Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Timeske!
Bemásoltam Neked privát üzenetbe, amit Ancsurii írt nekem a homeós gyógyszerekről. Sok sikert! :)
Barbie!
Nagyon szeretek háton aludni /mert nem nyomódnak el a belső szerveim :)/, de nyugodtan lehet oldalt is, ha Neked úgy is kényelmes.
Engem zavart, ha néha oldalra akartam fordulni, hogy elnyomom a kezem, karom. :D
Üdv Nektek! f
Sziasztok!
Mindjárt itt a nagy nap, (kedd), és amióta reedstar írta, hogy nem műtötték meg egy piros folt(pattanás) miatt, azóta mindig a fülemet vizsgálgatom, és láss csodát, találtam is egy pici pattanást hátul :(
Még van két napom, de már tiszta depis vagyok, mert mi lesz, ha nem múlik el!
No de majd meglátjuk!!!!
Szerettem volna megkérdezni, hogy milyen vitaminokat szedtetek műtét után, amitől jobban gyógyult a seb? Esetleg priviben is elküldhetnétek, ha nem nagy gond, akkor tuti, hogy meg lesz. Most mennem kell dolgozni, 12 órás műszak,holnap is, aztán jön a NAGY NAP!
Ha hamarabb nem tudok, akkor kedden jelentkezem remélhetőleg műtét után! :)
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és szép napot kívánok!
szia!
amikor még nagyon messze volt a háziorvosom (a régi lakhelyemen), de már Bp-en dolgoztam, akkor a Lipótvárosi rendelőben voltam, és beutaló meg háziorvos nélkül is fogadtak, csak egy regisztráció kellett hozzá. (amúgy b.l.e.s.z.hu - pontok nélkül).
Ott szedettem le a véranyajegyemet is (anyajegy, csak vörös), mert nőni kezdett.
Ha gondolod!
Szurkolok Neked, hogy összejöjjön a műtét és hogy lapifülű menyasszony lehess! :)
Hello! Akiket műtöttek már és levették a kötést, eltelt kis idő: tényleg semmi esély, hogy lenyalt maradjon a fül?
Mert az enyém olyan nyomorékul áll el, hogy nem teljesen, hanem a fül felső része hajlik előre-kifelé.
Ebből kifolyólag, ha baseball-sapkát teszek fel, kinyomja a hajam. Nem tudom, mennyire érthetően mondom, de nagyon gázul néz ki :)
A kérdés: semmi esély rá, hogy majdnem teljesen a fejemhez lapuljon? :(
A duzzanat, és a véraláfutás hamar lemegy, még pár napig lesz, utána szinte egyik napról a másikra felszívódik.
A füled biztosan jön előrébb, nem marad "lenyalt".
Kötéslevétel után (ha nem mondott mást a dokid), megmoshatod a hajad, de ne legyen hosszú a hajmosás, h ne áztasd fel a sebet.
Nekem már megvan a menyaruha, viszont a menyecskét én is varratom, majd talán ma v. hétvégén beszélek a varrónővel mert nem itt pesten hanem otthon varratom. Meghívó is nyomtatásra kész, cipők még beszerzés alatt kivétel a menyacipő mert az is megvan :)
Összesítve nem állunk olyan rosszul. Hol lesz a lakodalom? Itthon?
Szia!
Hétfő óta annyira el vagyok havazva, hogy csak most jutottam ide, közétek! :)
Nagyon sajnálom, bár ez kevés, tudom, de a csalódást én is nagyon nagyon nehezen viselem, ilyenkor próbálom nem beleélni magam, és akkor nem parázok annyira és ha esetleg nem sikerülne valami, akkor megmentettem magam egy nagy szomorúságtól. Ilyen a védelmi mechanizmusom :))
Lehet, hogy annyira rákészültél, de a tested, pontosabban a füled meg fellázadt ez ellen és csak időt kér...
Most nem viccet akarok ebből csinálni, de én spec. mindig az okokat keresem az okozathoz, és ahogyan Te is írtad, hogy ez jel, sztem fogd fel ennek az időhúzásnak és ne a sorsnak semmiképpen!
Megnézetted azóta valaki szakértővel?
üdv, szép estét! f
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.