Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is túlestem a fülműtéten.Még turbános vagyok.Kedden veszik le, és lesz meg a varratszedés.
Úgy benyúlnék a kötés alá, hogy biztos legyek benne, hogy normálisan áll..tudom tudom türelem..
Fejpántot hol szerezzek be?-ami erősen tart?
Én csak addig nem mozogtam, amig a kötés rajtam volt. Utána viszont már igen, de nagyon megerőltető dolgokat nem csináltam. Bajom nem lett, de azért csak óvatosan a sportolással...
Na, a füleimet elvittem megtáncoltatni, bár a hajamat nem fogtam össze, de minden jól ment. A következőn összefogom!!!! Elfelejtettem..annyira felszabadult voltam, mint még soha. Hajrá műtét előtt állók!!!
A nyarat azért nem javaslom..
Én élsportoló voltam, uh az aktív sport ma is az életem része.
Én teljes mértékben betartottam, 6 hétig nem edzettem, mert ugye bármilyen sportot csinálunk a fülben vérbőség keletkezik. Ezt tanácsolom neked is, nehogy megduzzadjon a füled és pl. elszakítsa a tartó varratot!
LEGÚJABB INFÓ:
18 éves kor alatt ingyen is végeznek fülplasztikát, csak olyan orvost kell találni, aki állami kórházban orr-fül-gégészként is praktizál.
Köszi Ear az érdeklődést, még nem voltam, ebben a hónapban megyek konzultációra. Aztán meglátjuk hova tudjuk skedulálni a műtétet. :)
Amúgy minden rendben velem, remélem veletek is, jó kis közösség ez, az biztos. :)
Köszönöm!!!
DE, remélem teszel fel képet a füleidről, hogy lássuk nálad is miből mi lesz! :-)))
Igen, Ear, már nagyjából ismerős vagyok, együtt szurkoltatok az egyik matek vizsgám miatt. :) Mindenki nagyon rendes itt!
Igen, már csak a munkahelyi szabadságok elrendezése van hátra. :)
És irány Jósvay doktor úr.
Fane, mindenképpen. :) Neked pedig gratulálok. :)
TheOne, kérünk majd mindenféle beszámolót!!!!!:-))))
Még lenne 2 hetem a pánttal, de annyira érzékeny a bőröm, hogy nem csak a fejbőröm, hanem a homlokom is ekcémás a pánt vonalán, így úgy döntöttem, nem teszem fel éjszakára. 2 napja így alszok, nem mondom, hogy túl mélyen, de legalább múlnak a bibik! Nektek nem volt hasonló?
Betman, ettől én is félek!!! :D De csak nem lesz semmi baj.
Én is folyamatosan babrálom :D a kollégáim meg is jegyzik, hogy amióta műtötték folyton piszkálom. Ellenőrzöm mindíg h OKÉ e :D
Buliba amúgy 3 hét után voltam vele szilveszterkor....... szivem szerint pántba mentem volna de annyira azért nem áll jól. Attól rettegtem , hogy vki részegen kárt tesz benne..... de szerencsére megúsztam.
Írd be a keresőbe: "Az én fülplasztikám". Pár éve írta zikizita, aki már törölte magát a fórumról. Ő volt az első a fórumozók között, aki Jósvay doktornál járt, ő ajánlotta mindenkinek.
Én is írtam egy cikket "Fülplasztikám története" címmel, de nekem nem Jósvay dr. végezte a műtétet, hanem Szombathelyen, dr. Sándor Imre.
Sziasztok, arra szeretnék kérni valakit, aki Jósvay Jánosnál volt a Szent Imrében, h elmondaná, h mennyire könnyű parkolni ott, hova célszerű állni, ha bemegyek, hova menjek melyik részre, stb. Nem szeretem a meglepetéseket és szeretnék mindent előre tudni. :)
Meg valaki írt egy nagyon jó hozzászólást, ami egy komplett leírást tartalmazott a Jósvay műtétről, ha tudjátok ki volt, merre van ez a hozzászólás, bemásolnátok ide nekem, v privátba? Nagyon nagyon megköszönném! :)
betman: Én azt még nem merem, viszont mániákus fülpucoló és vakaró vagyok. Erről a szokásomról reméltem, hogy leszokok a műtét után..hát nem.. Buliba pedig csak és kizárólag úgy fogok menni, hogy fel vagyok szerelkezve hajgumikkal! Ugyanis sose fogtam össze ha izzad a hajam és hullámos lett, így inkább haza menekültem, most viszont nem fogok! :D
Ear: Még régebben is úgy kellett bogarásznom kinél van kép..jó lett volna több fület látni. Ha zavar valakit, akkor arc nélkül, amúgy is a fül érdekelne. Előtte-utána! Remélem, akinek nincs képe, rak majd föl.:-) Tessék büszkélkedni!
Én is csak fülpiszkálóval tisztítom a fülem mögött.
Az első újfüles buliban konkrétan többet foglalkoztam a múgy a fülemmel, mint minden mással összesen :D
Köszönöm!
Na, végre van élet a fórumon! :-) Tök jó!
És miért csak kevesünknek van fent kép????
:D:D Én március végén táncoltatom meg őket..úgyhogy erről utána tudok nyilatkozni..
A hegek nekem annyira hátul-belül vannak, hogy nem tudok kitapogatni, csak ha előre nyomnám a füleimet, de eszem ágában sincs, így hogy vissza lett operálva!
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.