Fóti kismamák (beszélgetés)
sziasztok
Én is úgy ennék már egy kis sárgaborsó főzeléket, Nóriét a bölcsiben szívesen megettem volna :)
eddig a szoptatás miatt nem csinálta, hátha rossz lesz Timikének, de lehet, hogy valamelyik nap kipróbálom, hátha nincs hatása vagy már elég nagy Timike hozzá.
Tünde ,szerintem majd arra figyelj, hogy akkor úgy csináld a főzeléket, mint a bölcsiben, nehogy a Tiédet megegye, de a bölcsiset még annyira sem.
Dóri, nagyon aranyos lehetett Totó a kendővel :)
Ja még ez lemaradt: Ha fáj a torka, az szerintem általános nyűgösségben, meg eteés közbeni sírós fejforgatásban ütközik ki.
Egyébként nem biztos, hogy eldugult az orra, amikor szörcsög, mert a csecsemőknek még lazább az orr nyálkahártyája (vagy mi) és az is tud olyan hangokat kiadni. A megfázás sem feltétlen következik egy eldugult orrból, Totónál pl. az volt az oka hogy NAGYON mohón evett, és a cucc fele az orrában kötött ki :p :D
Az internet szerint az a 3. számú kardiológia, nekünk az egyesre szól a beutaló, az meg az üllői úton van. De a Madarász is a Heim Pálhoz tartozik.
Judit: Mikor koponya uh-ra mentünk én nem vetkőztettem, bent kiderült, hogy hasi is van, így ott az asztalon vetkőztettem.
A csípőszűrésnél nem tudom, Totónál csak szétgomboltam a lábaközött mindent, aztán bent vetkőztettem le, de az még Újpesten volt.
Dóri nekünk van telszámunk a madarász utcaiba, az nem jó?
mi ott voltunk a kardiológián, azt ajánlották kistarcsán. vagy kifejezetten a heim pálba szól a beutaló?
Dóri, hát 2 gyerekkel meg végképp nem lehet egyszerű! :D Na majd én is beletanulok, ebbe az öltözködős dologba.
Én is kénytelen leszek előre cipőt húzni. Majd odatolom a járókát az előszoba közelébe és akkor nem kell mindent összemászkálnom.
Annyira nyűglődik ma szegény Zsóka, nem tudom mi baja lehet. Félek hogy esetleg megfázott a tegnapi pucérkodós vizsgálaton. Éjszaka apa ébresztett, hogy szöcsög a gyerek. Eddig még egyszer kellett csak orrot szívni neki, most másodszor. Lehet azt tudni valahonnan ha fáj a torka a csecsemőnek?
Még egy kérdés: az ultrahangon mennyire kell levetkőztetni? Elég ha csak fel van hajtva a body a mellkasáig?
Köszi, már jobban láztalanul :)
Már egyébként könnyebben megy a felöltözés, mióta Lizi a hátamon van :)
Sziasztok!
Anita köszönjük az info-t.
Dóri ezen mosolyogtam, nem egyszerű, de ha ügyesen ki van találva...:)
Hogy vagytok?
Jó reggelt!
Gőzöm sincs honnan kaptuk el, mert nekem is fáj a torkom, kb egyszerre kezdődött mindenkinél...
Én sem tudtam úgy cipőt kötni, hogy előre volt kötve Zizi. Még Totójét sem :p Szóval nálunk úgy kezdődik, hogy Totóra cipő, Zizi felöltöztet, én belebújok a cipőmbe, Zizi felköt, Totó felöltöztet, fel a pulcsim és mehetünk :)
Sziasztok!
Fóton a Művelődési Házban 2010. január 16.-án szombaton Bababőrze lesz. 9-12-ig.
Az árusító asztalok már elfogytak, de minden érdeklődőt és vásárlót szeretettel várnak.
Lesznek játékok, babakocsik, hordozók, gyermekruhák 56-134-es méretig stb. minden ami kellhet.
én össze szoktam mászkálni a nappalit :)
én se tudom felvenni a cipőm, ha Timike kenguruban van, ezért őt "kikészítem" és gyorsan felöltözök, majd felveszem, utána meg porszívózhatok :)
Csajok, ma voltunk intézni a gyest Vácon, még jó h tegnap eszembe jutott hogy így a leggyorsabb, minden ok is volt.
Úgy volt h a cégem intézi, aztán rákérdeztem és nem, nem ártott volna közölniük:(
Köszi a drukkot!
Ma nem volt elérhető a leolvasós, de mindenképpen hívom.
Ó, ez nem hangzik jól, de legalább nem lázasak nagyon. Jobbulást nekik! Honnan kaphatták el azt sejted?
Köszi, úgyis mondhatjuk dagi a kiscsaj. :D
Mi nagyon jót sétáltunk délután ebben a gyönyörű hóban. A bakancsomat nem tudom bekötni mikor már rajtam van Zsóka, erre még ki kell találnom valamit. Előre nem akartam felvenni, mert nem akartam összemászkálni a nappalit, de lehet hogy az lesz a megoldás.