Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)
Rowina, a Patinak írott levelem neked is szól::))
Tünde nagyon ügyes vagy, de remélem fizikailag bírod és nincsen semmi gond.?
Jó reggelt,
Pati, a hangosterápia sem segített? Amióta hallgatom teljesen átalakult az ételekhez való hozzáállásom. Nagyon jól működik,hogy apró falatok, tegyük le az evőeszközt, figyeljünk a gyomrunk jelzéseire.....
Ha meg kicsit elbizonytalanododm, elolvasom valamelyik sikersztorit a könyvben.
Rowinám,rosszulléttel,hogy állsz???Elmúlt már??
Juhar beszámolóm :
Tegnap előtt napközben sem történt semmi különös nem voltam éhes sem és melóztam ezerrel Kb 20 mázsát mozgattam meg.alvás nem volt ngyon,mert fájt mindenem és idegileg is kicsit padlón vagyok(anyum nem igazán javul)
Tegnapi 4.napom:Reggel kihagytam a sós vizet,délelőtt megfőztem,közben iszogattam az innikéimet,aztán mentem megint anyuhoz melózni(tegnap lazább vólt az iram),fél hatkor hazaértem kimentem még kapálni kicsit,éhes nem vóltam tegnap sem.
Mai 5. nap:Sós víz 6 órakor lenyomva a torkon,már át is szaladt rajtam.,bekészítve a mai itóka,éhség még nincs.remélem jól megy a mai nap is.
Tudjátok az-az érdekes,hogy a napi 5l megiszom és éjszaka felébredek a szomjúságra.Én is imádok enni,de most dughatnának bármint az orrom elé,nem kell,nem kívánom.Azt hittem sokkal nehezebb lesz,de megkönnyebbülve mondhatom,hogy könnyű a nem evészet.
Cm-ben 5. napra csípő 116-ról 114cm.Kg-ban 5.napra 75-76-ról(a barbis tórta-zsúr miatt)72,8kg.
Kb ennyi.Ha jól birom akkor szeretném a 14 napot végig csinálni,ha nem akkor megelégszem a 10 nap eredményével is.Ma még vennem kell szirupot is,mert a 375ml pont ma fogyott el,tehát 5 napra elég.Ja,a bőröm is mostmár szépen tisztul lefelé.
További kitartást lányok.Mire le kell vetkőzni szebbek leszünk mint valaha.:-))
tündi,rowina köszi. megpróbálom a maté teát és az antioxidánst,talán ez beindítja a fogyásomat.
Én mindenképp dísznövényesben néznék szét,mert a bevásárlókban inkább tulyát találsz.
Vagy rendelhedsz online,900Ft a postaköltség és tényleg a postás hozza,írom a linket én is rendeltem már innen és csak ajánlhatom.
[link]
Ani!Szégyelem magam,de napok óta csak eszem és eszem,jelenleg nem fogyózom,tegnap akartam én de hát olyan ehetnék fogott el reggel:(Ne aggódj és ne akarj változtatni,ha figyelsz az étkezésedre akkor csak mennek majd le azok a fránya kilók!Neked legalább van kitartásod ami sajnos most rám nem mondható el.
Kezdetnek a napi 3db jó lesz,aztán majd látod,ha nem indul be a fogyás kellőképp akkor még emelheted akár 6db-re is a napi adagot.Ki kell tapasztalni.
Anikám ne keseregj és ne légy mérges,tudod az életben vannak hullám völgyök,így van ez a fogyiban is.Különben is cm-ben gyönyörű eredményt értél el.
Próbáltad már a Maté teát???Ajánlom,most én is iszom a juhar mellé és azt kell mondjam,hogy jó.
Fel a fejjel leányzó!!!!!!
Tündi,ha itt lennél ,vagy valaki. hol lehetne venni lucfenyőt? tudjátok ez a hagyományos karácsonyfának való? földlabdás kellene majd, mamimék felé a kerítés mellé akarok ültetni. nagy bevásárlókba, bricó,prakti...,lehet ilyet kapni,milyen árban lehet?
rowina,te most milyen diétát csinálsz?most hogyan fogyózol? mit tudnál javasolni nekem,mit csináljak,hogy meginduljanak a kilók? mert hát kicsit csalódott vagyok, hogy minél jobban figyelek az étkezésemre,annál inkább nem akarnak a kilók lefelé menni. végig csináljam ezt a 2 heteset?hátha kicsit összébb szűkülne a gyomrom és nem ennék utána olyan sokat?mert ez nem igaz, hogy nem fogyok!!!!
rowina,én is álmos vagyok. a régi szép időkben mikor itthon voltam gyesen a lányommal sokszor elaludtam vele a déli altatáskor,volt,hogy 20 perc alatt jobbat aludtam,mint egész éjszaka. azok a szép idők. este néztem a haust és a szellemekkel suttogót,volt fél 12 mikor vége volt,reggel meg hát kelni kell,fél 7kor, most egész nap olyan nyomott vagyok.
Nálunk is gyönyörű az idő!Kint sétáltunk délelött,hát lányok,mikor lefektettem a kicsit én is elaludtam mellette,velem alszik el a nagy ágyban és olyan álmos voltam,hogy bealudtam.De jól esett:)
Anikám!Mondhatni végig szenvedtem a 2 hetet és sajnos ugy ettem mint az elött,így sajnos hamar vissza ugrottak a kilók,a mai eszemmel tudom nem így kellett volna,de elrontottam.
rowina,még azt akartam megtudni, hogy amit akkor leadtál 6 kilót utána nem jött vissza? vagy csak később?
rowina azt mondod 2 hét alatt fogytál 6 kilót hasonló módszerrel?nekem is van miből leadnom.csak nehogy csalódjak,hogy 2 hetet végig kínlódok és semmi eredménye nem lesz. örülök,hogy a kisfiad nem beteg. itt isteni idő van ma is, 20 fok körül,öröm kinnt lenni. egész nap nem vagyok bennt.
sisssa nagyon köszi az elismerő szavakat,feldob nagyon.a zöld teát iszom,szeretem.
rowina, én ezt a másik fajtát csinálom,aminek a linkjét is kiírtam,de attól tartok,ha szépen végigcsinálom,nehogy a duplája jöjjön vissza rám. én kb 83-84 kilóról indultam,ma van a 2.napom,nagyon jól bírom,mert kinnt már elveteményeztem és egyáltalán nem érzem, hogy éhes vagyok, az esték viszont nagyon gázosak, főleg délután 5-6 óra felétől.
Ma reggel voltam biciklizni nagyon kemény volt. Felfelé a lakóparkban. De megcsináltam. Kell a fogyás mert ez már szörnyű.
70 kg volt az induló sulyom.Nincs mit:)
Jó reggelt Lányok,
Rowina, megkérdezhetem,hogy mekkora súlyból sikerült leadni?köszi:)
Tegnap voltunk a kardiologián,hát szerencsére semmi baj nincs Milánnal!Nem tudom a dr.nő mit hallott?!Minden esetre feleslegesen ijesztett ránk.
Tündi!Minden elismerésem!Ez nagyon nehéz,ráadásul még a hányás is,ez nekem nem menne!
Sisssa!Ezt a diétát csináltam,vagyis majdnem ugyanezt,apró eltérések voltak nálam -6 kg 2 hét alatt.
Szerintem sokszor egyszerűen csak az a gond, hogy nagyon ráfókuszálunk a kilókra!Amit írtam is neked legutóbb.Én látom a két kép közötti különbséget, még akkor is, ha a mérleg nem mozdul.A tükörnek higyjél! Az alakod formálódik folyamatosan, még akkor is, ha kg-ban nem látszik.Szerintem ne szedjél plusszban már semmit.Igyál zöld teát, de azt se vidd túlzásba.
Nagyon-nagyon jó úton vagy és büszke lehetsz arra, amit eddig csináltál.
SISSSA NEKEM A CICKÓM AZÓTA NAGYOBB,MIÓTA SZÜLTEM.MONDJUK AZELŐTT IS 80-85 B-S MELLTARTÓT HORDTAM, MOST A 90 C-S KELL.CSAK EBBŐL NE FOGYJAK.
KÖSZI SISSSA, JÓ LENNE HA MÁR ALAKULNA. ÉN MOST AZT NEM ÉRTEM,HOGY KILÓBAN MIÉRT NEM MEGY LEFELÉ A SÚLYOM. MEGLÁTOM EZ A DIÉTA MIT HOZ. AZT HALLOTTAM A ZÖLDTEÁBAN IS SOK AZ ANTIOXIDÁNS, TÜNDI MI A VÉLEMÉNYED? ISZOM AZT IS,MINDENNAP 1,5 LITERT. TÜNDI ,SISSSA SZERINTETEK SZEDJEK ANTIOXIDÁNST? KILÓBAN NEM NAGYON MOZDULOK SEHOVÁ,NEM ÉRTEM MIÉRT NEM,NEM IS SOKAT ESZEM? A FOLYADÉKOM IS MEGVAN A NAPI 2-3 LITER. TÜNDI SZERINTED NAPI 3DARAB ANTIOXIDÁNS ELÉG? MEGTALÁLTAM A MECH.MÉRLEGEMET,AZ IS KIAKASZTOTT,MAJDNEM ANNYIT MUTATOTT MINT A FOGYÓKÚRÁM ELEJÉN.VAGY NEM EGYENES TALAJON MÉRTEM,DE HA AZ 1 KILÓ RUHÁT LESZÁMÍTOM AKKOR IS SOKAT MUTATOTT. VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!
Nem csak az "antennáknak" áll jól az ilyen stílusú ruha. A diétával ledobsz 10kg-t és már próbálhatod is. Cicid van hozzá (velem ellentétben::)), úgyhogy jó lesz az!!
Én ugyan egyenlőre nem szeretném csinálni a juharszirupos diétát, de nagyon érdekel, hogy milyen változásokat érsz el vele. Ha lehet, akkor én kérném a beszámolóidat:)
Ok Patti, semmi gond! Azért majd tartsál élménybeszámolót, hogy hol áll a diéta. Az nekem is nagyon szimpatikus egyébként, de most nagyon benne vagyok a 90naposban, remélem ezzel is érek el sikereket.Ha meg nem, akkor én is kipróbálom valamelyiket a kettő közül.Kitartást!!
ha rám hallgatsz nem állsz a mérlegre,csak jövőhét végén,mikorra már elmúlik a mensid, így megkíméled magad egy csalódástól.nekem már elmúlt a mensim,de én is többet eszek mikor mensi körül vagyok és édességet is. most ezt a fajta diétát akarom véghezvinni,amit már írtam. ha kiakarod próbálni csak mensi után kezdj hozzá,mert akkor sokkal könnyebb. én most voltam kinnt pétisózni az eperpalántáimat, sokat vagyok oda kinnt így könnyebb, nem eszem annyit és be tudom tartani. majd írok a fejleményekről.
További ajánlott fórumok: