Futás - Első 5 kilométerem! (beszélgetés)
fótifuti sajnos kimarad, Szegedre megyünk megnézni egy esküvőt, majd vissza vonattal. :( Az jó lenne, ha egy futásra el tudnék menni ott is, akkor nem lenne hiányérzetem. Majd megkérem barátnőmet, kisérjen biciklivel, Lucára majd anyukája vigyáz addig :)
gyógypedikűröst keress meg mielőbb, hátha neked is segit!
Holnap reggel fótifuti 12 km. Erre ma reggel begyulladt a körmöm. Menni alig birok. El vagyok keseredve.
Lucamami én jövőre mindenképpen megyek brutálra. Már idén is mentem volna de most a KH félmarcsi fontosabb volt (anyagilag a nevezés miatt).
:) Joe, igen, láttam, azt hiszem, igy lesz egy pár ember, aki majd megismer :) hátha kicsit jobban biztatnak majd. Lehet, hogy fizikailag puding vagyok, de akaraterőben és küzdésben nagyon ott leszek! Jövőre remélem jöttök ti is lányok, fiúk!!! :)
Dalit remélem igy lesz, lejárok majd, és meglátjuk, hogy megy :)
Ez jó :) Biztos mindenki fel fog ismerni! :)
Nagyon bátor vagy, hogy bevállaltad!
Hát, bocsánat, nem bírtam ma eljutni a DK edzésre. Holnap utazunk, és ma annyi dolgom volt, hogy gyalogoltam szerintem 10 km-t, és már 6 óra volt, mire hazaértem.
Remélem, azért jól éreztétek magatokat.
Nem akar valaki lassú 7km-es váltóra jönni? Nekem 7p/km körüli időm van, úgyhogy ha valaki az élményre vágyik, szóljon ám :)
két ismerősöm is irt, az egyikük az ausztrál, a másik az angol tough muddert (21km extrabrutál futás :)) csinálja majd :)
Sziasztok!!!
Köszi csajok, meg van akkor a csapat Június 9-re!!!
Én még a 7 km-re nem mernék vállalkozni...
Marad nekünk a váltó, köszi csajok :D
Vakondka: üdv. a csapatban!! Legközelebb gyere te is!!
Lucamami, veled akkor hol is, Odzsika, én is megyek Európa futásra, de csak a 3 km-re:(
Ügyes vagy, látod, jobb vagy nálam:) (meg vagy 20 évvel fiatalabb is, minimum) ;)
Írtam neked privit, meg a másik társunknak is.
Legyen szép napotok!!!!
Jah, ma is voltam futni.
3 km: 23.30
levezetésképp: 1,8 km: 13 perc alatt.
4,3 km: 36.30 perc.
Nem megy mindig egyformán,nem szabad elkeseredni!!
Én is ma megyek, meglátom mit bírok:)
Hurrá! Akkor csak összejött a váltós csapat! Majd nagyon szurkolunk nektek!! Már csak valami frappáns név kell, ha kitaláljátok tessék ám elmondani itt is!
Europa futáson majd találkozhatunk, én is a 7-re neveztem, de attól még ott leszünk korábban :)
Dalit remélem már jó a lábad, és teljesen rendbejött! Ma találkozunk :)
SZiasztok!!!
Hát, tegnapi napom jól elszúrtam!!! Délelött programom volt, lemaradt a futás, (gondoltam én naívan) hogy majd meló után futok. Igenám, csak így is éjfélre kerültem volna ágyba, hátha még futok is!!!! Úgyhogy a pofám ég, mert tenap nem voltam futni. De ma jó kis hűvös van, úgy hogy nekilódulok!
Odzsika: akkor nem jól olvastál!! Én vagyok a lassúbb, a 3 km-t majd 23,5 perc alatt ugyan-de életemben először, és nem biztos hogy versenyen is menni fog!! De nagyon igyekszem!!! Amúgy 25-26 szokott lenni...
Nah, úgy néz ki összeáll a csapat. Privátban jelentkezett valaki, és veled együtt, és vele már megvagyunk hárman. Írok majd privit!!!
Pms: ugyan én anno (100 éve) atletizáltam, és nem volt szívem csücske a futás. Én úgy érzem, megszerettem. De persze, nem vagyunk egyformák: neked más jön be, és nincs is ezzel semmi baj!! :)
Lucamami: attó hogy te a 7 km-en ndulsz, még talizhatunk, nem?! Te is a 06.02. Európa futás vagy mi, ezen indulsz, nem? (Margit sziget)
Dalit: megnéztem a blogod, de én ott rólad semmit nem találtam, csak kajákról, stb. Hol nézzem?
További ajánlott fórumok:
- 20 kilométeres (terep) bicajozással (50 perc) kb. mennyi kalóriát lehet elégetni?
- Egy helikopter Leningrádból Északra, utána Keletre, utána Délre, s végül Nyugatra repült 500 kilómétert. Hol szállt le Leningrádhoz képest?
- Hány kilométer távolságra van Tapolca Bécstől?
- Napi 3 kilométer kocogással lehet valamennyit fogyni?
- Meg tudja mondani valaki hány kilométerre van Oroszlánytól Ukrajna?
- Pulzus, kalória és kilométer számláló - Hol tudok venni a futáshoz ilyen számlálót, és mennyibe kerül kb??