Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ez így van!!!!:-)))Főleg, hogy azt mondják, a haj és annak a fazonja, ápoltsága árulkodik az ember jelleméről. És ha valaki nem tudja úgy hordani, ahogy igazán szeretné (a füle miatt), akkor el van nyomva valami és kifelé hamis képet mutat!!! Pl. nekem, ha mondjuk 4 napig nincs megmosva a hajam, összeáll és ki van engedve...igénytelennek is tűnhet akár, pedig szívem szerint nem úgy hordanám abban az adott állapotban!
Jó ez a barna hajad is, de a szőke tök vagány!
Köszi:)
Akkor hajrá, növesszed:)
Hajrá:)
Én 5 hónapot vártam a műtétre! uh kitartás:)
Igen, más nem értheti, a környezetemben sincs ilyen, akinek ez problémát jelentene, ezért jó, hogy van ez a fórum:-))!
El sem hiszem, jövőre a strandon vizes lehet a hajam:-))
Persze most soknak tűnik a 3 hónap, de eltelik hamar. A jövő nyár, sőt már a tavasz is eszméletlen jó lesz a lapos fülekkel!
Az elálló fül problémát rajtunkkívül senki nem érti, akinek ez gond, annak a kicsit elálló is gond.
Szóval hajrá!!!!
Nekem is sikerült műtéti időpontot egyeztetni, viszont én januárra kértem, mert előbb nem tudok szabira menni..,úgyhogy még visszamegyek kb. 1 hónap múlva, amikor egyeztetjük a pontos napot. Bár ez még több, mint 3 hónap, de az eddigi időszakhoz képest (amíg "így" éltem), az már hamar elrepül, és jövő nyárra már minden jó lesz :-)!
Szerintem is nagyon rendes a dr. Jósvay, nekem mondta, hogy annyira nem is vészes a fülem...én meg mondtam, hogy lehet, de számomra borzalmas :-)!
Sziasztok!
Nem tűntem el, csak kissé sok a dolog.
Én nem kentem a sebet semmivel!
Lappát!
Tartsd szárazon a bőrödet, mármint mossad meg naponta többször az arcodat, füled mögött és akkor kevesebb az esély a pattanásokra.
Szerintetek mennyi idő után forr be a porc? Mikor lehet a fület nagymértékben lehajlítani?
Ear! Ha jól emlékszem, anno neked a fodrász lehajlította a füledet, hogy vágja hátul a hajadat. Mennyi idő után hajtotta előre ilyen mértékben?
sziasztok,
ti kenegettétek a sebet valamivel a fületek mögött??
Szuper, az egész belátható idő!
Pattanásra próbáltad már a teafaolajat, ha akkor elkezded kenni, amikor még csak épp megjelent a pirosság, lehet ki sem jön, v sokkal hamarabb /1-2 nap alatt/ elmúlik.
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.