Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)
Patri!
Sebaj, én is hamarabb akartam elérni az eredményt, de majd eljön az az idő is, mikor azért írunk ide, hogy a csini kis súlyunkkal büszkélkedjünk!:-)))és ezt mindenkinek minél hamarabb kívánom!
JAVASOFT,NEKEM MOST KÖNNYEBB FOGYIZNI,MÉG ITTHON VAGYOK. MAJD SIKERÜL NEKED IS.MIÉRT NEM PRÓBÁLOD KI A 90 NAPOSAT? NEKEM EZZEL SIKERÜLT KILÓKAT PRODUKÁLNOM.
sisssa akkor 90 naposat újra! kezdd el! azzal már az első héten 2-3 kilótól megszabadulsz.
topi, én a strandig akartam lemenni 70 kilóra, de még nem tartok ott. lehet vasárnap megyünk strandra,jó lenne. a türelem rózsát terem. csak győzzük kivárni. de nem szabad türelmetlenkedni.
Sziasztok!!
Hát csajok, mintha magamat olvasnám!!Nem sok változás, meg zabás napok, no mozgás...mondjuk most tényleg nagyon sokat dolgoztam.
de én tegnaptól újra megembereltem magamat és elkezdtem egy két hetes fogyit, meg szigorú mozgás. muszáj, mert van 3 hetem, hogy kicsit formába lendüljek.a nyaralásig meg már csak 6 hét!!!most nagyon elszánt vagyok, reggel már RR-ával indítottam a napot.remélem, most sikerül sokáig kitartanom.
Hello,
a fogyással szarul állok! Megragadtam 66-65kg-nál és nagyon gáz vagyok! Tavaly szerintem még kevesebb kg voltam, amikor elkezdtem csinálni a szétválasztót. Már legalább 2hete stagnálok, vagy még ment is vissza. Nem merek mérlegre állni, hátha elbőgöm magam:((
Röviden ennyiről tudok most beszámolni. Eléggé elkeserítő a helyzet:(
Nektek sok sikert, szedjük össze magunkat, jó??
Sziasztok!Tényleg eléggé eltünt mindenki!Lehet mindenki behúzta fülét-farkát mint én?Lehetséges...nem állok sehogy se,beteg voltam mostanság,sokat dolgoztam,külföldön is voltam,szóval nem volt időm semmire se,és voltak olyan esték,hogy azt mondtam,na jól van...most az egyszer...sajnos nem csak 1 ilyen este volt.Kilóba lehet még nem volt változás de jobban éreztem magam mert tudtam h teszek vmit,most meg megint ott vagyok ahol a partszakad.Azon is gondolkodtam h vmi bogyót kéne szednem mert ez így segítség nélkül nem fog sikerülni,hát nem tudom,ma megyünk vásárolni,veszek megint gyümölcsöket,joghurtokat,zöldségeket,reggelire pedig teljeskiörlésű kenyeret.Volt olyan este amikor pizzát ettem,basszus...nem hiszem el,hogy megint feladom,tornázni se tornáztam.Csak is magamnak köszönhetem h ennyire nem vagyok kitartó.Most nem mondom azt h na majd most,mert nem válik be,de megpróbálom újra,még nem késő.Meleg van,nekem meg nincs mit felvennem.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hát ennyi! Pati te nagyon ügyes vagy!
Ani Nagyon Nagy a változás! Őszintén gratulálok hozzá és nagyra értékelem vagyok a kitartásodat!
Csak így tovább. Amúgy olyan képed nincs amint csak egyedül és nem több kis kép egy lapon?
Sziasztok lányok!
Látom benneteket is megrázott drága ismerősöm esete.
Tegnap este beszéltem vele telefonon(Ő hívott),és szegénykémmel akkor még mindig nem csináltak semmit.A dokik szerint ekkor már 7 hete halott volt a baba.Nonszensznek találom az egész teoriát mert ennyi idő alatt már az anyuka is elhalálozott volna hullamérgezés miatt szerintem.Tudni kell,hogy nyitott volt a külső belső méhszáj is ,így ezokból kifolyólag 8 hete nyomták bele a seduxent.Este eldöntötték az okosok,hogy ma lesz a nagy nap,így még este felhelyeztek neki valapi pálcikákat és lemezeket amitől elkzd majd tágulni a méhszáj,mert valami okból kifolyólag tegnapra már teljesen zárt volt a méhszáj.Szerintem ilyen sincs,legalábbis még sosem hallottam róla.Semmi nem történt reggelig,így ma 6-kor kapott indítót,majd 8-kor és 10-kor,a 10 órai után 5 percel meglett a baba,egy kislány(itthon 2 gyönyörű fia van),majd azonnal elaltatták és gyógykaparták.
Holnap már délben jöhet haza.
Tudni kell,hogy volt egy hátsó fali miómája amit 1 éve diagnosztizáltak.Eltávolítani nem lehet,mert olyan helyen van,így azt tanácsolták,hogy szüljön,csak sajnos elfelejtették közölni a halálozási kockázatot vele.Állítólag a mióma őlte meg a babát.Most felboncolják ,hogy többet tudjanak mondani majd.
Ma is beszéltem vele,úgy érzem akkora sokkot kapott,hogy az érdektelenségbe temetkezik.
Mellette leszek,annyira amennyire ő igényli,hisz most tolakodó sem lehetek,többet sajnos nem tehetek.Ma már kicsit nyugodtabb vot mint tegnap.
Jó reggelt Lányok,
Tünde, nagyon sajnálom azt az anyukát, hihetetlen nehéz lehet most neki. Gondoljatok bele, egy egész napon keresztül még benne volt a babája, hogy már nem élt. Teljesen libabőrös lettem még a gondolattól is. Igazad van, ilyenkor nem lehet mit mondani...pláne telefonban. Majd ha többet tudsz a halál okáról, megírnád nekem? Szörnyű, ami történt.
Bodza szörp bogyóbol(cigány módra)
Hozzávalók :5kg érett bodzabogyó 2,5kg cukor.
A mosott leszemezett bogyókat 1l vízzel és a cukorral kevergetés közben felfőzöd addig míg a bogyók már szétesnek-kissé hűlni hagyod ,majd összeturmixolod,üvegekbe töltöd és kidunsztolod(száraz dunszt).Hűvös helyen tárolod.
kinek hogy telt a hétvégéje?
sisssa, lehet a következő hétvégén ha az idő is engedi megyünk strandra, Bogácsra jó lenne. most vasárnap a választási bizottságban vagyok delegált. de jövő hét végén már jó lenne menni valahová, ha az idő nem lenne nagyon meleg akkor horgászni mennénk, ha pedig 30 fokok lennének akkor strandra.
rowina, van ez így ,nekem is volt mikor a lányom elpártolt. ő inkább nagyon apás, a mindene az apja és a nagymamák, a dédiket annyira nem szereti,nem rajong értük ,nem úgy mint a mamákért.
Tészta :15 dkg olvasztott vajat vagy margarint 4 egész tojással,12 dkg cukorral,20dkg rétesliszttel ,1dl bodzaszörppel,2 kk. sütőporral összekeversz.Vajas zsemlemorzsás vagy sütőpapíros tepsiben 175 fokon kb 20-30 percig sütöd.(vékony tészta lesz).
3 cs.tejszínízű pudingport felfőzöl 2 dl bodzaszörppel és 1l tejjel+ citrom reszelt héja és cukor izlés szerint.Ha kihült hozzákeversz 1dl vízben feloldott 1 tasak étkezési zselatint.Egy kevéske krémet kensz a tésztára majd tele rakod szamócával ,rákened az összes krémet végül a tetejére felvert tejszínhabot simitasz.A habra díszítésként villával mintát rajzolhatsz,vagy citrom héjat reszelhetsz vagy cukorgyöngyöt szorhatsz.
Neked is köszönöm Onikitám!
Detto a véleményem pasik terén.
Tünde Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok!
És ismét kitartást a diétához,plussz sikert!
A pasik meg bolondok!
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Ki hiányzik most?
- Mi hiányzik most?
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Hiányzik a kitartás