Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát ez a fülezés már csak ilyen:-)
Ha így marad sem bánom, csak ha lehet tökéletes is, akkor az legyen. Majd szerdán meglátjuk.
Látom nemcsak én vagyok "fülmániás":):)Zita:D
Nekem is jött előre jócskán a varratszedés után,pedig én még a mai napig is pántot hordok éjjel-nappal!!!Az enyém se lett tökéletes...:(:(De a párom azt mondta hogy másabb lett..
Zita!
Ígérem ha több időm lesz,teszek föl!(képet)
Sziasztok!
Olyan jó hogy mindig meg tudtok nyugtatni.
Felhívtam a dokimat, aranyos volt, meg is beszéltünk egy időpontot, azt mondta megnézi.
A varratszedésig tényleg nem volt vele gondom, de azóta minden tükörben vagy tükröződő felületen azt nézegetem, megnyugvás lesz a lelkemnek ha beszélek a dokival. Annyit megér hátha nekem is korrigálja.
Köszi mégegyszer:-)))
SReni24!
Ne legyél elkeseredve, beszélj erről a dokival a következő kontroll alkalmával, vagy hívd fel! Nekem is ez volt a problémám, amit említettem is a dokinak. Megbeszéltünk egy időpontot, és korrigálta ingyen!!! Ez már nem volt olyan nagy műtét, turbánt sem kaptam csak egy ragtapaszt. Két hétig kellett még pántot hordanom, most már csak éjszakára! És most már tökéletes a fülem :) :) :)!
Szia!
Nem tudom mennyire jött előre, nekem is jóval kijebb van,mint közvetlenül a varratszedés után, de mivel így sem vészes nekem jó így....lehet h neked is csak azért nem tetszik mert tökéletesre számítottál és arra h teljesen lapulni fog....
De ha úgy gondolod h gáz akkor hívd föl... :D
Sziasztok!
El vagyok keseredve!!!Egészen addig tök aranyos volt a fülem, amíg 2 kete az utolsó nagy varratot ki nem vette a doki. Azután kintebb jött:-( Ennek már 2 hete, nem tudom mit csináljak. Elál egy kicsit nem vészes, de látható. Felhívjam szerintetek? Mégegyszer nem szívesen adnék ki ennyi pénzt.
Sziasztok!
Kicsit eltűntem,de a munka...(nem nemesít:))
Balázs!
Nekem a jobb jött előrébb,az állt el jobban...de most már nem olyan vészes,alakul...
Neked mozdult sokat?
Jól lemaradtam a fórumról... Mint a fórum létrehozója, nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen sikere van a topicnak! Zitának külön köszönet, hogy felkarolta az ügyet. Én még mindig műtét előtt állok....
Balázs27, tényleg nem voltak olyan vészesen elállóak a füleid, de így mégis sokkal-sokkal jobb, sőt szuper!
Szerintem az is jó, hogy nem csak lányok írnak, hanem - mint már korábban is - férfiak is. Ez így van jól. Remélem, e téren is sikerül áttörni egy falat, főleg fül-ügyben.
Áldott szép Húsvétot mindenkinek! Ja és ne a húsvéti nyuszira gondoljatok, mert még azt hiszitek, neki is fülplasztika kéne... :-)))))
Szia!
Tényleg ne izgulj mert nem lesz vészes.Én ha kellene újra nekivágnék ezerszer is. Fog fájni amikor már kimegy az érzéstelenítő, de az algoflex forte sokunknak bevált. Aztán a végeredmény minden fájdalmat megér:-)))
Sziasztok!
Igaz régen jelentkeztem de most van hírem.
Május 12-én lesz a műtétem reggel fél 8-ra kell mennem, már most is izghulok.
Very big thnax for you girls!!!!!!!!!!!!
Tényleg egy más ember néz vissza a tükörből :-)
Köszönöm szépen fogom :-)))))
Megnézetem a képeidet, tényleg nagyon szép lett. Ugye hogy teljesen más ember néz vissza a tükörből?
Tényleg jó lett, használd egészséggel:-))))
Nagyon örülök, hogy örülsz a füleidnek, és annak is hogy jól sikerült.Átérezzük hidd el azt amit most átélsz. Én majdnem elsírtam magam amikor levettem a kötést, és azóta minden nap felkötöm a hajam, le sem engedem!!!
Hát az biztos hogy jó ez a fórum, nekem is sokat segített!!!!
Kész vagyok!:-DDDDDDDDD
Nem tudom kifejezni, hogy mennyire jó lett!Vagy lehet csak nekem jó mert szubjektív, de én 100%ig meg vagyok elégedve :-))))
Töltök is fel képeket.Még egyszer 1000 köszönet nektek lányok!!!Nélkületek nem jutottam volna el oda hogy megcsináltassam!!KÖSZÖNÖM!!
Hát köszönöm Balázs27. Biztosan a tiéd is jól fog sikerülni, azta 3 napot már féllábon is kibírod:-) Nekem 11 naig volt turbánom!!! Aluni csak a bal oldalamon meg háton tudtam, mert csak az egyik fülem ált ki.
Neked is köszönöm sikizita. A 14. napon szedte ki a varrataimat, de egy nagyot még majd a jövőhéten vesz ki. De a lényeg hogy szép lett.
Majd teszek el képet róla.
Biztos nekem is tetszeni fog az eredmény!Ha nem hozzád fogok jönni reklamálni :-)))
Egyébként én nem bírom a 4 fal között.Jövök megyek, csak fárasztó mindenkinek magyarázkodni, hogy egy uj divatot teremtek ezzel a turbánnal.Nem értem miért akarják olyan nehezen megérteni? :-))))
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.