Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nekem is kilogott egy kicsit, és a kötesem ből a vatta is kilogott már az utolsó napokra ami nekem is abrnás volt, de nyugi az csak betadine, ne aggodj. Nincs semmi gond.
Nem tudom, miért nem kell, azt se tudom h neked kell e majd. Nekem azt mondta hogyha valami gond van akkor menjek, de ha minden oké, akkor nem kell menni többet.
Kitartás!! Nekem még 2 és fél nap..... Még soha nem teltek ilyen nehezen a napok.. :-( Ráadásul kilóg az egyik damilom picit. :S Belátni, és kicsit barnás belül a kötésem... Az szerintetek nem baj??
Sikizita! Nekünk hogy nem kell visszajárnunk utána? Azt olvasom sokaknak kell.
Andus nekem csak 1szer kellett menni varratszedésre,aztán utána többet nem voltam.
krinya nekem is iszonyatosan fájt a nyakam... de kitartás ;)
Sikizita!
Neked hányszor kellett menned műtét után a Szent Imrébe??
krinya...kifogod birni,mert muszáj lesz,és nem lesz olyan szörnyű...mert ehetne szörnyűbb is ha pl kórházban kéne feküdnöd és nem tudnál itt velünk beszélni :) Ugyh fel a fejjel ;)
ear,te nem szántad még rá magadat?
Szia!
Hát...nem tom :D
Remélem ért...Még megnézek egy-két orvost...meg gyűjtögetek rá,aztán sztem nemsokára én is túlesem rajta :P
Sziasztok . A kisfiamnak szegeden csinálták a klinikán,120e
Nagyon meg van vele elégedve.
Bár mondom,az egyiket még nem érzi teljesen,de az orvos nyugtatja,hogy ez normális
És ha TB-s fülműtét már nincs is,akkor azt meg tudjátok mondani,hogy kb mennyibe kerül egy fülműtét?
És mennyire fájdalmas?
Ohhh...értem :( Köszi a választ!
Csak olvastam márciusi bejegyzéseket...és ott láttam...gondoltam megkérdezem
Nekem azt mondta a dokim, hogy 2008.január 1.től megszűnt a TB által támogatott fülplasztika.
Aki azt mondja h ő TB re műt az azt jelenti hogy le sem jelenti azt h megműt hanem feketén csinálja, vagypedig akkor lehetséges Tb-s dolog, hogy nem plasztikai sebész csinálja hanem sima fül orr gégész orvos.
Sziasztok!
Olvastam a fórumot és gondoltam érdemes lenne beregisztrálnom,mert érdekelne ez a fülműtét dolog.
Tud valaki mesélni arról,hogy hogy is megy ez a TB-s dolog? És tud valaki valahol jó orvost,aki TB-re műt?
Előre is köszi a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.