Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Pont én is így fogalmaztam kb. a naplómban, ahol összesítettem a 3 napot:)
Nagyobb a felhajtás, mindenki csodál minket:)))
CSajok, Heléna írt:
Szia Éva.
Sajnos nem tudom megjeleníteni a képeket,amiket küldtél.
Jelenleg otthon nincs netem,mert tegnap a villám meglátogatta a szomszédunkat,és onnan átjött hozzánk is.
Szerencsére nálunk csak a számítógép házon belül 1 kártya ment szét,de nem tudom mikor lesz újra.
Most a tesóméktól netezek,de nem jutok át minden nap.
Ha tudok,majd a telefonnal felmegyek a freemailre és írok.
A hoxára is ez miatt nem tudtam felmenni már tegnap délután.
Üdvözlök ott mindenkit.
Szép napot,Heléna.
Hííí, még ki se nyitottad?!
Menj már tanulni, ne rontsd el, amit elértél:(
Jajjj nem is tudom....Talán ott nagyobb a tévedés lehetősége....pontos magabiztos határozott munkát várnak.:(
Itt a szükségleteket,szuperül megoldottam,azt hiszem tuti 5ös,de a pszihologia....jajj az emberi játszák fogalmát nem tudtam,ha jól lestem 80%:))))
Ez most 40 tétel volt és összesen 2szer olvastam el.:) Holnapra 20tételt kellene megtanulnom,nektek itt bevallom.....ki sem nyitottam még...most fogom.
Persze, hogy megvannak:))
De azért szívből gratulálok:))
MEGVAN A "2"szóbeli:))))))))))))))))))
Holnap gyakorlatiiiiiiiiiiiiiiiii
Igen, megnéztem, pont így akartam, mert akkor mindenkinek van saját lapja. Mert, ugye, csak így lehet képeket hozzá rakni. Tökéletes.
Mindenki nevében köszönöm, hogy csinálod.
Ha sikerül, küldöm a képeket.
Kérlek, szerkeszd meg egymás mellé. Most nem tudnám megcsinálni.
:)))
Én rózsa színűt:)
Nem, hanem Cegléd felett, ami Pest megye. De sokat járok Ceglédre, Nagykőrösre, nagyon ritkán, de hátha mostantól többet Kecskemétre.
Hogyne érdekelne! Mindig szerettem volna hófehér s......lyukat:)
Te is Bács megyében laksz? Remélem, sikerül majd összefutnunk!
Az jó, akkor a bogyi üríti a vizet, ugye?
Én is reméltem, hogy sikerülni fog neki, örülök nagyon. És most többet is fog tudni állni. De azért a lábait rakja fel minél többször, amíg teljesen rendbe nem jön.
Éva légyszi néz be a naplóba hogy jó lesz e!!!!
Most mennem kell!! Pápá!!
:)))
Ha érdekel:)
ebböl is látszik hogy nem vagyunk egyformák:)
fejfájásra is mindig nurofent szedek, semmi más nem kell.
Szóval ennek a csajnak akit mondtam minden nyáron folyamatosan meg volt dagadva a lába.ÉS most!!!Kiköszöntek a viszerei:DDDD annyira eltűnt a víz a lábából:DDDD
Ráadásnak kis súlyból fogyózott 62 volt és 59 egész valamennyi lett 18 bogyótól!
kb 163 cm ha jól emlékszem.Szóval még szeretne fogyni de már nagyon örült.
Szívesen bevállalnám, hogy én ötletem volt a súlyösszesítő, de tényleg nem emlékszem, bár dereng valami:)
Viszont, azt határozottan javaslom, hogy mindenkinek legyen nálad saját oldala, aki akar küld képet, én biztos, és azon az oldalon lehet folytatni mindenkinek a súlyvesztést ill. centiket.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!