Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon. (beszélgetés)
Ja, persze....elmentünk, turiztunk, de nagyon szar minőségű ruhák voltak, azóta persze már krém minőség van....marha érdekes:)
Na mindegy, azért jó volt elmenni megnézni, így legalább tudom, hogy nem fogok oda járni többet:D:D
Mondjk tőlünk amúgyis 60kmre van:)
szia!
megkaptad az anyatanyás nyereményt? :-)
Mi folytattuk is egy jó darabig...de szerintem Edókánál már rég nem az időhiányról van szó...MÉg májusban írta egyszer azt hiszem, hogy majd júniusban több ideje lesz, majd benéz. MOst július vége van.
Azért egyszer írhatott volna, hogy bocsi még nincs időm, de majd jövök....de szerintem már nem is akar jönni.
Mindegy is.
Nélküle is mehetne, csak hát most annak mi értelme van, hogy 4-en folytatjuk? Amúgy sem a verseny volt a lényeg, hanem a jó társaság...
Akik akartak, azok azóta is jóban vannak:)
De nekem mindegy.....
Meg lehet próbálni feléleszteni a fórumot....
Halihó....Jöhetsz Zorka, de ebből a versenyből már nincs semmi:D
Amúgy is februárban indult ha jól emlékszem, de aki indította, az eltűnt már egy ideje, és így mi sem nagyon foglalkoztunk vele.
KOnkrétan engem már nem is érdekel.
Én versenyzek magammal:D:D
Szerintem keress másikat, ahol még aktívak az emberkék:)
Szia!
Jöhetsz nyugodtan, de úgy látom egyenlőre ketten maradunk itt, nem tudom mi történt , de a többiek nem jelentkeznek....
Sziasztok!
Én is "beneveznék" a versenybe ha lehet.
170 cm és 73,3 kg vagyok a legutóbbi (07.18.) mérés szerint.
Jöhetek?
Hahóóó, sziasztok, mi történt itt hogy megállt a fórum?!
Épp most szeretnék visszaszegődni hozzátok!
:)
Edókával mi van?
ó persze , nem bírok enni.
kihúzták a fogamat és a bal oldalom hátul lett egy nagy lyuk, fáj az egész állkapcsom ez a nagy életmód váltás :-)
csajok ma kezdem az életmód váltást és ezt most ki is bírom ma már nem eszek... max csak iszok,,, erős vagyok... velem van Lidokain is, kihúzták a fogam :-( egy nagy ciszta volt a gyökerén
na de holnap :-), jön majd Túró Rudolf és megvigasztal :-)
na igen ki jön innen moziba Eper és rajtam kivűl?
Edoka? Annamaris? Sodrika? jöttök ? :-)
További ajánlott fórumok:
- Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel
- Fogyókúra verseny 05.26.-tól
- 2012. július 18. - Fogyókúra reprise - Érdekel valakit?
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!
- Elkezdtem fogyókúrázni, és van otthon futógépem, az érdekelne hogy mennyit kellene használni naponta, hogy érjen valamit?
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.