Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? fórum

Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
2009. jún. 1. 20:43
tündi, írd le azt a bodzás sütit légyszi.milyen az? nekem még folyamatosan virágzik a bodzám.szedem is teának is jó ,szárítom,nagyon jó vízhajtó. megint csináltam bodzaszörpöt is 2db 5l-es üveggel,reggel szűröm le.
2009. jún. 1. 20:37

Rowinám! Anikám! köszönöm hogy eszetekbe jutottam,itthon senkinek sem jutott eszébe.

Ügyi vagy Ani,sztem 1 hó alatt több is lefog menni.A pároddal ne törődj,ez valami járványos pasi betegség,tegnap du nálunk is rákezdte az uram s ma folytatta bolha-elefánt sztori mint nálatok.

Hálisten ez a juharos dolog engem nem készít ki,sőt megkönnyebbülök a diéta alatt és telitődöm energiával.Természetesen ma nem kezdtem el,mert reggel nem birtam ki és ettem a tegnapi bodzás süti költeményemből.Szóval hólnap már nincs kifogás,teák lefőzve stb....

2009. jún. 1. 09:55

tündi, a párocskám bolhából hatalmas elefántot csinált. majd én is olyan stílusban viselkedem,ahogy ő. kitartást a sziruposhoz, azért vigyázz a gyomrodra. inkább lassan, de biztosabban haladj a fogyás útján.megéri.

Boldog Névnapot Tündi!

mi csütörtökön megyünk osztálykirándulásra. én most 76,4 kiló vagyok, tegnapelőtt 75,7 kiló voltam. szerintem jó 1 hónap múlva már 70 kiló felé leszek. és ha minden jól megy nyár végéig sikerül lefaragnom 65 kilóra,nagyon bízom benne.

2263. Rowina
2009. máj. 31. 14:05
Sziasztok!Ani!Mi rosszat tett ellened a férjed?Tünde!holnapra boldog névnapot!Ha esetleg nem lennék vagy közben elfelejteném!
2262. k.tünde78 (válaszként erre: 2261. - Patrícia2000)
2009. máj. 31. 13:48

Mi történt nálatok???Tudod az én párom se piskóta,szóval tudom nem nagy vigasz,de jusson eszedbe más nőnek sem jobb mint neked-s mindjárt jobb kedvre derülsz.

Itt vagyok én is,csak nem írok.Most kevesebb a meló anyum is kezd erőre kapni,így pihizek kicsit,no meg is látszik a mérlegen,mert 71-72 közt ingadozik.Szóval holnaptól indul megint a juharos diéta,most már tornázni is tudok majd,mert viszem kedtől Jázminom az oviba,aztán meg itt lesz az nyári szünet is a suliban.Gyorsan le kell adni a fölösleget,mert 25-én megyünk 4 napos osztály kirándulásra vízpartra,utána juli 1-től csoportot viszünk Pécs környékére 3 napos kirándulásra ahol végre lehet túrázni is.

2009. máj. 31. 11:00
vannak centis változásaim, a naplómba meg lehet tekinteni. mindenkinek szép hétvégét, ha már az enyém ilyen pocsékra sikerült! hála a páromnak!
2009. máj. 28. 21:55
tettem fel 2 képet,itt kicsit másabb passzos felsőben. már a bővülők nem igazán előnyösek számomra.
2009. máj. 28. 21:17
tündi sokat melózhatsz. merre vagy?
2258. Marcsykaa
2009. máj. 28. 13:53

Sziasztok! Kicsi megkönnyebbülés volt számomra mikor ráálltam a mérlegre és csak 65-öt mutatott!:)

Ma még nem ettem semmi, és éhes sem vagyok! Tudni kell rólam, hogy nagyon keveset iszom naponta, ezért ma ugy döntöttem, hogy ameddig bírom kaja nélkül ma csak iszom! Ez a buta mérleg pedig rendesen becsapott, először ráálltam a mérlegre és 57-et írt:D mondom ez nem lehetséges, és újra mérésnél pedig 64-et!:D Hát azért az 57kg nem lenne rossz!:D

Mindenkinek sok sikert a fogyáshoz!

2257. Rowina (válaszként erre: 2256. - Patrícia2000)
2009. máj. 28. 13:26
Ani itt vagyok!Nem akarom elkiabálni a fogyit,szóval inkább nem is mondok semmit:)Ma megyek rajzkiállításra,a gyerekek az oviban a festményeik,és egyéb kreatív dolgok kerülnek kiállításra,holnap pedig gyereknap lesz,remélem nem lesz rossz idő mert akkor a légvár elmarad.Vasárnap ha jó idő lenne mi is mennénk a balcsira,reménykedjünk!
2009. máj. 28. 13:20

sisssa,szerintem a strandolásból nem lesz semmi, sajnos.ha ilyen esős marad az idő. a mozzilla szerint egész keddig esőt mond. nem panaszkodom,mert ide már nagyon kellett a sok eső, mióta elveteményeztünk normális eső még nem volt. tegnap azért tudtam szedni borsót, be is tettem a fagyasztóba 2 kis zacsival. holnap ismét szedem. eprem is van, de eddig csak úgy, hogy naponta locsoltam.

topi nekem is picit nagy a hasam.ahogy a diétával fogyok az is fogy vele,már nem annyira gázos. ha lemegyek 72 kilóra akkor elkezdek a barátnémmal futni,addig kímélem az izületeimet,úgyis itthon állandóan mozgásban vagyok, mint egy örökmozgó. megint csináltam 3 kiló eperből eperdzsemet, isteni lesz ez majd palacsintába, fánkhoz.

ma gyüminapom van,remélem jól fogom bírni. április 6-a óta,mióta elkezdtem a 90 naposat 84 kilóról lefogytam , most 76,4-et mutatott a mérleg. halad az szépen,csak türelmesnek kell lenni és óriási akaraterővel bírni.

többiek hol vagytok? rowina????

2255. sisssa
2009. máj. 28. 09:37

Jó reggelt Lányok,

Onikita, megnéztem az új fényképet! Nagyon csinos vagy rajta, szerintem se kellene már sokat fogynod. Ha sikerül tartanod ezt a súlyt, tökéletes lesz:)

Topi, ha 2 nap "zabálás" után csak 1kg jött vissza, az nem is olyan rossz! Én ilyenkor szoktam büntiből egy gyümölcs napot tartani, de másnapra sosem fogyok 1kg-t:((

Ani, remélem nem lesz rossz idő vasárnap, mert én is mennék a strandra. Strandkézizni fogunk vasárnap és hétfőn, már nagyon várom! Én az ilyen kupákon szoktam sofőr barnára barnulni, mert trikóban barnulok le és a hasam mindig fehér marad:)

További jó fogyást mindenkinek!!

2009. máj. 27. 08:18

Hahó Csajok!

sajnos visszajött majdnem egy kiló....Nem tornásztam és zabáltam 2 napig....hát meg is látszik.Na máskor ilyenkor szoktam feladni, de most, hogy itt vagytok nekem, nem adom fel.Azért van,m ikor bűnőzik az ember, és utána újra talpraáll.Mondjuk mentségemre legyen mondva, hogy késő estig dolgoztam, nagyon elfáradtam, és nem tudtam megválasztani, mit eszem.mivel nem volt lehetőségem sem főzni , sem bevásárolni...

Na mindegy, ma belehúzok, ha tudok.a hasam a duci, ez tény.most talán rr hasat fogok csinálni minden másnap.Egyéb terület nem gáz, meg ott hamar látszik, de ez a fránya pocak...

van valakinek jó tippje, mivel megy le a poca+úszógumi?(hulahopp, RR dvd?)

2009. máj. 26. 22:05
tettem fel pár új képet
2009. máj. 26. 20:58
vasárnap megyünk Bogácsra strandra, már alig várom. remélem addig még 1-2 kiló lepattan rólam és a bikinim jobban fog állni.
2009. máj. 26. 14:03
onikita,neked is a derekadon és a combjaidon látni nagyon a változást. nem tudom előtte hány centis voltál /combok,derék,csípő/, de ezen a képen szépen lehet látni, hogy formálódtál.
2009. máj. 26. 14:01

rowina, jobbulást a gyerkőcnek!

onikita, köszi,mindjárt a fotódat megnézem.

marcsykaa,nekem is olyan a pocim,mint aki terhes. bár fogyok, de onnan kicsit lassabban megy le. nálam a derekamnál indult be a változás, a combjaimon és a csípőmön.

vettem a piacon 5 kiló epret,igazi magyart.nem volt vészes ára, 400 ft volt kilója. ahhoz képest, hogy 1 hónapja 1600 ft-ért vettem kilóját,de akkor csak 20 dekát kóstolóba vettem. Tesómmal még csütörtökön hozatok vagy 2-3 kilót még. teszek be a fagyasztóba is,mert gyümileveshez is nagyon jó.főleg nekem, aki 90 naposozom és minden 4.napom gyümölcsnap.kb 4 kilóból csináltam dzsemet,imádom elkészíteni is és palacsintában, sütikhez használni az eper dzsemet. 1 kilót elosztottam 3 margarinos dobozba tettem még el a fagyasztóba. és csináltam eperfagyit is,az most hül a fagyasztóba.

2249. Rowina (válaszként erre: 2245. - Marcsykaa)
2009. máj. 26. 13:57
Marcsykaa!Én a weight watchers-t ajánlom Neked,mindent ehetsz,a napi pont határon belül.Itt a hoxán van fórum is és meg is találhatod a leirást.Persze mindekinek más válik be!Nekem nagyon jó volt,most is figyelem a pontokat már amikor nem zabálom össze magamat.
2248. Rowina (válaszként erre: 2244. - Onikita)
2009. máj. 26. 13:53
Onikita!Így is csini vagy!Sokat nem kell fogynod,legalábbis szerintem.
2247. Rowina
2009. máj. 26. 13:48
Sziasztok!Ani!Balázska most márciusban lett 2 éves.A teherbeeséssel kéne iparkodni:)Ma voltam a gyógyszertárban és vettem homeopátiás bogyót,az eladó ajánlotta.Természetesen vashiányra.A kicsi beteg éjjel alig aludtunk,sokat köhögött és az erölködéstől hányt is.Képzeljétek nálunk az oviban június 4.én lesz az évzáró.Kicsit meglepődtem,azt hittem hónap közepéig lesz,természetesen nem járatom nyáron.
2246. Linda111
2009. máj. 26. 12:48
persze hogy éreztem!!!!
2245. Marcsykaa
2009. máj. 26. 12:46
Sziasztok! Újra itt vagyok! Nemrég írtam ide, de valahogy ugyérzem saját magam elől elmenekültem a fórumból! De vissza térek, és holnaptól elkezdem a fogyókúrát! Tudnátok ajánlani nekem valami bevált módszert? Ami nem annyira kínoz, a fincsi ételek megvonásától? Szertnék edzeni is, főleg a hasamra, és a fenekemre! A hasam ugy néz ki, mint aki terhes:) de attól tartok ez valami puffadás! Rá kellene jönnöm ... Kérlek segítsetek, adjatok tanácsot! Mérlegre még nem álltam rá, olyan 68 körül lehetek :( Az álom súly nekem az 55:)
2244. onikita
2009. máj. 26. 08:13

Sziasztok!Hogy telt a hétvége?

Ani nagyon nagy a változás gratulálok hozzá!

Én is rakok fel képet ez vasárnap készült.

Nálunk is volt grill party vasárnap.

Én is mensi előtt állok,elméletileg holnap,de a súlyom stagnál,nem mozdul!

2009. máj. 25. 20:29

rowina, jó volt a party. délután 2-től este 8-ig voltunk. volt humor, kató nénivel. homonyik koncert,nagyon jól éreztük magunkat. mikor tölti a kisfiad a 2 évet? most júliusban?

nektek is sikeres súlyvesztést. én mensizem, fáj a pocim. majd csak hétvégén mérekezem.

2242. Rowina
2009. máj. 25. 13:54
Sziasztok!Ani!Már szerda ota szedem,és napi 2-szer a dobozon ha jól értelmezem 100 mg/tabletta.Remélem hamarosan helyre áll a szervezetem,mert sajnos ha julius elejéig nem sikerül a baba akkor csak 2 évet lehetek vele,sajnos megszavazták,de ez nem ide tartozik.Milyen volt a party?Sikeres súlyvesztést mindenkinek!
2009. máj. 23. 09:33

sziasztok, mindenkinek jó hétvégét! mi délután piknik partyra megyünk,már nagyon várom, egy szép környezetbe, fid...rendezvényre. majd csinálok képeket, egy szép erdei táborba lesz, gyerekeknek lesz vattacukor, kirakodóvásár....és ha minden jól megy egyik volt munkatársnőmmel,kedves barátnőmmel és családjával is találkozom.

fogyi, így mensikor szépen stagnálok 76,8 kilón. nagyon kíváncsi leszek,ha elmúlik,akkor mennyi lesz a súlyom.

ki hogy halad?

2009. máj. 22. 12:39

Rowina, nagyon köszi!

nekem a gyógyszertári vitaminokról megvan a véleményem. semmit nem érnek. én ha szedek akkor drágább fajtát választok és teljesen természetes összetevőkkel. milyen vitamin az,amiről ki kell kérdezned a gyógyszerészt vagy az orvost??????

a kajával némiképpen segíthetsz, de tényleg kell most már neked a gyógyszer,mert kiürült a szervezetedből a vas. lehet ha visszaállnak a normál értékeid teherbe maradsz,lehet ez miatt nem leszel terhes. spenótot én is fogok csinálni, már van friss, állandóan locsolom, estére csinálok is jó fokhagymásan.

2239. Rowina
2009. máj. 22. 10:35
Tündi!Köszönöm szépen!Akkor még egyszer ennyinek kéne lennie és akkor talán elfogadható az érték.Gondoltam,hogy a fogyi miatt,de csak most jött volna ki?És vitamint is szedek.Sisssa!Én is sok spenotot ettem mostanában,nézegettem mely ételekben van vas,lencse,máj,cékla,szóval sok mindenben van,szerencsére,de tény ha kiürül a szervezet akkor szerintem nem elég csak az ételekben lévő vas kell a gyógyszeres segítség.Ani!Neked hatalmas gratuláció!Ügyes vagy!És köszönöm a teákat:)
2009. máj. 22. 10:03

sisssa,nagyon köszönöm, aranyos vagy! én csak egy kicsi pont vagyok, ezt bárki meg tudja csinálni. a legszebb az egészben ,hogy én is most, a képek láttán döbbentem rá, hogy tényleg vannak változások rajtam.

igazad van, amit maga termel meg az ember zöldségeket, gyümölcsöket az sokkal finomabb,mint az import áruk. nekem már jövő héten lesz gyenge borsóm, már alig várom, hogy főzeléket ehessek belőle.

2237. sisssa (válaszként erre: 2224. - Rowina)
2009. máj. 22. 08:39

Szia Rowina,

én is csináltattam teljes vérképet és nálam is vashiányt mutatott ki. Sok salátak, sóska, spenót. Nekem ezt ajánlották. A vicces az egészben, hogy én már így is rengeteg ilyesmit eszek, ezért nem nagyon értem, hogy mennyivel kellene még többet::((

Úgy örülök neki, hogy a zöldségeknek lassan megy lefelé az ára, így legalább még diétásabban tudunk étkezni! Már alig várom,hogy anyánál megérjen a paradicsom és a paprika, mert azért az otthon termesztett zöldség és a bolti között nagyon nagy a különbség.

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook