Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
köszi :)
ha gondolod majd szívesen leírom h hogy ment... :)
Voltam megbeszélésen, igazából semmi újat nem mondott, de sajnos csak egy későbbi (febr. 11) időponthoz írt fel. Most küldtem egy emailt, hogy ha mégis megoldható korábban (valaki visszamondja/hasonlók) akkor mennék. (ugyanis ráérek szinte bármikor, de így február közepe már kicsit másabb sulikezdés miatt: ( )
Végülis mindegy, majd meglátjuk... Brygusz, kitartás, Te hamarosan túl leszel rajta : )
Én 3 éve Esztergomban vettem egyébként a Rossmannban.
Talán a hivatallal szemben a drogériában van, de nem mernék rá megesküdni.
A tépőzáras kozmetikai a legjobb, sztem vegyél, mivel pár hétig éjszakára az a legpraktikusabb.
Szombaton lesz a műtét végül, jól értettem?
szia drac021!
majd írd már meg h miket mondott a doki, mikor lesz a műtéted? :)
Szerintem sem gáz:) Ne aggódj...ha gondolod ugye kedden megyek a Jósvayhoz megkérdezem tőle!
Amúgy miután leveszik a kötést nagyon kell vigyázni a füleimre ugye? De ilyen kisebb hatások pl ha valaki megölel és összeütődik a fejünk vagy valami az gáz? Csak kérdezem h mire készüljek!? :D
Szia!
Gratulálok a füleidhez!!!
Ha még pár napig hasogat, az természetes, hisz rendesen szabták-varrták. Nekem tegnap v 3 hónapos, de még időnként érzékeny.
Ahogy többször, többen elmondtuk, 1 év a teljes gyógyulás!!!! De hidd el, egyre jobb lesz, és a lényeg, h lapos!!!!
Viki bitos szépek lesznek a füleid, ha netán nagyon lapos lenne, akkor se izgulj, mert kicsit fog előrébb jönni.
nhedina örülök, hogy túl vagy rajta és ennyire elégedett vagy te is!
Én ma azt álmodtam h levették a kötést és semmi nem történt...borzalmas volt:) :S :D Jó persze nem ettől félek, csak, hogy nem fog tetszeni amit látok, hogy abnormálisan lapos lesz vagy hülye alakja lesz.... nem tudom miért... pedig biztos szép lesz:) Csak ért hozzá a plasztikai sebész nem? :)
Gratulálok nhedina:)
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.