Fogyózok, nincs kedvetek velem tartani? (beszélgetés)
A hirtelen hízás végett szétreped a bőr, nem bírja a tempót. Ha lassan hízik valaki, azon nem lesz ilyen csík. Nem a fogyás végett alakul ki ez a csík, ez a hízás közben jön létre.
minden striát tökéletesen nem lehet eltüntetni, mivel ez a bőrünk nyúlásának végső megoldása. Amikor már nincs tovább, szét szakadnak a rostok és ezek lesznek a striák, amit még a legjobb plasztikai sebész sem tud eltüntetni véglegesen.
oké, köszi.
nehezen megy, főleg hogy 4 hónap alatt alakult át teljesen a testem. nagyon nem találom most a helyem.
időt nem tudok mondani, fél év!talán!
de ha jelentkezel a naplómba akkor látod a képet rólam
állítsd át az agyadat, muszáj, onnan indul el minden
mennyi idő alatt fogytál ennyit?
bízom benne, hogy menni fog, csak az a baj, hogy nehéz megállni, hogy ne egyek. ma is pukkadásig ettem magam, akkor is eszem, ha nem vagyok éhes, pótcselekvésként, amióta szétmentünk.
Húúú szegényke, hát nem irigyellek!
Tudom milyen érzés! Én olyankor inkább fogytam. Most el vagyok hízva mert szerelmes vagyok!!!:DDD
én meg sose ettem amikor szakítottam egy pasival...elment mindig az étvágyam :( meg akkor is amikor összejöttem valakivel, akkor se ettem, de ha eltelt félév, akkor már ettem vele finomakat :D
simán le tudod adni, ha akarod! hidd el, én már lassan 20kgnál járok, már várom, hogy elérjem azt, de én inkább a cm-ek mérem! most a tetoválósom miatt akarok fogyni, meg kicsit szálkásodni,nagyon bejön, szerencsére még sokáig össze vagyunk kötve, mert az egész hátamat csinálja :D
Szia sok sikert neked is!:)
Mennyit akarsz fogyni?
Bizony más is elkezdi nézz át a Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! Ott csatlakoztam Enéh mellé!
Gyere te is!
Sziasztok!
Tegnap kisördög kisfiam elvonszolt a gép elől, nem bírt nélkülem meglenni.
Visszaolvasgattam a fórumot, látom, egyre többen vagyunk.
Utánanéztem a Level diétának és kedvet kaptam hozzá, főleg, hogy nem én vagyok az egyetlen aki elkezdni.
Holnaptól hajráááá Csajok, remélem kitartóak leszünk! :)
Ne haragudj de mi az a Sansone?
Sose hallottam róla!:(
Elolvasta a Level diétát.
Szerinted lehet a tejföl helyett natúr joghurtot enni,mert nem szeretem a tejfölt magában!:(
Na sziasztok itt vagyok!
Túl vagyok egy 40perces tornán amit nagyon nem akartam elkezdeni,nagyon nehezen akartam neki állni,de közbe megjött a kedvem!:)
És jól is esett! Megittam már vagy 2liter vizet a nap folyamán,és szerintem,még lemegy 1liter lefekvésig.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Mit csináltok ha nincs kedvetek a házasélethez?
- Befejeznétek egy olyan képzést, amibe sok pénzt toltatok, de már nem nincs kedvetek ahhoz a szakmához?
- Vannak Zuglói Hoxások? Beszélgetni nincs kedvetek?
- Hogyan motiváljátok magatokat mikor nincs kedvetek mozogni?
- Pécsiek! Nincs kedvetek túrázni?