Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Futás - Első 5 kilométerem! fórum

Futás - Első 5 kilométerem! (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
2013. jún. 6. 08:44

[link]

nagyon szeretnék erre menni! Lesz ovis futás is, félmaraton-váltó, szóval gyertek gyertek! júni 29

1636. odzsika
2013. jún. 6. 08:30
A lépcsőzés amúgy csodálatos feneket csinál, legalábbis szerintem nekem attól kerekedik.. oldalt még van felesleg de ma valahogy sikerült megpillantanom a fenekemet és "jé, ez kinek a feneke?" narancsbőr is kisebb és szép kerek, pedig nem voltam még olyan sokszor, de hatásos! Első edzés után napokig lábra se tudtam állni!
1635. odzsika
2013. jún. 6. 08:18

Keress rá a Steptiltre: mindig kint van fb-on, hogy mikor lesz a héten edzés, tabán kőműves lépcsőnél van a nagy megmérettetés és az első alkalom ingyenes utána 1000 ft/alkalom!

Én is néztem az aggteleki cuccot, de iszonyat brutál 16 km-t lefutni nekem még.. pláne szintemelkedéssel. Én a Suhanj!6 órás futásra megyek, ami augusztus 11-én lesz 0:00-tól fejlámpával, nagy feeling, de biztos lesz holtpont.. 6 fős váltó kell, elvileg megvagyunk, de aki jelezte, hogy jönne az nem ír napok óta, rá is kérdezek :)

1634. 880331b0ba (válaszként erre: 1633. - 880331b0ba)
2013. jún. 5. 22:04
2*1,5 km. akart lenni, vagyis 3 km.
1633. 880331b0ba (válaszként erre: 1632. - Labanczjoe)
2013. jún. 5. 22:03

Sziasztok!!!

Csak nem voltam ma futni, mert holnap a DK-s csapat az Orczy-kertbe invitált egy közös edzésre!! Erre pedig nem illik nemet mondani:)

Az Aggteleki futást már én is "kinéztem" magamnak!!! :) Sőt, továbbmegyek: én imádnék éjjel futni, mert én alapból legtöbbször sötétben futok :D

Nekem az jön be!

Ebben a hónapban még 15-én lesz a gyáli 1,5 km-es akadályokkal nehezített terepfutás a motocross pályán- jön esetleg oda valaki?

Tudom a táv kicsit nevetséges, de van 2-1,5 km. is. Mi megyünk, már be is neveztem :D

Szép álmokat!!!!

1632. labanczjoe (válaszként erre: 1631. - Lucamami78)
2013. jún. 5. 19:43

Megnéztem a 2012-es barlang futást. 16 km ebből 2 km a föld alatt. Elég kemény, szintemelkedés: 500 m D+. Pl:

2. szakasz (Barlangi szakasz): Jósvafői bejárat - Vetődéses-terem - Színpad - Óriások-terme - Mozdony - Sárkányfej - Itt egy meredek úton a Csillagvizsgálóhoz és lépcsőn egy másikon vissza - Polip - Vörös-tó (280 lépcső felfelé). A Vörös-tó kijáratnál frissítőpont várja a versenyzőket.

Ez tetszik!

2013. jún. 5. 19:04

Odzsika jól hangzik, biztos kemény is :)

Dalit jaj szegénykém, remélem azért nem fáj :( ma a manót vittem fogászatra..sajnos fájt neki, és bár gyors volt a fogorvos, nagyon rossz volt lefogni még nekem, hát még neki 4évesen :( (sajnos van még pár hasonló foga amiért vissza kell mennünk, csak már tudni fogja, hogy mi is vár rá) szerencsére már teljesen jól van

Cherryl remélem jó időtök lesz a hétvégén!! Ügyesek lesztek! (én lemondtam a félmaraton váltót, majd lesz még több verseny, amin indulhatok)

lesz még azt hiszem szeptemberben egy aggteleki futás is, igaz tizenvalahány km a táv, de nagyon jó lehet, cseppkőbarlangon átfutni :) JOE? :)

1630. dalit (válaszként erre: 1629. - Odzsika)
2013. jún. 5. 18:47

Erről írjál majd bővebben. Hol, hogyan, mikor van, kerül-e valamibe, és ha igen mibe?

Érdekelne.

Ma meg tegnap lecsiszolták egy csomó fogam, de állítólag jövő csütörtökön kész lesz, és akkor már emberek közé, meg futni is tudok majd menni. Drukkoljatok nekem.

1629. odzsika
2013. jún. 5. 13:07

Igen, 168 lépcsőfok a tabánban és ott Kristóf mond feladatokat, hogy hogy kell futkosni meg erősíteni, most volt előtte fél óra jóga is a héten, de nem mentem a lábam miatt.. :(

Írjál Cherryl drága és szedd össze a harmadik tagot!

1628. 880331b0ba (válaszként erre: 1627. - Lucamami78)
2013. jún. 5. 12:28

Sziasztok!!

Lucamami a félmaratonra gondolsz most hétvégén??

ott is van váltó? L is nagyon várom már a vasárnapot. Odzsika írok majd privit Face-n, de Rékával is beszélni kéne, hiszen ő a 3. tagunk, és vele nem vagyok igazán napi kapcsolatban úgy, mint mondjuk, itt veletek:) Ma este futok, napközben dolog van, meg volt is. Legyen szép napotok, és fussatok!!!!

2013. jún. 5. 10:28

Joe, még nem láttam a Dunát, de képek alapján elég komoly szintet ért már el. (a homokzsákolás meg keresztedzésnek is jó, a segitségen felül)

Odzsika milyen az a lépcsőzés? egy meredek lépcsősort kell megmásznotok? Az jó lehet, keménynek hangzik! (ha ilyeneket csinálsz, akkor a 2km sik versenyt lazán lefutod :)) Azt hiszem, én is beiktatok majd lépcsőzést...kilencediken lakunk, kihagyom a liftet, párszor felkocogok :)

Most én is indulnék a 7km váltón, a másik anyuka, akivel a brutálon együtt mentünk, ő is jönne, próbálok az egyesületen keresztül nevezni, igy kicsit kevesebbre jönne ki a nevezési dij is. Meglátjuk sikerül-e indulni...

1626. odzsika
2013. jún. 5. 08:19

Cherryl: Igen, várom a vasárnapot! Lassan meg kéne beszélni, hogy hol és mikor találkozunk! :)

Én lépcsőzésre járok, de ott már az első alkalommal voltak ugyanolyan kezdők mint én akikkel tudtam dumálni, pár alkalom után meg már a mag is "hozzánk szólt" :D Szóval remélem h pár dk futás után jobb lesz a helyzet, ha nem akkor futkosok egyedül tovább :) Nem mertem se hétfőn se tegnap elmenni lépcsőzni, pedig megbeszéltem az 'edzővel' h megyek és light-ban csinálom :) Valszeg holnap dk nélkül futok egy hosszabbat aztán pihenek ismét vasárnapig!

2013. jún. 4. 19:51
Én most jöttem vissza a Duna-parti 10 km-ről. Elég durva a helyzet itt Vácon. Még az is lehet elmegyek homokzsákolni, ha elengednek szabira.
2013. jún. 4. 19:09

Hol vagytok csajok/fiúk?! Milyen érdekes idő volt ma. Hol sütött hol fújt, meg beborult...

Futni holnap fogok, egyben kéne a 6 km-t, és az időt kellene lefaragnom 45 perc alá.

Szép estét nektek!!!!

1623. 880331b0ba (válaszként erre: 1622. - Lucamami78)
2013. jún. 4. 16:02
A Hortobágyin? Igen, azt még tudnám produkálni, van még kis időm hogy szintre hozzam magam :) Mi Auguzstusban megyünk nyaralni, 14-20-ig, így nekem akkorra nem fér be egy verseny sem... Addig viszont!!! :D
2013. jún. 4. 15:58
Cherryl a 7km távot lőtted be? Azt én is néztem, de lehet épp nyaralni megyünk, ezért még nem biztos, de mivel már van tapasztalatom a homokos futásban, főleg árnyék nélküli hőségben...elég KEMÉNY! :) de ha mennék én is a 7-est futnám
1621. 880331b0ba (válaszként erre: 1620. - Lucamami78)
2013. jún. 4. 15:57

Lucamami: megnéztem a hozzám legközelebb esőt, de az is messze van. :( Az edzésekre úgysem tudok mindig elmenni-és igazából rákaptam a magányos futásra! Nem mondom, jó a csapat, és én szeretnék is. De a legtöbb edzésem magamnak, magammal lesz-nincs időm meló mellett, bejárni Pestre, sajnos:(

DALit: mikor téged kerestelek a Cocacoláson:) velem pl. kedvesek voltak,( D.K.) pedig nem is ismertek. Mindenkinek lehetnek jó, és kevésbé jó tapasztalatai: nyilván mindenki maga dönti el, hova szeretne tartozni. Ezt erőltetni úgysem lehet. :) A lényeg a futás!!!

Puszi nektek!!!!

1620. lucamami78 (válaszként erre: 1619. - Dalit)
2013. jún. 4. 15:51

Mindegy, én inkább nem irok semmit. (van összehasonlitási alapom, mert a futónagykövetes csapat teljesen más, és igen, első alkalommal is már befogadóbb, barátságosabb volt) Most már kicsit 'felkapott' lett DK-nak lenni (lásd a sok új tagot, és nagynevű sportolókat) Párszor voltam a sátruknál, és le se ....t senki. A motivációs blogot olvastam, segitett, de ITT pl, ez a fórum is 'személyesebb'. Legalábbis igy látom.

Cherryl biztos van felétek is valamilyen futószakosztály, BSI futónagykövet, keress rá, és menj el nyugodtan, én csak ajánlani tudom. :)

1619. dalit
2013. jún. 4. 15:37

Sehol nem érzed a közösséget az első alkalommal. Időt kell hagyni.

Én háromszor voltam eddig, és olyan szerencsém volt, hogy tudtam venni polót is, és a versenyen úgy drukkoltak, mintha a legjobb barátaim lettek volna.

2013. jún. 4. 15:24

igazából ez az egész, az előbb csak a rám vonatkozót linkeltem be:)

[link]

2013. jún. 4. 15:23

Sziasztok!! Én még egy edzésre se jutottam el.(D.K) De olyan jó tartozni egy csapathoz. A személytelenség csak addig tart, míg pár emberrel össze nem barátkozik az ember. Állandóan úgysem tud sok ember ott lenni. Jó hogy van a "kemény mag", ahogy Lucamai fogalmazta, ők már régebbről ismerik egymást. De ők is csak elkezdték valamikor:)

Én szívesen leszek itt is csapat tag, csak hozzunk össze valamit:)

Odzsika, várod már a vasárnapot?? REmélem, ezt nem mondják le!! :(

Erre jön valaki??

[link]

1616. odzsika
2013. jún. 4. 11:33

Én időben nem férnék bele h 20 km-t fussak.. egyszerűen nem visz rá a lélek h több órát elvonjak a "kiscsaládomtól".. :( Pedig egyszer szép lenne FM-t futni.

Lucamami nekem is ez volt az érzésem a DK-val, de én is még csak egyszer voltam.

2013. jún. 4. 10:51

Szerintem simán csinálhatunk itt egy csipet-csapatot (én még nem nagyon érzem 'odatartozónak' magam, oké, egy edzés nem sok, de a BSI csapatedzéseken (már első alkalommal is) valahogy sokkal jobban fogadtak, és a többi újat is. Szerintem a DK már napi új tagokkal bővül, sok VK is van ott, és egyre személytelenebbé válik, kivéve a kemény magot, akik ugye a kezdetektől ott vannak, ismerik egymást. (ettől függetlenül le a kalappal előttük, főleg akik XXX-ből faragták le megukat)

Na ez az Cherryl, van egy évünk, hogy mindenki elérje az áhitott távot/időt! :) (és remélem télen se lankad a lelkesedésünk - én már várom a mikulás-futást és láttam már újévi/szilveszteri futást is :))

2013. jún. 4. 10:40
én egy év alatt tervezek legalább a 20 km-ig eljutni. Röhej lenne ha nem menne!!!! Még többnek is meg kell lennie addig. Az még 1 év!!!!!
1613. 880331b0ba (válaszként erre: 1612. - Lucamami78)
2013. jún. 4. 10:39

sziasztok!!!

Tegnap életemben először simán meg volt az 5 km úgy, hogy elötte még futottam 1,3 km-t. Nagyon gáz 5 km-t 45 perc alatt futni?! :)

Nem vitás jövőre én is megyek veletek, de akkor menjünk DK-s színekben, nem?!

1612. lucamami78 (válaszként erre: 1611. - Labanczjoe)
2013. jún. 4. 10:22
Jaj de jó!! Akkor már csak 162km-t kell lefednünk :) Dr Brown, mit szólsz, gyere te is, nehogy Joe elvesszen a sok jány közt! :)
1611. labanczjoe (válaszként erre: 1610. - Lucamami78)
2013. jún. 4. 10:20

Igen, általában a "fotelből meccset nézőknek" van a legnagyobb hangja nálunk is.

Én szívesen csatlakoznék az UB váltóhoz jövőre. Bármit vállalok max 50 km-ig :)

1610. lucamami78 (válaszként erre: 1608. - Labanczjoe)
2013. jún. 4. 10:01

Biztos ezt is olyan mondta, aki fel se emeli a s@ggét a székről... áááá :( akkor is rossz az a negativkodás. Egyébként olyan reagált igy pont, aki nem is mozog.. na ennyit erről. Nekem most még egy 10km is nagy ugrás lenne, aki a félmaratont le 'csak'-ozza, az menjen ki, és fusson egyben 400métert (mert általában még annyit se tudnának...aki meg szintén fut, az tudja, mennyi munka van abban, hogy eljuss odáig!)

Egyébként innen is látszik, hogy a leghosszabb két váltópont közötti szakasz se volt 15km egyben. Volt 3 és 5 és 7km körüli szakasz is, Szerintem vegyük be a fiúkat is, és jövőre menjünk mi is :) 212km, max 10fővel Na? :)

[link]

1609. odzsika (válaszként erre: 1608. - Labanczjoe)
2013. jún. 4. 08:53
Futott már félmaratont? :)
1608. labanczjoe (válaszként erre: 1606. - Lucamami78)
2013. jún. 4. 08:50
Amikor lefutottam az első félmaratonom tavaly, sokan gratuláltak. Viszont volt olyan kollegám aki lesavazta: "ez nem is igazi maraton csak egy fél, az könnyű" :) Ne is foglalkozz vele, mindenhol vannak károgók akiknek savanyú a szőlő.
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook