Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Hííí, tényleg?:)))
Mesélj róla:))))
Szarok rá!!!!!!!!!!!!!!!!
És most ez csúnyán hangzott de így van :)))))
Inkább hülyén halok meg:D :D
Ha 3 E-nél több van benne, akkor nem csodálom, hogy ízre finom. Nem árt megnézni.
A "Biztos..." naplómban van párizsira recept, nem nagy tudomány megcsinálni, és házi. Vékony bélbe töltve virsli feeling is lehet:)
Szia :)
szép vélemény:)- mi mindig kerültük itt egymást asszem:)
Éva tudod hogy én kedvellek,sosem támadnálak hátba,de ezeket a hzzászólásaidat átlépem,mert én sem azért jövök...hogy ugymond művelődjek,esetleg gyűlőlködjek...ha azt akarom bekapcsolom a híreket.És a kajákat illetően is...meg a gyógyszereket.Van 1 nézőpont ami a tied,és kétségtelen,hogy jót akarsz,de hidd el manapság az egészséges életmód mind pénz és idő kérdése és sajnos van akinek még kenyérre sincs.Sőt ebben a faluban van akinek még fürdője sem.
Sajnos az én kislányom mikor kicsi volt a léguti asztmája miatt rengeteg gyógyszert szedett rengeteget volt kórházba,most 14éves 6éve nem volt beteg,és nem hiányzott a suliból...
SZóval ezzel azt akartam mondani,minden ember más és tartsuk tiszteletbe mindenki véleményét,,,aki itt van köztünk.
Ennek ellenére szeretlek :) és remélem nem haragszol,de ezt le kellett írnom...
SziA!
Csak bízni tudunk, hogy amit rá írnak, az van benne:)
Sziasztok!:)
Látom itt is zajlik az élet.:) Az ilyen viták is fogyasztanak?:)))
Igen, az Istenek eledelét:)
Tudod, nem véletlenül kell irtani! De a naplómban "Biztos forrás..." van róla cikk, méghozzá egy pszichológus ír róla.
Okvetlen nézd meg:)
Pontosan ez az a mentalitás evadarling, amit nem szeretnék a gyerekekben elültetni....szánalmasnak vélem azokat az embereket, akik a maguk igazát buzgón bizonygatva két táborra akarják osztani a hallgatóságot, csapongva, fröcskölődve és ami a legszánalmasabb ÁLTALÁNOSÍTVA. Akikről én írtam, azok tanult tudós, művész emberek...14 Nobel-díjasunkból 11 zsidó származású...bármelyikőjüket állíthatjuk példának.
Ezen a fórumon is többször olvastam megnyilvánulásaidat olyankor, amikor a Tieddel ellentétes véleménnyel találkoztál...a vitakultúrád elég egysíkú...sajnálom, hogy ezt ebben a fórumban kell olvasnunk.
én pl azt a fajtát meg nem venném amiről le kell húzni a műbőrízét. wáááá. én csak a roppanósat szeretem XD
szokott lenni akcióban mindig megveszek 1-1,5 kg-ot és be a fagyasztóba. amikor csak kivánom kikapom és ugyananyi idő alatt kész van minta sima:)
Nagyon vigyázz azokkal, mert az Auch-n volt olyan, amiben 7% volt a hús tartalom!!!
Én ott még akkor Shrek DVD-ket vettem, azokat reklámozták, mondom, akkor körül nézek. Nagyon sok szuper dolog van ott, de nem vásárolnék ott, elvből.
Vigyázz!
Azt nézd meg legalább, mennyi husi van benne, mert szóját enni nem jó, és a sok adalék meg mérgez.
Én is ritkán veszek. De az jó legyen.
Jut eszembe, csajok!
Az okos naplómban van recept (kipróbált!) párizsira!
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!