnálkozott, hogy nem javul az állapotom semmit.


Ezek után végső elkeseredésemben akadtam a netem a Balázsra és mint utlolsó lehetőséget mentem el az első kezelsére. Döbbenetes volt az első kezelés tapasztalata. Végíg éreztem, hogy áramlik a gyógyító energia a kezeiből. Elmondott mindent a leletem alapján a betegségemről és mit kell nekem tennem még a gyógyulásom érdekében. Ahogy lefelé mentem a kezelés után az épületből már sokkal jobban éreztem magam. Szimplán szárnyalni tudtam volna az örömtől, mert ilyet még soha senkinél nem tapasztaltam. A Balázs kezeiben érződik a sok sok év gyógyító tapasztalata és akár 10 perc alatt sokkal több eredményre jut mint mások egy óra kemény munkával. 5 kezelésen voltam és mára már teljesen tünet mentes vagyok és nagyon örülök, hogy elkerültem az operációt. Azt javaslom érdemes elolvasni a visszajelzéseket a weblapon: [link]


Az a megdöbbentő egy ilyen fórumban, hogy bárki beírhat valakiről amit csak akar, mert éppen ilyen kedve van és ezzel bárkit akár tönkre is lehet tenni. Én csak azt tudom mondani, hogy én sokkal többre tartom ezt a kezelést mint egy óra masszázst. Ha valaki masszázsra vágyik akkor oda kell menni, ahol ezt megkapja egy vagy másfél órán át.

16. Trigger (válaszként erre: 15. - Kata218)
2014. okt. 20. 11:36
Én jártam. Telefonon azt mondták, hogy 20 perc 10 000 Ft-ba kerül, ami nagyon drága, de úgy voltam vele, hogy kipróbálom. Amikor odamentem, 5 percet beszélgettünk, majd a doki 5 perc alatt kimozgatott néhány alapfogással, amit már korábbról ismertem (hát és nyak kiropogtatása, karok és lábak nyújtása). Ezután kérte a pénzt. Amikor azt mondtam neki, hogy még a 20 perc sem volt meg (máshol átlagban 1,5 óráig kezeltek), akkor azt a választ kaptam, hogy a díj a kezelésre vonatkozik, aminek nem kell mindenképpen 20 percig tartania. OK, de akkor a telefonban miért nem ezt mondták? Egy 5 perces kezelésért fizettem 10 000 Ft-ot, mindenki kiszámolhatja, hogy ez milyen órabér... Szóval a Menyhárt Balázst egyáltalán nem ajánlom, mint csontkovácsot, szerintem egy nagy lehúzás az egész, biztosan nem megyek hozzá többet. Kár, hogy a régi csontkovácsom elköltözött Pestről.
2013. jan. 25. 09:26
Érdeklődnék, hogy valaki járt-e már Menyhárt Balázsnál gerincgyógyító masszázson, és mik a tapasztalatok?
14. MsTrixy (válaszként erre: 1. - Nika0304)
2012. júl. 17. 22:14

Szia

Nem tudom aktuális-e még a kérdés, esetleg voltál-e azóta a Menyhárt Balázsnál. Én 6-8 havonta járok hozzá évek óta és esküszöm rá. Igaz nincs sérvem, de a derekam szokott fájni és 1-3 kezelés rendbehozza. Tökéletesen ki tudja egyenesíteni a Balázs a hátam, a kezelések után szinte rosszul esik görbén tartani a hátam, ezért ilyenkor jópár hétig tudatosan figyelek, hogy helyesen tartsam magam. Szerintem az ő 2o perce többet ér mint másnál a másfél óra. Nem fáj semmi, maximum ropog. Mindent összevéve kellemesnek mondanám a kezelést.

Hiszem, hogyha az embernek a gerince rendben van, akkor jobb esélye van az egész szervezetnek helyesen működni.

2012. máj. 29. 10:52
Gerincgyógyító manuálterápia Menyhárt Balázs csontkovács
12. nika0304 (válaszként erre: 8. - Judyt640)
2012. máj. 29. 10:45

Szia,

Ez akiről érdeklődöm (Balázs) 8.000.- kb 15-20 perc, az ormosnál olcsóbb, max. 5000.-, de azt tudom, hogy 2 teljesen másfajta csontkovácsolást csinálnak. Az ormosnál nagyon hirtelen, ide teker, oda teker..., az egész nincs még 3 perc sem (láttam hogy csinálják), a Balázsnál nyugodtabb...

Hát nem tudom, Te milyen dokinál voltál?

Fájt amikor csinálta?

Nekem fájni nem fáj, csak recseg-ropog. Van aki azt mondja nem szabad, hogy fájjon, van aki pedig azt, hogy amúgy nem lehet rendesen helyre tenni a dolgokat.?

11. nika0304 (válaszként erre: 4. - Vica66)
2012. máj. 29. 10:35

Szia,

A reumás dokival már tele van a hócipőm, hogy őszinte legyek! Lassan 1 éve jártam már hozzá + gyógytorna + masszázs, de nem sok mindent ért.

Ráadásul hiába kértem küldjön mr-re, visszaküldött 4*-re is a neurológiára és a szemészetre, mivel rengeteget fáj a fejem, szemem, zsibbadt a karom, lábam, arcom...

Plusz irkálta a hülye gyógyszereit, amit hiába mondtam neki hogy nem fogom beszedni, mivel ne a tünetet kezelje, hanem jó lenne, hogyha megkeresné az okát, de mintha a falnak beszéltem volna, annyira "féltik" ezt a .... mr vizsgálatot, pedig sokszor jó, hogyha megcsinálják, főleg hogyha időben.

Nekem a nyaki és koponya részt nézték csak, és a nyakinál van gond a 2-3 és a 6-7 csigolyák között.

Az egyik sérv kisebb, ami azt jelenti, hogy ha egy évvel ezelőtt még az elején hajlandó elküldeni normális vizsgálatra, akkor lehet, hogy a kisebb nem is alakul ki, hogyha kezelve van.

Végül én is a Honvéd kórházban kötöttem ki, egy idegsebésznél, végül ő küldött mr-re is.

Ő is a tornát javasolta, plusz az úszást, de az igazság az, hogy már nagyon ki vagyok emiatt, hogy hol itt, hol ott fáj, ráadásul nagyon szeretnénk már kisbabát, emiatt is szerettem volna valami "gyors" és hatékony megoldást, mert az idő meg csak megy és nem változik semmi.

Az ormosba jártam akupunktúrára, az is elég jó volt, de csak hogyha rendszeresen mész, ami ugye sajnos nem 2 ft.

Már 3* voltam a Balázsnál, még maximum ugyanennyit megpróbálok, aztán ha nem, keresek mást. Azért jó lett volna valaki, aki már járt nála és tud valami tapasztalatot mondani, hogy nem csak felesleges pénzkidobás bejárkálnom.

10. judyt640 (válaszként erre: 9. - Vica66)
2012. máj. 27. 17:18
Bocsi elnéztem azthittem a fórumot te inditottad,figyelmetlen voltam.
9. vica66 (válaszként erre: 8. - Judyt640)
2012. máj. 26. 22:06

Szia!

Én nem írtam itt senkiről. Jártam ugyan anno csontkovácsnál, de itt nem írtam róla. Elég elismert ember, de nekem nem tudott segíteni, csak tanácsot adni. Ettől persze még másnál érhetnek el eredményt.

Hogy lehet egy sérvet kimozgatni? Mondjuk el tudom képzelni, hogy átmenetileg enyhülést hoz.

Azért óvatosan kell ezzel is bánni, azt mondanám, mindenesetre gyors gyógyulás ebben a "műfajban" nincs, azt továbbra is fenntartom, ahogy a gyógytorna fontosságát is. De csak szakember irányításával.

8. judyt640 (válaszként erre: 7. - Vica66)
2012. máj. 26. 19:25
Szia 32 éves voltam amikor 2 also gerinc és 2 nyaki sérvem volt.A nyaki miatt nagyon fájt a fejem,3 hét kórház helyben 2 hét Bp Honvéd kórház orvosok aztmondták ezzel együtt kell élni.Kerestem egy csontkovácsot sokat segitett,nem szedtem gyógyszert.Én csak ajánlani tudom ,de megkell találni azt akire rá mered bizni magad.Utánna olvastam annak akit irtál,nemtudom sok a reklám,ORMOS intézet?nemism ott senkit de ismert intézet és nem most kezdték.Mondanám a Táltost az enyém ott tanult de aztmondják 20 perc 10000ft kicsit sokallom és kevésnek az idöt arra hogy kimozgasson.
7. vica66 (válaszként erre: 6. - Judyt640)
2012. máj. 26. 19:11
Gerincsérv?
2012. máj. 26. 16:57
Nekem a csontkovács manuálterapeuta segitett,jól megkell nézni,véleményeket kérni kihez méssz én az enyémet tudnám ajánlani de nógrád megyében van.
5. vica66 (válaszként erre: 4. - Vica66)
2012. máj. 25. 22:28
Amit még elfelejtettem: gyors módszer erre nincs. Illetve van, ha már olyan tüneteket okoz, műtét (ámbár az után meg a rehabilitáció hosszadalmas). De azért előbb inkább érdemes mással próbálkozni, viszont a gerincbetegség egy "türelemjáték". Ha lenne rá gyors és hatékony módszer, nem lenne olyan sok gerincbeteg.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook