Fullmoon01 és mások (beszélgetés)
BEKAPCSOLTA A TELEFONT!
hAJRÁ MINDENKI
bocs a lányom kinyomta számítógépet ujra be nkellett jelentkeznem
szóval így kezdem tisztelt tv2 sajtószóvivője!30 elkereredett család nevében fordulok most önnökhöz ,akiknek egy internetes csaló tönkre tette akarja tenni a karácsonyát!a történetünk ugy kezdődött ,hogy mindanyian tagja vagyunk egy bizonyos tezs vesz adok veszek oldalnak itt találkoztunk árukínálata által egy bizonyos fullmoon01 később kiderűlt horváth zsuzsanna nevezetű nővel. ez a személy fischer price esztétikai hibás vagy kifutó termékeket adfott el nekünk mi mindanyian benne megbizva előre átutaltunk neki különbőző összegű pénzt már több mint 300000ft van a számláján ez a csaló tovább szedi az álldozatait minthogy később kiderűlt nem is a nő hanem a testvére egy bizonyos horváth jános tervelte ki az egészet a testvérén így akart bosszútállni a talán az életársa egy bizonyos kertész gábor nevezetű egyén is cinkostára volt a hölgynek sok rejtélyes szála van az ügynek hamis címek és nevek is felmerűltek
sokan közülünk természetesen tettünk feljelentést a illetékes hatóságok már dolgoznak az ügyünkön!
úprobáljuk most összegyüjteni minden sértett adatát de ez nem egyszerű mert a tesz vesz nem segít az ügyünkben és ott lévő forumonkat is kitörölték ebben kérjük az önök segítségét meg mentsük a közelgő karácsony meghit hangulatát és a becsapott gyerekeknek is legyen ajándéka a fa alatt! kérem szépen segítsenek hogy a bűnös megkapja méltó büntetését
gondopljanak bale ha a ön családjukba történki ilyen önöket hidegen hagynák!
Sziasztok!
Én is közétek tartozom majdnem 14 ezer ft-al :-(Szeretném visszakapni ezért benne vagyok mindenben.
Sziasztok!Nekem sem utalt még mindig....padlon vagyok
Én ma a sláger rádiót hivtam beszéltem Bocsival azt igérte holnap foglalkozik az üggyel nyilvánossan....
LEHET A NAPLÓ CÍMŰ TV2 MŰSORT ÉRDEKELNÉ KOMOLYABBAN AZ ÜGYÜNK OTT SZOKTAK ILYEN NYOMOZOS SZTORIK LENNI!
MEGPROBÁLJAK KAPCSOLATBA LÉPNI VELÜK SZERINTETEK????
egyébkénk a teszveszen kívűl vannak másik oldak is a vásárlásra az expresszt ismeritek ott is van baba mama oldal néha még olcsóbb is a tesznél!
ott ha konkrétan keresel valamit fel is adhadsz egy hirdetést hogykeresek nekem bevált!
a teszen ilyen nics sem a vaterán!igaz egy a tulaJUK!
pont ezt probáltam meg én is az a baj sokan csak vevők nem eladók töröm a buksim hogy tudjuk értesíteni őket tesz biztos tudja a tel számot minden felhasználonak fel kéne törni az adatbázist elég extrém ötlet
a teszvesznek kéne segíteni nekünk de ők leszarnak minket majd csinálunk nekik egy kis negatív reklámot páldául a médián keresztűl!ha megcsökken a bevételük majd csak észhez térnek!
Jó lenne, ha idejönnének még páran, akiknek írtál.
a teszre nem írhatunk, mert úgyis törlik a fórumot:(.
Hátha kitalálnánk valamit.
További ajánlott fórumok:
- A Mások, akikkel a "normális" társadalom nem tud mit kezdeni...
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Megítéltek néha másokat a helyesírásuk alapján?
- Te felajánlod a szerveidet a halálod után? Mások életéért!
- Ingyen segítség másoknak!
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?