Földangyalok jelentkezését várom. :) (beszélgetés)
Érdekes dolog, ahogy az emberi lényemnek rá kellett jönnie... Egyik napról a másikra utomatikus írással "sulytott" az Ég. Egyfajta tudatállapot változással egyidőben írtam le mindig az üzeneteket és mint a puzzle-darabkák úgy "hullottak" elém - szép sorban, vagy éppen mintha a nyakamba ömlött volna egy egész dobozzal :)- az írások. Ezek meg egy idő után úgy mutattak összefüggéseket, mint ahogy lassan megtaláljuk a kirakósban a darabkák helyét és kialakul a kép. Ezeket a képeket pedig olyan földöntúli boldogság volt látni, ami semmihez sem fogható.
A felismeréseim végül úgy jöttek létre, hogy a már leíródott üzeneteim mellé mintegy bizonyítékként vagy maga az összefüggést megmutatva, különböző könyvekbe "kellett" beleolvasnom teljesen intuitív módon, véletlenszerűen (mert hogy tudjuk, véletlenek nincsenek), vagy az életem eseményei, mások életének példái segítettek rálátnom mindjobban a saját életem kérdéses pontjaira, megismerni önmagam.
Kicsit bonyolult lehet amit írtam, de higgyétek el, ennél sokkal bonyolultabb és hosszúidőn át tartó volt a valódi folyamat, amit igen nehéz röviden leírni.
Akkor én Földangyal vagyok! Bár a könyvet még nem olvastam, de meg fogom tenni, mert nagyon érdekel ez a témakör. Jelenleg OSHO egyik könyvét olvasom, de ha befejeztem, mindenképpen megkeresem ezt a könyvet. :-)
Szép napot mindenkinek! :-)
Földangyal az milyen?
azt mondták már párszor hogy földre szállt angyal vagyok, de h földangyal lennék,arról nem tudok :( :D
*de nem mindenki Földangyal...
Bocsánat kihagytam
Ezért mondtam azt, hogy az illető érzi legbelül ha az.... Meg a könyv tényleg részletesen leírja, és ha valaki elolvassa, érezhet olyat, mintha róla írták volna bizonyos részeit....
Mikor keresgéltem volt egy olyan is, hogy valami olyasmit olvastam: "tudd meg milyen angyal lakozik benned"....az tény, hogy mindenkiben megtalálható az isteni fényszikra, és Mindenki ugyanabból a Forrásból való...de Mindenki Földangyal...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.
- Gyógyszertári asszisztensek jelentkezését várom!
- Gyógynövénykereskedő tanfolyamot végzettek jelentkezését várom!