Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönjük a gratulációkat!
Megvolt az első újfüles napom! Nagyon jó érzés volt!
Már alig vártam, hogy hazaérjek, hogy megnézegessem a tükörben..(aztán egy órán keresztül hajakat próbálgattam a tükör előtt:-))
Megnéztem tükörben hátulról a füleimet, az egyiknél jó sok ilyen véres valami van, ahogy gyógyul. Ti azt letisztítottátok, vagy kell vele csinálni valamit? Vagy hagyni kell,ahogy van? Nem fertőződik el, ha nem tisztítom?
Köszi!
Nem akarok ünnep rontó lenni, de azok a képek amik a honlapján vannak érdekesek.A kisfiú pl. nagyon sok plasztikai sebész honlapján szerepel!!!!!!
Mindenkinek javaslom, tájékozódjon mielőtt megműtteti a füleit!!!!!!!
Csajok!
Gratula nektek, szépek lettek a fülik:)
Bocsánat, TÉVEDÉS A LINK!
A helyes: interplasztika . hu
Kissé furcsa, hogy holnap lesz nála műtéted, és eddig nem néztél utána... Ezzel kellett volna kezdeni! Az Ideálplasztikánál dolgozik a doki.
idealplasztika . hu
Sziasztok Új Laposfülesek!
Nagyon szép lett Lányok a fületek!Gratulálok, viseljétek egészséggel!Jósay megint jó munkát végzett!!!!:-)
Köszi!
Olyan nagyon rendes itt mindenki! :)
Kedves új Laposfülűek!
Nagyon szépek lettetek, szívből gratulálok!!!!
Sziasztok!
Na én is tettem fel képeket, bár nem a legjobbak,mert néhány homályos de majd csinálok még.
Hát, én nagyon meg vagyok elégedve. El sem hiszem,annyira szépek lettek. Sokkal jobbak, mint amire számítottam, alig mertem odamenni a tükörhöz, amikor lekerült a kötés a fejemről!
Annyira remélem, hogy nem fog nagyon előrejönni, max 1mm-t, mert én teljesen beleszerelmesedtem a jelenlegi állapotba!
Pálma, látom, te is tettél fel képeket, bár én élőben is láttam, te is meg lehetsz elégedve.
Annyira örülök, hogy a Jósvay doktorhoz mentem, hogy el sem tudom mondani!
Hajrá a konzisoknak :-))!!!
Köszönön szépen! :)
Igen, nagyon jó munkát végzett! :)
Nagyon köszönöm, ear! :) Az az 1 mm semmi, annyit jöhet előre. :)
Szinte repkedni tudnék örömömben, nagyon jó érzés! :))
Sziasztok!
Délután végre lekerült a turbánom! :) Tettem fel előtte és utána képeket is. Nekem nagyon tetszik az eredmény! :) Még eléggé duzzadt, és mindenféle színben játszik, de készítek újabb képeket pár nap múlva is, mikor már csökken a duzzanat.
Babival is találkoztam, együtt kiértékeltük egymás füleit, az övéi is nagyon szépek lettek (ő is elégedett), ő is tesz fel képeket, ha hazaér.
Boccci és Nóri köszi nagyon aranyosak vagytok!
Nóri tényleg nagyon szépek lettek az új füleid! :)
Igen, most már elkezdhetem szervezni, h hogy is és mikor is legyen az én műtétem. :)
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.