Fóti kismamák (beszélgetés)
Akkor lehet hogy megcsinálom majd.
Hú, mindjárt telefonálok, remélem elaludt a Drágaságom!
Csokiöntet nem annyira, mert kakaós, hígabb pudingon gondolkodom, de mitől lesz híg, hogy nem dermed meg?
Köszi, puszi Nektek!
csokiöntet rá :) ?
vagy valami hígabb puding mellé?
most sétálni indulunk, majd gondolkodom addig :)
Szia Melinda!
Remélem, nem esik vissza...kopp-kopp!
Köszönöm a drukkokat!
Hogy vagytok, Timike?
Tünde, drukkolunk az ottalváshoz is és az állásügyben is!
Látod, eljött Nórinál az idő, h ne sírjon. Csak nehéz volt eddig. de milyen jó, h időben kezdted a beszoktatást!
Sziasztok!
Dia, köszi kérdésed. Holnap délután megyünk (Apa és Nóri elvisznek, így a legegyszerűbb)egy megbeszélésre. Nem vette fel a telefont, így a csaj megkérdezte Nekem személyesen, aki "ajánlotta" . De meg is volt hirdetve, biztos jelentkeztek sokan, én tegnap küldtem el az önéletrajzom, mert akkor tudtam meg, hogy hirdetve van az Expresszen. Majd meglátjuk.
Múlt héten is elküldtem legalább 6 helyre, előtte meg már azt sem tudom hányra, az állásinterjús helyről sem hívtak...még...szorítsatok!
Dia kitartás, mindjárt vége a melónak! Szurkolok a fogad miatt, majd írj, mikor mész?
A szülésfelkészítőről is írj!
Nórinak az orra folyik, de elvittem bölcsibe és nem sírt!!! Büszke vagyok rá nagyon! Apát hiányolta, de ügyi volt! Elvileg ott alszik, ehhez is kérek drukkot!
Többiek, hogy telt a hétvége?
Már megint hétfő:-( De már visszaszámolom, már csak 15, munkával töltött nap.
sziasztok!
Igen, Meli, légyszi küldd el a linket, ahol írod a babakajákat. Köszi.
Képzeljétek, a hétvégén elkezdett fájni a fogam:-( Kicsit kétségbe vagyok esve, mert ugye nem lehet röntgenezni terhesség alatt. Viszont kívülről nem talált a doktornő két hónapja semmit. Gyanítom, hogy a gyökértöméses fogam fáj. Izgulok, nem tudom, hogyan fogja megoldani a dolgot.
Ma megyünk délután szülésfelkészítőre a párommal:-) Izgalmas lesz:-)
A gyerkőcöknek jobbulást kívánok, ez az időjárás sem kedvez az egészségnek.
Tünde, állásügyileg mi a helyzet? Beszéltél már a leolvasóssal?
szép vasárnapot nektek!
most nem kell még főznöm, mert tegnapról maradt gulyásleves, ahhoz sütök majd palacsintát. de még később, mert későn reggeliztünk.
most Timikével játszunk.
Sziasztok!
Nóri köhög, és elkezdett folyni az orra. Láza nincs, a kedve jó, bár az éjjelünk nem volt valami jó:(
Én borsólevest főztem és fóliás husit, itt a recept, ha vkit érdekel, nagyon finom lett:)
Ja, és ez az egész oldal Nekem nagyon tetszik, érdemes megnézni.
Húú, az első oldalon van házi ferrero, nagggyon guszta:)))
Ha azt írja egy süti recept h tejszín, az mindig habtejszín?
sziasztok
végre hétvége :) Apa is itthon van.
Olyan korán keltünk, hogy már be is vásároltunk az aldiban és a brico store-ban.
Már fő az ebéd is.
MA gulyásleves lesz és túrógombóc. Timikének meg répafőzelék.
Sziasztok!
Zsóka behozza a lemaradását alvás terén, amit a tegnapi nyűgös nap okozott. Éjszaka 8 órát aludt egyhuzamban. :) És most is jókat alszik.
Tegnap voltunk ultrahangon. Kicsit várni kellett, de a vizsgálat hamar megvolt és szerencsére nem kellett levetkőztetni teljesen, csak szabaddá tenni a hasát.
Az orrában tényleg van némi váladék. Nagy nehezen sikerült kibányásznom egy részét. A szopival nincs gondja, úgyhogy a torka rendben lehet szerencsére.
Már alszik, kicsit köhögött...ha felébred, akkor látom meg normálisan, de nem szívesen viszem én sem, nehogy ott kapjon el valamit...
Az info-t köszi!
Nálunk is köhögés volt, aztán orrfolyás.
Ja Totó még pózolt is a kendővel :D Vicces volt.
Ezekszerint Nóri beteg? Jobbulást neki!
C-vitamint folyamatosan szed Béres csepp mellé.
A torokgyulladás köhögéssel is jár?
Igen, ez jó kérdés :)
illetve most jut eszembe, hogy a szomszédasszonyom a központi konyhán dolgozik. talán a bölcsinek is ők főznek. azt nem tudom, hogy ő ott mit csinál, mert az eredeti foglalkozása cukrász, de ha látom, megkérdezem tőle, hogy tudja-e ezeket.
Szia Melinda!
Olvastam, hogy Timike jobban van, örülök! Nekünk is van kézi orrszívónk,d e a világon semmit nem csinál:(
De honnan tudom meg, hogy készül a bölcsis? ;)