Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Engem ő műtött.
El kell menni a rendelésre, megnézi a füled és megbeszéltek egy időpontot.
Sziasztok!
Ahogy visszaolvastam jó pár oldal hozzászólást, úgy tűnik dr. Jósvayval nem nagyon lehet melléfogni:) Az lenne a kérdésem, hogy ti a Szt. Imrében kértetek időpontot vagy mentetek el a rendelésére? Vagy az Istenhegyi Klinikán? (ott azért elég drága:S ) köszi!!
- Van itt valaki?
- Itt nincs senki!
:D
Kedves Fórumtársak!
Szeretnék létrehozni egy adatbázist a MEGBÍZHATÓ plasztikai sebészekről, hogy az előbbi eset ne ismétlődhessen meg!
Kérek mindenkit, aki ezt olvassa, hogy priviben vagy mailben írja meg nekem annak az orvosnak a nevét és elérhetőségét, aki műtötte és akivel elégedett is! Így tudjuk ajálnani másoknak.
Továbbra is várunk mindenkit FB-csoportunkba (linket küldök)!
Az tény, hogy a fülek jönnek előbbre 1-2-3 mm-t, de 3 hét után semmiképpen nem várható az, hogy az elállóbb fül hátrébb menjen! Mindenesetre még nagyon korai esetleges újabb műtétben gondolkodni.
Plasztikai sebész végezte a műtétet vagy csak fül-orr-gégész? Ha utóbbi, akkor majdnem biztos, hogy újabb műtét szükséges. Persze a plasztikai sebészek között is van profi és sarlatán egyaránt.
Sziasztok!
Holnap lesz 3 hete, hogy műtöttek. Kezdek kicsit aggódni mert eléggé szembetűnő eltérés van a két oldal között. Várható ,hogy még formálódik az egész vagy akkor újra meg kell műtetni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Nekem most 3. napja volt a fülplasztikám. Debrecenben Dr. Szűcs Attila műtött. Az érzéstelenítő injekció volt nagyon kellemetlen, utána viszont semmit nem éreztem a műtét alatt, még el is aludtam :) Az első éjszaka mondanom sem kell, hogy rendkívül rossz, de nekem inkább a 2. nap volt elviselhetetlen még fájdalomcsillapító mellett is, járkáltam fel-alá a szobában. Most már mintha kezdene múlni az intenzív fájdalom, de húzódik és olyan mintha az alvadt vértől, amihez a kötés hozzátapadt. Aludni már tudtam pár órácskát, de az oldaltfekvés nagyon hiányzik :D Kezd viszketni, de még inkább fáj és lüktet ami szerintem a szorító kötéstől lehet, mert a tarkóm is nyomja. Csütörtökön kell felhívjam a dokit, hogy mikor lesz a varratszedés. Nekem 2x lesz varratszedés, mert most a külső varratokat szedi ki, és majd 2. hétre a mély tartó varratokat szedi ki...nem olvastam még a fórumban ilyet. Fájni fog szerintetek? Köszi :)
Azokat biztosan nem Jósvay műtötte! :)))
Nekem a felső és alső része beljebb van, a közepe van kicsit kifelé.
Van egy trükk, amivel tudsz oldalt is feküdni. Hajlítsd be a karodat könyékben, és az így keletkezett "lyukba" tedd a füledet. Akkor nem fogja nyomni semmi sem. Te pedig a nyugodtan alhatsz.
Nekem a fájdalom már a műtét másnapjára elmúlt. Nem tudom, neked hogyan fájhat még mindig. Egy jó fájdalomcsillapító segíthet!
Ha végleg levették a kötést, felheteted a napszemüveget. Azzal nem terheled a füleidet.
Sziasztok, az alvasnem tul egyszeru, nem tudok rendesen oldalt feküdni, csak hàton. Mikor mulik el a fàjdalom? Mikor terhelhetem a füleimet napszemûveg gel?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.