Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

8366. ear
2011. júl. 9. 14:55
Köszönöm szépen:-)
2011. júl. 9. 14:06
Fruzsi ne törödj azokkal a "barátokkal" akik piszkálnak, minden csoda 3 napig tart, egy darabig beszélnek róla, aztán elfelejtik ;)
8364. b0ba429c34 (válaszként erre: 8362. - Ear)
2011. júl. 9. 14:05
Booooooooooldog fülinapot!!!! :D
8363. norbi400
2011. júl. 9. 11:02
Boldogot ear! :)
8362. ear
2011. júl. 9. 10:22
Ma van az 1. FÜLINAPOM! :-)) Egy éve ilyenkor ott feküdtem a műtőasztalon, és új élet kezdődött. Megérte! Kívánom, hogy mindenki legyen boldog és felszabadult az új, immáron szép füleivel! :-)
8361. peti0829 (válaszként erre: 8352. - Fruzsifruzsi)
2011. júl. 9. 08:12
Nem gondolod attól félnek ha megműteted magad akkor még jobban fogsz kinézni náluk és azért macerálnak irigységből. Egy jobban fogsz kinézni kettő bátrabb vagy náluk. Ne törődj velük. Én nem voltam sose sikertelen a csajoknál még nagy füllel sem. De mióta új füleim vannak több mosoly érkezik felém és nem elhanyagolható :D Ne engedd hogy eltántorítsanak tőle. vállald fel. Az én műtétemet nagyon sokan tudnak róla és macerálnak is ne aggódj de mivel a kritikán aluli megjegyzéseik leperegnek rólam. Amúgy szted őket mi bosszantja az, hogy macerálnak vagy az ha látják rajtad hogy bánt téged a hülyeségük? Ne add meg az örömöt neki, hogy zavarjon hidd el megfulladnak a saját maguk mocskában :D
8360. peti0829
2011. júl. 9. 08:08
Én elmondtam pár barátomnak is meg a családnak. De most már a régi arcok néznek de kb ugyanaz valami megváltozott de mi :D
8359. norbi400
2011. júl. 8. 21:40
Kumbi ez biztató! Remélem nálam sem jönnek rá, csak, hogy másabb lettem. :)
2011. júl. 8. 21:29

Én a legjobb barátnőmnek mondtam el, aki tényleg tud rólam mindent, ezen kivül csak a legszűkebb család, senki más nem tudja és nem is tűnt föl nekik, mondogatta utána mindneki, hogy miylen jó az új frizurám (semmit nem változott), tök jó az új fülbevalóm (ugyanaz volt bent ami kb előtte 2 évig is), és hogy menynit fogytam(5kilót a kötéses héten,d e az vissza is jött gyorsan), ugyhogy mindenki látta, hogy valami változott, de arra nem jöttek rá, hogy mi.

Fruzsi ne hagyd magad, beszéld rá a szüleidet. Lehet, hogy nyárra már nem kapnál időpontot, akor úgy kénre időzíteni szerintem, hogy mondjuk a őszi szünet előtti héten legyen a műtét, és akkor van időd bőven rendbejönni. Gondolom köv. nyárig nem akarsz már várni :)

2011. júl. 8. 21:07
Nekem is csak az igaz barátaim tudják, meg a család. A haverok, kollégák, ismerősök nem vették észre:))))
8356. ear
2011. júl. 8. 20:24
Így van! Még őket is. Csak ez elfelejtik... Az viszont tény, hogy nem szerencsés kiadni magunkról olyan infókat olyanoknak, akikben nem bíz(hat)unk meg.
8355. norbi400
2011. júl. 8. 20:21
Én ne mondtam el, csak a család tudja. Éppen ezért, mert biztos megszólnának érte, igaz nem érdekelne. De így is lesz olyan aki észre fogja venni, mert nagyon másabb lettem. válasz meg rá, hosszú volt a nyár megváltoztam. :D És akik ilyenekkel csesztetnek, azok nem barátok... mindenkin van valami amit lehetne cikizni.
2011. júl. 8. 19:45
Tudom.. az a gond amúgy, hogy messze sem a barátaim..legalábbis nem érzem úgy, persze, vannak páran..nagyon-nagyon remélem..ajjj elmehetnének már a vendégek, hogy tudjak szólni anyának:/
8353. ear
2011. júl. 8. 19:13
Nem kellett volna megemlítened a barátaidnak a műtétet, hiszen nem tartozik rájuk. Talán most ebből tanultál... Na de most nyári szünet van, és szeptemberre már olyan sok idő fog eltelni, ami alatt nem láttak, hogy nem is fogják észrevenni a változást. A lényeg, hogy te senkinek ne mondd el, legyen a te titkod. Ha pedig van lehetőség ingyen műtétre, akkor ez is egy plusz érv szüleidnél :-) Ne add fel, küzdj érte, és még a nyáron meg is lehet a műtét:-))
2011. júl. 8. 18:56

De aranyosak vagytok, köszönöm :) Az a gond, hogy anyáék azt mondják, hogy szerintük attól még hogy megműtetném, nem lennék boldog... De, én úgy érzem hogy akkor legalább már nem lenne ennyi problémám.. Hétfőn megyünk orvoshoz a szívemmel(gyerekorvos, csak jóba vagyunk vele és így kb mindenbe segít, és akkor ha neadjisten valami gond van a szívemmel, majd ajánlja hogy hova menjek, stb.) , szerintem meg fogom kérdezni, hogy szerinte érdemes e.. Jaj és képzeljétek,most olvastam a Bethesda Gyermekkórházról..ahol ingyen vannak a műtétek... most vannak vendégek nálunk,úgyhogy nem akarok kimenni zavarni őket, de valószínű fel fogom hozni a témát, mert hogyha már ingyen van akkor nem érdekel, én ki fogom használni, most vagyok fiatal és úgy érzem hogy muszáj lenne megműtetnem, már írtam hogy nem csak amiatt hogy szép legyen, hanem azért is hogy már a mindennapokban ne zavarjon, olyan hajam legyen, amilyet szeretnék..

Csak egyetlen oldal van még, amitől félek. Azok pedig az osztálytársaim.. Kevés fiú van, azokkal is elvagyok, viszont a lányok, akiknek már mondtam hogy meg szeretném műtetni a füleimet, elkezdtek szemétkedni, egyik kedves osztálytársnőm azt mondta : vágjam le őket .. Vicces, mert én valahogy rajta annyi plasztikai beavatkozást elvégeztetnék, hogy simán megérthetné, hogy én meg szeretném műtetni a füleimet:D:D Na jó ez gonosz volt.. De végülis ő kábé minden sulis napomat megkeseríti..Meg persze a többiek is mondták, hogy úúristen plasztikai műtéééét, a természetes a legszebb stb.. persze, nekik icipici, gyönyörű füleik vannak, el sem tudnák képzelni, hogy milyen lehet..

Annyira félek, hogy mit fognak mondani, meg ha elterjesztik, hogy fülplasztikám volt, mindenkitől kapom majd a szebbnél-szebb megjegyzéseket.. wáá... belegondolni se merek:/

8351. Ancsurii (válaszként erre: 8343. - Fruzsifruzsi)
2011. júl. 8. 11:52

Kb. annyi idós vtam, mint Te most, amikor igazán kezdett zavarni a fülem. Ehhez képes majdnem 44 votam, amikor megműttettem. A mai napig nem értem, h a szüleim gyerekkoromban miért nem csináltatták meg...

Szóval hajrá, ne nyugodj bele, hidd el, nem lehet elfogadni, ha kicsit is zavar, akkor ez mindig zavarni fog, mindig komplexusaid lesznek.

Próbálj hatni a szüleidre, mutasd meg a fórumot, h hányan túl estünk rajta, és mennyire pozitív a változás mindenkinél. Hátha megértik, h ez fontos Neked, és nem csak pillanatnyi szeszély!

Az én lányaim már nagyok, azt mondták, h ha elállt vna a fülük, ugye megműttettem vna. És természetesen gondolkodás nélkül megcsináltattam vna, mert nem akarnám, h annyit kínlódjanak, mint én.

Bocsi, h hosszan írtam, sok sikert, szorítunk, h mihamarabb te is laposfülű legyél!!!!!!!

8350. reedstar (válaszként erre: 8345. - Fruzsifruzsi)
2011. júl. 8. 11:21
Szia! Ne is engedj belőle, műttesd csak meg. Lehet nekem is meg kellett volna előbb műtétném a fülikém. Bár tökre különbözik egymástól a két fülem, nem áll ki és az hogy másképp néz ki mint a másik nem zavar, kicsit szépséghibás vagyok de ez van.
8349. norbi400 (válaszként erre: 8347. - Peti0829)
2011. júl. 8. 09:32
Alvás is egyre jobb, igaz este mindig azzal a gondolattal alszok el, hogy ne forduljak oldalra! :D Az alvás pozíció-t se zavar, igaz mindig az oldalamon feküdtem. Szerintem már nekem most természetes, nem érzek semmit. :)
2011. júl. 8. 09:20

Szia Fruzsi, én 19 voltam mikor meg lettek műtve a füleim 3 éve Jósvaynál. Szuper orvos (nem néztem még az adatlapodat), de ha Bp környéki vagy akkor nagyon ajánlom neked őt. Szuperül végzi a munkáját és szerintem teljesen elfogadható áron csinálja.

Nehagyd magadat, ha a szüleid ígérgetik az talán már jó jel, mert nincsenek teljes mértékben elzárkózva. Állja a sarkadra és próbáld meggyőzni őket, hogy neked ez mennyire fontos, csinálj esetleg képet magadról ugy, hogy összefogod a hajadat és látszódjon a füled, emg csinálj egy oylat, hogy leragasztod őket, biztos látják majd a különbséget. Én is totál önbizalomhiányos voltam, el sem tudja ezt képzelni az akinek nincsek ilyen radarjai a fején, nagyon sajnálom, hogy a sulis éveimet szorongással töltöttem és soha nem mertem felszabadult lenni, a FÜLEIM miatt :(

A hajpánt tényleg jó ötlet, DE pl én is próbálkoztam velük, volt egy csomó féle, és egyik sem volt jó, amíg elálltaka füleim, addig a füleim voltak erősebbek és mindig előrelökték valahogy a pántot, szóval az lecsúszott folyton, de nem a fejem nagy :), mert műtét óta nem csúszkál sehova, szépen ott marad ahova való, de mostmeg már nem érdekel :) Már nem kell takargatni vele semmit :)

Ugyhogy hajrá Fruzsi, győzd meg a szüleidet!!!!

8347. peti0829 (válaszként erre: 8339. - Norbi400)
2011. júl. 8. 09:15
Jaja már nyugodtan alszok az első két hét olyan óvatosabb most meg már nem fogom vissza magam minden jó. Arra vigyázok be ne verjem. De már minden természetes. Aludni meg már tudok de még midnig nem a megszokott pozícióban. Megszoktam :P
8346. norbi400
2011. júl. 7. 22:34

Köszönöm. :P :)

Kevesen hordanak ilyesmit, pedig szerintem jól áll és különösebbé teszi az arcot, esetleg vonzó is tud lenni.;)

De fülműtétig jó megoldás ez, főleg lánynak, és lehet annyira megszereted, hogy utána is hordani fogod, mikor már nem áll el a füled. :D

2011. júl. 7. 22:27

De tisztában vagy így a dolgokkal fiú létedre:DD De ez jó:D

Most hogy mondod, amúgy tényleg van ilyen vékony hajpánt ami nagyon-nagyon tetszik, egyik osztálytársamnak is van :P De nem engedek és igenis meglesznek műtetve a füleim:DDD

8344. norbi400
2011. júl. 7. 22:19
Hordj egy masnit és azzal szorísd le a füled. Vagy egy vékonyabb hajpántot, elég sokan hordanak már, divatos és nem is néz ki rosszul. Próbáld ki, hátha bejön. :)
2011. júl. 7. 22:07

Az a gond, hogy nekem is pszichés gondjaim vannak, legalábbis.. voltak, voltam is szakembernél, mondjuk nem ő segített rajtam, hanem én saját magamon, mert tudtam, hogy össze kell szednem magam, hogyha nem akarok többet menni:D Meg ezek a problémáim nem kifejezetten a fülemre irányultak, többek között persze ez is benne volt, de inkább az a sok kicsi mozaik ami betett..

Igen-igen, emlékszem, mikor még ő volt az Interaktívban és őt is zavarta ha kilátszanak.. Fuu nekem volt olyan h le akartam ragasztani, annyira idegesített XDXD Hosszú , szőke hajam van ,szóval kipróbáltam, és úgy tök jó volt, de persze nem mentem úgy emberek közé...:D Egyszer csak fúj a szél és hopsssz a füleim:DDDDD Hát nincs olyan sok a 18. szülinapig, de volt egy osztálytársam, ő neki 10 éves korában műtették meg a füleit, tényleg az volt rajta maximum a hiba, nagyon szép lány.. :) és ugye már ha jól tudom 4 éves kortól meg lehet műtetni, bakker, pont abban a korban vagyok, mikor már elég fontos, hogy hogy néz ki, és törekedik kihozni magából a legjobbat..

8342. norbi400
2011. júl. 7. 21:44
Volt Viva TV-s Ada neki is elállnak a fülei, és őt is zavarta ha kilátszanak, tényleg nem a legszebb, de nem annyira rossz. amint tudod csináltasd meg, én nem bántam meg, és sokkal jobban érzem magam, és csak párnap telt el még a műtét óta. :) 130 ezer valóban nem sok ezért. 18. születésnapodig már nem olyan sok van hátra, addig szerintem kénytelen vagy kibírni. Amelyik szülőd megértőbb neki mutogasd a képeket akiknek elállt és most hogy áll és mutass neki cikkeket, hogy sokaknak pszihés gondjai vannak.
2011. júl. 7. 21:35
Tudom.. és az a vicc az egészben, hogy egyébként azt mondják csinos lány vagyok.. de nagyon kevés az önbizalmam, és bármilyen hajat csinálok, bármennyire dús, kilógnaakkk, és szörnyen idegesít.. festetem a hajam, szolizok (persze most nyáron csak ritkán), kozmetikus, divatosan öltözködöm,tornázok.. de azok a r*hadt füleim..:/ Így sosem tudom magamat jól érezni magam a bőrömben.. Nemcsak esztétikai, hanem egészségi szempontból is jobban érezném magamat..130 000 forint szerintem nem sok, legalábbis, persze, sok, de apukáméknak szerintem, ha nagyon szeretnének segíteni, akkor ki tudnák fizetni, pedig nem vagyunk olyan gazdagok, és én is lemondanék sokmindenről..
8340. norbi400
2011. júl. 7. 20:38

fruzsi én most műtettem meg Jósvay doktor úrnál, itt ajánlották nekem őt, Budapesten műtöttek. 18 éves vagyok, már 18 évem előtt gyűjtöttem rá a

pénzt és megcsináltattam. :) 130 ezer volt összesen.

Szüleid szerintem nem fognak belemenni, de győzködd őket, és hátha sikerül.

8339. norbi400
2011. júl. 7. 20:35

Igen Peti olyan érzések vannak néha.

Peti te már nyugodtan mersz aludni? Én még mindig elég ébren alszok, és 6-7 óránál többet nem is tudok.

8338. ear
2011. júl. 7. 20:32
én azt mondom, addig nyaggasd szüleidet, amíg el nem visznek a dokihoz. Így nem lehet élni, főleg a te korodban nagyon rossz! Én 34 éves voltam, mikor megműtötték, tavaly.
2011. júl. 7. 20:30
Hűha.. most látom hogy mennyien szenvedtek még az elálló fülekkel, és mennyien megműtettétek már:D Nekem a szüleim 8 éves korom óta ígérgetik, hogy majd-majd megműtetjük..7 év telt el, és még mindig ormótlan, nagy, elálló füleim vannak. Mindegy, végülis már megszoktam hogy mindig ezt csinálják, hogy beetetnek, hogy befogjam a szám:D:D Nagyon rossz sajnos, mert ÁLLANDÓAN kilóg a hajam alól, amivel amúgy nagyon sokat foglalkozok, és már nagyon szép hosszú.. és annyira idegesít, hogy bekönnyezek tőle:S Ti hány évesek voltatok mikor megműtettétek? Már eldöntöttem hogy mihelyt lesz saját keresetem, első dolgom a füleim rendbetétele lesz :) Csak az fáj, hogy egyébként lenne rá keret, és állami kórházban is lehet csináltatni, még olcsóbban...:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook