Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Kezdem a végén:D
Ha tornázol hamarabb megy,és könnyebben.2hónap után 1hét szünet javasolt.
A kezdeti mellékhatások,általában 1hétig tartanak.Ha úgy érzed elég minden nap bevenned,amig erősek a mellékhatások.
Szívesen megosztunk veled minden tanácsot,kérdezz bátran.
Szép örülök neki én is, csak mégis lassú egy kicsit. Mondjuk koplalni nem akarok mivel utána nem szeretném visszaszedni. Meg szeretek enni:)
Hát gondjaink vannak de nem lehet vele kommunikálni:(
Pedig én is kiváncsi volnék,hogy mi van a férjeddel?
A kilók meg mindenkinek más ütemben mennek...szép a te eredményed is!!!!!!!
Szia!
Mi történt veled?
Itt vagy?
nálam talán a stressz, de nemtudom. Az elején jobban ment most meg kész káosz. 4 hónapja csinálom más ilyenkor már 20kg elhagyott én még alig vagyok tul a felén:(
Az uram hosszu lenne most ide leirni, annyit hogy valamit lépnem kell vele kapcsolatban.
Igyekszem. Jó lenne ha több időm lenne vagy jobban be tudnám osztani ami van. Jó kis csapat vagytok !
Bocs, hogy az előző hsz-omban nem tértem ki mindenkire, de olyan sokan vagytok:)
én is örülök, hogy együtt voltunk, ránk fért a sok balhé miatt.
hát remélem, ha eljutok a végére, akkor meg is marad. bár kedves dícsérő irigyem megjegyezte, hogy: aztán vigyázz ám, nem olyan könnyű megtartani, visszamegy ám....
lassítaná valami? nem tudom. azon kívül, hogy még mindig tiszta ta...ny vagyok olaszország óta, semmi extra..
nálad mi van,hogy lassú?
uraddal mi van? ketyós?
Szerintem lehet törölve is lettek.
Ha valami nem tetszik,egyszerüen muszáj leírnom,kimondanom.Egy darabig esetleg kibirom,de utána nagyobbat szól!:D
szia sokk!
üdv.
én a konfliktusról lemaradtam.nem is tudom melyik oldalon keressem...
gyere gyakran.
Éva nézeteit én sem mindig osztottam, de nem vagyunk egyformák, a különbözéseken meg nem nyitok vitát...
Ezt én sem értem hogy miért csak csordogál, de lehet annál könnyebben tudjuk majd megtartani.
Nálad minden rendben egészségügyileg? Nincs ami belassitaná?
Lesz változás akkor, legalább felkészitetted rá:)
Nálam nincs sok változás, férjem még rosszabb mint volt:(
Örülök neki hogy jól sikerült a családépités:)
Köszönöm szépen!!!
Tüttünek én is sokszor irigylem a pozitiv hozzáállását,és a jóindulatát.Nekem hamarabb elgurul a gyógyszerem :D
Hát sziasztok!!!
Én aludtam egyet.Ma halmozom az élvezeteket!!!!!!!
És állati éhesen keltem....
Sokk örülök,hogy csatlakoztál!!!Irj máskor is.
igen, néztem, hogy csordogál és nem potyog a kilód.
az enyém sem potyog, mint pl Éváé.De igazából nem értem, mert jövök-megyek, és rendre megkapom, hogy "de jól nézel ki, mennyit fogytál!", én meg nem érzem.jelenleg még mensizek,pénteken kezdem az antibébit.úgy érzem, mintha megállt volna, de ez nem éri, mert eddig sem rohamléptekben mentek le a centik,kilók.táncolok, tornázok, most azon gondolkodom, hogy futni fogok.uramnak kénytelen voltam bevallani a bogyót; azt mondta, hogy nem tudom mit szedsz, de jóó!hát erre mondtam, ha 60 kg leszek, akkor köldökpirszingem és deréktetkóm lesz, a vörös hajam lecserélem olyanra, mint a lányomé.neki barna a haja, és ahogy a nap megszívja, olyan, mintha melírozva lenne.
autónkat kifizettük, lejárt a lising.
nálad mizu? férjed?
családépítés rendben volt, jó volt.vasárnap-hétfőn kimentünk a stégünkre, grilleztünk, kitakarítottam, napoztam.
tüttürü te meg egy nagybetűs JÓEMBER vagy !
Csupa szív, konfliktuskerülő, ami a mai világban lehet, hogy nem pozitívum de nekem az!
Viki tetszik a diplomatikus hozzáállásod, az egyenességed.
Sziasztok Lányok!
Én a csöndes olvasótábor tagja vagyok.
Figyeltem a fórumotokat már a törlés előtt is.Kicsit bogyóztam is...de lehet nem is ez a lényeg. Nagyon keveset szedtem be, de agyban átkattantam és most másképp élek. Az étkezés nem pótcselekvés csak az aminek lennie kell.Azt hittem a kis zöld miatt fogytam 2 kilót. Nem mondom, hogy nem segített, de azóta is heti 20-30 dekák mennek le.Sokkal többet mozgok, a fiaim biztatására elkezdtem lovagolni [ lovon ;)] Kicsit hipochonder vagyok :) Sötét pillanataimban eszembe jutott, ez biztos valami betegség miatt van. Azért ha józanul gondolkodom tudom, hogy nem.Egyszerűen csak az van, hogy akkor eszem amikor éhes vagyok és azt ami jól esik, de soha nem kipukkadásig.
Evadarlingot nagyon sajnálom , mert igazi színfoltja, motorja volt a fórumnak. Én sem értettem mindenben egyet vele, de ez nem baj, a barátaim között is vannak hozzá hasonló nézeteket valló emberek... én ezekről a dolgokról mást gondolok, viszont sok mindent tanultam is evától. Tetszett a naplója...kicsit szelektálva.
igazán sajnálom!
lelkeddel neked kell dűlőre jutnod, sajna más nem tudja helyetted rendbe tenni. a tested...orvos látott már? elég régóta nyűglődsz vele már:(
Szia
Hát szó szerint csordogál, lassan.
És jól sikerült a családépités?
Hogy vagy?
sziasztok!
mi van veletek? majdnem egy hetet nem voltam, csütörtöktől tegnapig itthon volt a párom, családépítés volt(csapatépítés helyett).
Melinda naggyon ügyes vagy.
Andi, látom neked is csordogál lefelé.
Szoni!jobban vagy már?lelked?
17-kor ettem 3 abonettet kenőmájassal retekkel és újhagymával... :)
csak még éhes voltam...
én is így szoktam:D kistányérra terítek és akkor nagyon soknak tűnik.
én még nem is szedem a cuccot de bakker már most kevesebbet eszem:D ma is levágtam a kenyérkémet de nem bírtam megenni. vissza kellett rakni a zacsiba. utálok maradékot otthagyni pedig:D
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!