Fóti kismamák (beszélgetés)
Legalábbis nincs gyereke. Akinek nincs, az nehezen érti meg, főleg ha férfi... de a nők is.
Pedig az ember nem véletlen vállal távmunkát, hisz nem tud eljárni össze-vissza.
Melinda, igazad van, de ennek előzményei is vannak, majd elmesélem egyszer. Nem csípnek, már lefokoztak, mert csopvez voltam, szerintem ki akarnak rúgni és alkalmas időpontra várnak/tak.
Tudod, Nekem az esti időpontok baromira nem jók, mert múltkor sem volt Mogyoródról buszom, csak későn, értem jött Apa Nórival (mivel ugye nem tudjuk kire bízni), szegénykém elaludt a kocsiban (fél 8-ra értem a hév-el Mogyoródra) ahogy hazaértünk és kivettem, ugye felébredt és amíg levetkőztettem, pelus csere, ráadtam a pizsamát, végig sírta, én meg majdnem Vele.
Nem ember az, aki ezt nem érti meg!
Sajnálom Tünde!
De igazad van, nem hagyhatod ki Nóri szülinapját!
Meg egyébként is, mi a csuda lehet olyan fontos nekik, amit ne tudnának elmondani máskor.
Szerintem ha megnyugodtál, akkor írj nekik egy újabb, nyugodt emailt, hogy továbbra sem alkalmas az időpont, de egy másik alkalommal szívesen elmennél, aminek az időppntját egyeztessék le veled.
NEm rángathatnak össze-vissza, ahogy kedvük van...
Sziasztok!
Áááá elegem van! hétfőn lenne távmunkás találkozó, írtam hogy nem tudok elmenni és egész hónapban sem. Az ok: este 6-tól van és Nóri anyás, másik a pénz.
Nem utolsó sorban Nórinak hétfőn van a szülinapja, de ez senkit nem érdekel közülük.
Most kaptam egy levelet, hogy kötelező és ha nem tudok elmenni, további szankciókat fognak alkalmazni.
Hát válaszoltam, megírtam az okokat, meg kibőgtem magam, hogy miért nem lehet megérteni ha nem tudok elmenni, holott folyamatosan azt hangoztatják, hogy én vagyok az egyik legjobb asszisztensük, de ezek szerint nincs annyira szükségük rám.
Szerintem kirúgnak :(
Igen TÜnde, a rákóczi utca az nagyon jó helyen van a nyugatitól. Attól függ hány szám, de lehetne menni metróval és a ferenciektől vagy a deáktól gyalog. de ha neked a blahát írta, hogy onnan gyalog, akkor biztos onnan van közelebb.
az a jó, h a 4-6-os elég gyakran jár, így jól el lehet indulni a vonathoz, ha sikerülne ez az állás.
Melinda, megnéztem útvonaltervezőben, kíváncsiságból, a Rákóczi u. a VII. kerületben a Nyugatitól elvileg 20 perc. Kicsi gyaloglás, majd 4-6 villamos és megint 500 m gyaloglás. Ez szerintem jól hangzik.
Már ha nincs sztrájk.
Megnézném a Késmárk utcát is, de nem tudom vonattal honnan a legmegközelíthetőbb?
Zizinek én is gratulálok, olvastam nemrég!
Köszi Melinda:) Timikének meg az egyre ügyesebb evészethez:)
hát, fotózni elfelejtettünk :)
majd legközelebb...
Tünde, ez lenne a legjobb megoldás :)
autóval a leggyorsabb
nem azért vittük, h kifizesd :)
közös ebéd volt :)
Rákóczi u.
Mindkettő péntek délelőtt.
Remélem Apát elengedik, ma már szólt, még holnap vissza térnek rá.
Örültem, hogy itt voltatok! Köszi a sütit, nagyon isteni és a bacont. Jaj, elfelejtettem kifizetni a bacont! Bocsánat!
Persze most Zsóka is alszik. Végre. Szépen bemutatkozott! :D
most jöttünk Csutiéktól, Zsóka nagyon édes. Ma anyás volt, ringatást akart.
Timike meg odavolt a halaktól és a kutyától is :)
most el is aludt, ahogy hazaértünk.
Szép környék az arra.
Szia Melinda!
A másik az a 7. kerület.
és erre a másik helyre melyik nap kell menned?
és hol van? hátha nincs messze a nyugatitól.
ja Tünde, az jutott eszembe, h a rafinak van külön busza, amivel a kollégákat szállítják az örsről és újpestről reggelente.legalábbis kb 2 éve volt.