Hány éves korig számít a külső? (beszélgetés)
Van ami ellen nem tudunk tenni.
Az említett 76 éves nénikémnek 61 évesen lett csípőprotézise, és teljesen rendben volt. Tavaly kilazult neki, amit idén kicseréltek. Hát ez nem sikerült túl jól. Csak bottal tud járni és úgy sem szépen.
Egyébként, 63 kg, azaz nem sovány, nem kövér.
Remélem, rendbe tudják hozni, mert amióta él, pörög ezerrel.
Próbálkozni lehet, csak körbe röhögés lesz a vége.
Nekem 70 évesen pont jó 70 évesnek kinézni. de 70 évesen hogy jó kinézni? Fájdalmasan síránkozva, csoszogva elhízva, vagy fitten, mosolygósan?
En 4 hetente járok festetni, vágni csak kéthavonta kérem. Most egy rendezvény miatt 3 hétre jön ki a lépés. Kozmetikust inkább hanyagolom, belőlem mást varázsolni nem tud. Azt csak "úgy érezzük" :)
Azért a szemhéjplasztikát el tudom képzelni idővel, ezen még gondolkodom. Kár, hogy minden értelmes sebész messze dolgozik.
A nénikém kozmetikussal csináltatja.
Ja, 76 éves, de még mindig befesteti a szemöldökét, ki is szedi, havonta jár fodrászhoz és mindig divatos ruhákat hord. Igaz, nem sminkel, de elmondható róla, hogy tip-top. És nem nyanyásan, hanem a mai divat szerint. Télen farmert hord, steppelt kabáttal, jó pulcsikkal, nyáron vékony nyári nadrágokat pólóval. Eseményre mindig új ruhát vesz, hiába van neki több olyan, ami csak 1-2 alkalommal volt rajta.
Mindig nett, ahogy kell;)
Áááá, amióta tudom, hogy meg van a szempillám, nem is gondolok rá, hogy fessem a szemeimet:D
Azt viszont nem tudom még, hogy mi lesz a szemöldököm sorsa, ha megőszül. Szokott lenni benne 1-1 szál hófehér szőrszál, azt kihúzom szemöldök csipesszel, de mi lesz, ha egyszercsak az egész ősz lesz? Bár, lehet, hogy akkor már mindegy lesz.;)
Valami brutálisan sokkoló.
Úgy nézek ki ott ,mint egy depressziós veréb 😵💫
egy süllyedő óceánjárón sem az a legfontosabb, hogy glutty glutty közben újra pingálják frissen a korlátokat.
az öregséget, a megőszült hajat is lehet méltósággal viselni.
egyáltalán nem baj, ha valakinek más lett a teste, csak azért mert megöregedett.
a szeme csillogását semmilyen festék nem pótolja.
én ezt ma így látom.
Hát igen!!! Ez így igaz!
És a bevásárlóközpontok próbafülkéinek világítása is önbizalom pusztító!!! Sehol máshol nem látok annyi ráncot az arcomon!!! 😂
Persze!!!
Amíg van igényed rá és jobban érzed magad tőle, ha a tükörbe nézel, addig pedig KÖTELEZŐ!!! :)
Isten őrizz szemüvegben tükörbe nézni.
Volt néhány hökkent pillanatom ☺️
Egy finom smink ,még nyolcvan évesen sem ördögtől való.
A hangsúly a finoman van.
Ötven plusszosan (bőven😁),a kevesebb több szabályt követem.
Szerintem, mindig kell figyelni a külsőnkre. Nem sminkre gondolok, hogy egyebekre.
Én nem sminkelek, azaz régebben a szemeimet szemceruzával kicsit kihúztam, ritkán rúzsoztam, de most már úgy látom, hogy inkább öregít mint szépít, így tényleg csak nagyon ritkán teszem ezt. De, a súlyomra nagyon figyelek és ruháimra is, valamint a hajamra, kezeimre. lábaimra és a bőrömre is.
Én sosem sminkeltem, nem hiszem, hogy vén fejjel fogom elkezdeni.
Talán a szempillámra használtam spirált, mert szép hosszú, semmi mást.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Vannak még olyan lányok, akiknek nem csak a külső számít?
- Meddig számít az ember "erkölcstelennek"?
- Decemberben vettünk egy új számítógépet. Meddig kell megőriznem az alkatrészek dobozait?
- Mellkisebbítő műtétet szeretnék, 2 pici gyerekem van. Mire számítsak műtét után, mennyire fogom tudni ellátni a családot vagy meddig nem?
- Két hónapos összefüggő külső gyakorlat (főiskolai tanulmány alatt) munkaviszonynak számít?