Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
:d Köszönöm a bókokat már majdnem elpirultam. Szerintem is jobban érzem magam bőrömben az önbizalmammal addig se volt hiány :D
Érdekes módon engem pont a csajok akartak lebeszélni a műtétről. De utána most már nekik is jobban tetszik már csak bírnom kell erővel.
Aki itt van az már elgondolkodott rajta, hogy változtatni szeretne mert őt magát bántja. Szerintem mindenki a maga kedvéért csinálja meg másra meg ne hallgasson. Sok jó orvosról tudunk már és a legjobb reklám az amikor nem az orvos fényezi magát drága csilivili honlapokon keresztül hanem akik már jártak nála és az ő véleményük a súlyosabb szerintem. Konzi meg mindenféleképpen kell. Én úgy mentem oda csak dumálunk. De pár szó után tudtam jó helyen vagyok egyből a lényegre tértem látja mit kell rendbe rakni, hogy érzi tudja-e és vállalja és mikor akkor.
Szerintem jól áll a lapos. Jó ez a tervezőprogi :))!
Azért van különbség!!!
Téged zavar, úgyis mindegy, más mit mond!
Dr. P.Z. többünket műtött, azért van Róla több info.
A konzi tényleg pár perc, túl sok újat nem fogsz megtudni, itt teljesen kiokosodunk. Talán a személyes találkozás a szimpátia miatt lehet érdekes. Meg mindegyikünk füle más, már a konzin meg tudja mondani, h mennyire sima ügy, v esetleg bonyolultabb. Nyh nem nagy táv, egy utat sztem megér.
Mindkét fület, a kép csak szemléltetés!Ugy hagytam az egyiket, hogy látszódjon a különbség.
Nekem vérvétel, és mellkasi röngen volt, hogy nem e vagyok megfázva.
Én is nézem a füleket mindig, hogy kinek mennyire áll el. Tegnap egy kislánynak az egyik füle kb 3 cm elállt... felnőttkorában biztos zavarni fogja. De én általában mindent megnézek egy emberen, ha jobban szemügyre veszem, de elsősorban a fület nézem meg ha annyira vészes. De nem olyan durva, csak ha magányosan megyek az utcán. :D
Csak a jobb füled zavar? A másikat nem akarod megműttetni? Mert így (talán) még furcsább az összkép.
Lehet, h beteges, de szinte mi mindannyian így voltunk. De azt is meg merem kockáztatni, hogy még most is az emberek füleit nézzük, pedig már le kéne szokni róla. Ez is beteges vajon...?
Nekem csak vérvételem volt, más nem.
Tettem fel még 1 képet amit egy erre tervezett programmal csináltam. Szerintem elég látványos a különbség. Nem beszélve arról, ha a tükör előtt állok akkor mindig játszok a fülemmel milyen lenne "ha", ez már beteges.Azt már levettem ha debrecen akkor Péter Zoltán v Molnár Csaba, bár utóbbiról jóval kevesebb információ van. Azon gondolkodtam, hogy van e értelme előzetes konzultációnak, ami általában nem több mint 2 mondat.Ha látja a fülemet akkor úgyis fogja tudni mi a dolga, gondolom én.Amit még szeretnék tudni az , hogy milyen vizsgálatok kellenek a műtét előtt. Folyamatosan olvasok vissza de közben még van egy pár tisztázatlan kérdés.
Szerintem is, Peti sokkal jóképűbb lett a műtét óta. Nem hiszem, hogy a lányok a lapátfülekre buknának, legalábbis ez nem általános. Nehéz megmondani, hogy kinek áll jól és kinek nem az elálló fül. De a szakemberek is azt mondják, hogy a 30°-nál jobban elálló fül már kóros.
Ha zavar, és megteheted, hogy megműttesd, ne halogasd!!!!:)
Tike, Reedstar!
Gratulálok nektek nagyon szépek voltatok:)))))
Így van, ha látszik hogy zavar valami észreveszik, kisugárzásod már nem olyan, önbizalmad is kevesebb.
De az ilyen emberek el is fogadják a fülüket, tehát aki ide jött a fórumra mert műttetni akar az műttessen is mert nem fogadja el magát!!!
:)) ugye ugye, van aki így van, és esze ágába sincs műteni, mert imádják a csajok harapdálni a lapátokat :)))
Van jó pár ismerősöm akinek jól áll. Igaz nem annyira áll el nekik, de nem az igazi lapos fülek. Van egy olyam ismerősöm akinek már nagyon sok nője is volt/van és neki nagyon eláll, egy átlag ember, de valamit nagyon jól csinál! :D Szerintem neki az a szexepilje! :D
Mikor mész konzultációra?
Én abszolut támogatom a fülmütétet, nagyon várom már, hogy én is sorra kerüljek. Bárki akinek elálló fülei vannak és teheti, azonnal mütesse meg. Egyszerüen nincs értelme, hogy lapátkodjunk. Sajnos ezzel nem értek egyet, hogy van akinek jól áll. Sztem senkinek nem áll jól. Van akinek türhetöen áll, de alapvetöen sokkal jobb lenne lapos fülekkel. Nézzétek csak meg peti képeit. Nagyon nagy a változás, sokkal jobban néz ki. És sztem neki is hatalmasat nött az önbizalma. Néha már most ugy érzem, hogy nött egy fokkal az önbizalmam, hogy van konzultációs idöpontom. Semmilyen szinten nem félek a mütéttöl, ha lehetne most mennék megcsináltatni. Ugyhogy mindenkinek ajánlom, ha teheti még csak ne is gondolkodjon rajta :)
Szia! Ha szeretnéd csináltasd meg, nem lebeszélni akarlak róla, de szerintem a pasiknak szexis ha kiáll a fülük és jó áll némelyeknek (pl: páromnak is :) ) Ez olyan mint egy elálló fog ami szerintem, és mások szerint is akár szexepil is lehet!
gb80 nekem is rágták a "fülem", hogy ne csináltassam meg. Egy amit én érzek azt csak én érzem. ha nekem nem tetszik mondhat bárki bármit attól még nem lesz jobb nemde? Debrecenben én is Csak Péter Zoltánt tudom ajánlani Ancsurri jóvoltából. Nézd meg a képeim mind fen van. előtte közben utána. Én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Szerintem nem vészes, de ha zavar ne gondolkozz rajta, hanem csináltasd meg! :)
Hajrá gb80, ha úgy érzed, lapos fülekkel jobban fogod érezni magad, akkor csináltasd meg, mások véleményével nem kell foglalkozni. Én két embert tudok a világon, akiknek jól áll az elálló fül. Az egyik Szántó Dávid, a másik Will Smith... :)
Mindig Szántó Dávidot hozzák fel nekem példának! Tudjátok az M1-ről neki van nagy füle nem nekem, mindig ezt hallom. Azért tettem fel képet, hogy külső személélőként bárki elmondja , hogy lát. Én erre lennék kiváncsi.Sokan beszélnek arról , hogy meg ugy el kell fogadnia magát az embernek és akkor lesz normális élete. Én meg most ugy vagyok vele akinél önértékelési problémákat okoz mint pl nálam, az ha teheti akkor csináltassa meg.
Szerintem csak mi értjük ezt a problémát...
Ha Db, akkor jó szívvel ajánlom dr. Péter Zoltánt. Többünknek műtötte a fülét, én maximálisan elégedett vagyok.
Ha zavar a füled, és megteheted, légy elszánt, és rajta!
Ne aggódj, tényleg valszeg hajszál ragadt a sebbe, kérdezz rá az orvosodtól, de biztosan javul egy-két nap alatt a fertőtlenítőtől!
Így van... nem várhatjuk el, hogy megértsenek minket, mert nem értik a problémánkat. De itt megértünk, kedves gb90, mert mi ugyanebben a cipőben jártunk. Ha bármiben segíthetünk, csak írj bátran! :-)
akinek nem áll el a füle azok sajnos nem értenek meg minket! :(
Debrecenben is van nagyon szuper orvos, ugyhogy ne tartson vissza senki, hajrá!
Sziasztok!
Már egy jó ideje én is olvasom a fórumot és elég közel állok ahhoz , hogy én is rászánjam magam a műtétre. Az még nem eldöntött , hogy kinél, bár hozzám legközelebb debrecen lenne, mert itt nyiregyen nem tudok kimondott plasztikai sebészről.Nem meglepő módon, nekem se értik miért akarom a műtét. "Egyátalán nem nagy a füled, találsz ki hülyeségeket"
Köszi, remélem hogy nincs gond, de holnap reggel megtudom...
További ajánlott fórumok: