Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
szia!
köszi az infót. mit is kéne látnom? csak mert azonkívül, hogy nagyon fényes a nap, egyebet nem látok.
Jó reggelt mindenkinek!!!
Köszi boszi ki is nézek én nagyon szeretem nézni az ilyen dolgokat !!!!:DDDD
Jelentem végre süt a napocska nálunk ,igaz hűvös van , de legalább nem esik!!!
Megyek gyors tornázom egyet ,mert kiskincsem lehet a Vénuszt érzi, de fél 5-kor már kelt enni csak 3/4 óra múlva tudtam újra letenni aludni és szerintem nem sokára ébred ,mert erősen tiltakozott az alvás ellen!:DDDD
Reggel kb. 5-7 között nézzetek fel az égre! Vénusz-áthaladás lesz!
2012. Június 6. - A Vénusz áthaladása a Nap előtt
--------------------------------------------------
Legközelebb Magyarországról Vénusz-átvonulás 2125-ben lesz részlegesen látható (vagyis az átvonulásnak csak az eleje figyelhető meg), és utána 2247-ben lesz olyan átvonulás, amikor a teljes jelenség látható lesz hazánkból.
Tehát azt már nem éljük meg!
Köszike! Vicc volt!
Sajna mértem reggel (naplóban van), nem sok változással dicsekedhetek!!
De erre számítottam, nem esett le az állam! Most már tényleg mozognom kellene, csak még nem tudom mikor?? Este 10-től, vagy reggel 5-től???
Én tudom miről beszélsz!Nálunk az egész falut elverte a jég 2 évvel ezelőtt.Hiába volt bíztosítás........Azt az érzést soha ne érezzétek meg.A jég után 2 nap esett az eső.Fóliával takarták le a házakat.Volt ahová 7 nap is bele került mire valaki odament és tudott segíteni.Napokig semmit nem lehetett hallani csak kalapácsolásokat!:((
A viszmajor pedig semmit nem adott.
Ha volt bíztosítás azért ha nem akkor számla kellett.Ugyan akkor ki foglalkozott a számlával.Örültek ha nem esik be az eső.
Ezek után újra festetni kellett.Nekünk cseréppel van fedve a lakás ezért mi nem áztunk be.De így is nagy kárunk volt.:((
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!