Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Szoni, remélem, jobban vagy! Borzasztó,amikor az ember nem tudja,mi a baja,csak fáj.Ilyenkor természetes a türelmetlenség. Nagyon nehéz két kicsivel, az én fiaim közt két év van,de néha én is úgy éreztem,becsavarodok,ha rájuk kiabáltam,akkor meg úgy éreztem,rossz anya vagyok.Remélem,lassan már alkszanak,te meg tudsz pihenni!
Én is gondolkodtam már a tetkón,de a gyerekeim azt mondták,ha megcsináltatom,kitagadnak.Szörnyű,milyen konzervatív fiaim vannak!
Paprikaolaj-be kell kenned a testedre bemasszírozni, befóliázni magad-ruha és be a takaró alá-de valaki ilyenbe edz. Meleged lesz, csíp, égeti a zsírt-segít a narancsbőr eltüntetéséhez. Régen csináltam igaz akkor még nem voltak gyerekeim meg csak pár kiló pluszom volt. Most is voltam 90 felett volt is narancsbőr, de így hogy diéta tornával lementem 70kilóra 8még 10 kiló van hátra) így elég jól eltűnt a narancsbőr-pici még van, gondoltam rásegítek.
Csak gondoltam megkérdem tőletek lehet-e bogyó mellett-igaz ez krém (de amikor szoptattam és a lábam kibicsaklott, bedagadt kaptam rá kenőcsöt, azt nem mertem használni, mert rajta volt, hogy terhesség szoptatás alatt nem lehet- pedig csak krém volt).
na, sziasztok!
szoni, hogy vagy? jobb már?
akinek még nem gratuláltam névszerin a fogyás miatt, jelentkezzen! vagy: ÓRIÁSI GRATULA MINDENKINEK,AKKOR IS HA FOGY, VAGY HA ÉPPEN STAGNÁL!
a tetkót meg kell gondolni.olyan helyre kell tenni, azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindig előnyös ha látszik.páromnak is van, már "vén"fejjel csináltatta.majd kerítek képet és felteszem. A vállán van, úgy, hogy a rövidujjú ing vagy póló eltakarja, ha kell.
Nagyon jó..!!!:)
Én kipipáltam tereprendezés és sitt-dobálással...:)))
Minden tiszteletem a tied!Ez nem semmi!Nálunk mostanában 4 szülésnél volt iker.De segítség az van.É sígy is nehéz.
Nem is csoda ,hogy befordultál.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!