Földangyalok jelentkezését várom. :) (beszélgetés)
Ez talán legjobb leírás....bár a könyv sokkal részletesebb....
Az emberek érzik ha azok, tehát nem minden ember jött mondjuk egy másik bolygóról...remélem érhető....
Szóval a Földangyalok fajtái:
-testet öltött angyalok
-testet öltött elementálok
-csillagemberek
-lélekváltók
-bölcs lelkek
Tessék (teszteld magad):
:DDD
1. Testet öltött, vagy Föld angyalok:
Külsejük:
- szív alakú kedves arc, ívelt ajkak,ártatlanságot tükröző szemek;
- szőke vagy melírozott, szőkített haj;
- gyakori a súlyfelesleg.
- nehezen mondanak nemet kérésekre, nehezen kérnek;
- nagy fényes, aurájuk van;
- párkapcsolatban függőségi vagy szenvedélybeteg személyiségű társat választanak;
- világmegváltók;
- a szabályokat ritkán szegik meg;
- magas empátia és szociális érzékenység;
- az emberek ösztönösen is „angyaloknak” nevezik őket, az angyalos dolgokhoz vonzódás, angyalgyűjtemény;
- evéskényszer, csokoládéfüggőség.
Munkájukban is segítők. Pl.: pedagógus, ápoló, légi utaskísérő, szakács, családsegítő.
Csillagjegyeik leggyakrabban: Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő lehetnek
Mottójuk, amire jó ha figyelnek: „Várj, mielőtt rögtön igent mondanál!”
Nem akarok trollkodni, de tudd meg most! Nehogy emiatt ne tudj nyugodtan aludni! Lehet angyal vagy! :P Én bebuktam!
Én még mindig arra lennék kíváncsi, hogy honnan tudhatom, hogy Földangyal vagyok-e vagy sem?
(A trollt értettem.) :-)
Lehet, hogy már sosem fogtok választ kapni a kérdéseitekre! :D
Egyébként a Wikipédia szerint a troll:
"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét."
"A troll szó másik jelentése egy északi mitológiából ismert lény."
Bakker, pedig én mintha a Harry Potterből emlékeztem volna trollra ... vagy az a Gyűrűk urában volt? :D
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.
- Gyógyszertári asszisztensek jelentkezését várom!
- Gyógynövénykereskedő tanfolyamot végzettek jelentkezését várom!