Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Ilyenkor a fülecskék bizony nafy sétákat tesznek, és mutogatják magukat az utcán :-)))))))))))
Képzeld lassan 2 évesek lesznek a füleim, és azóta fel van tűzve a hajam :-)))))))
Talán 1x volt kibontva műtét óta :-)
Ezzel sokan így vagyunk lányok sztem!Hatalmas, pozitív változás az életünkben!:-)
Mindenkinek szép 7végét kívánok!:-)
Sziasztok!
Látom kicsit kihalt a fórum. Gondolom mindenki sétáltatja a füleit ebben a szép tavaszi időben :-))
Én nappal sosem pántozok, csak éjszaka. Tegnapelőtt copfban szaladtam le a közértbe. Olyan jó érzés volt :-) Még sosem voltam felfogott hajjal az utcán, ez volt az első alkalom.
Sziasztok!
Rólam éjszakánként rendszeresen leficcen a pánt. Tegnap hajnali 4-kor képes voltam kiugrani az ágyból és beállni a tükör elé, hogy nem állt e vissza a fülem mert jobb oldalról teljesen elcsúszott a pánt és pont azon az oldalon aludtam.
Sziasztok!
Lekerült ma a turbánom és nagyon örülök az új fülijeimnek :-DDD Igaz, hogy duzzadtak és lilák de az enyémek és imádom őket :-) 5 percenként megnézem őket a tükörben, hogy laposak e még és még mindig olyan hihetetlen. Már értem mikor korábban írta valaki, hogy fél attól, hogy vissza ne álljanak. Most, hogy megtapasztaltam milyen az élet lapos fülekkel, már én is félek ettől.
Most kérdezni fogok valamit, ami biztos butaság de világosítsatok már meg légyszi. Állítólag 3-4 hónap, mikor már nem szakadhatnak ki a belső varratok külső behatásra sem, de 6-8 hét múlva már lehet sportolni, napozni stb. A teljes gyógyulási idő viszont 1 év. Most akkor hogy is van ez?
Varratszedés után 2,5 héttel.
Sajnos cilinderes a szemem, és nem találtam tökéletes kontaktlencsét. Akkor viszont már egyáltalán nem nyomta a szemüveg.
:D hát, én feltettem már varratszedés után is, de sokszor kicsit feljebb nyomom hátul a szárát, hogy ne érjen a fülemhez és ne nyomja :) bár elég idiótán néz ki, de itthon tökéletes.. :D
mondjuk gondolom a szép kereteidet nem otthon akarod hordani.. :P :D
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.