Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
amit leszűrtem ebből.hogy a csaj vékonyabb lehet nálad,de hidd el,hogy az idegtő (mert az a legjobb fogókúra) + dohányzik is....
Te lennél ilyen áron vékonyabb?
Szóval mondd meg neki,hogy te nyugodt életet élsz és inkább,minthogy gyógyszert és nyugtatót kelljen szedned.
Az,hogy lemondtál a cigiről jó döntés volt és hidd el visszanyered az alakod,csak ne foglalkozz az ilyen bosszantó emberekkel!
Ilyenkor nem az van bennem,h majd megmutatom,hanem,csendben elbújok,pityergek egy kicsit,és ennyi.
Az egész ott kezdődött,h mind a ketten mondtuk,h le kéne rakni a cigit.Én már pár éve leraktam,1 évig nem szívtam,utána újra szívtam (mindegy,h miért).Amikor elsőnek leraktam akkor híztam az előszőször 55-72-re.aztán 2 hét alatt lefogytam kb 8 kilót.majd tavaj szeptembertől gondoltam rá intenzíven,h le kellene rakni,és mondogattam,h jan.1-jén lerakom.De a csaj is mondta,h le kéne rakni,drága,köhög stb,nincs pénze (4 gyereke van,a legnagyobb most kezdte a középsulit,a kicsi ovis)Na és odáigjutottunk,h jan 1-jén hazajöttem a melóból,szívtam 1 cigit,lefeküdtem,és azóta nem gyujtottam rá.De ő még mindig szívja.Na innen kezdődött a baxogatás.Veszekedni nem szeretek,úgyhogy inkább otthagytam őket.Azt azért el kell mondjam,h tudomásom szerint a napi ételadag:80% nyugtató,20% étel.a férje miatt
Igen, ez elég kellemetlen ha terhesnek néznek :/
Sajnálom :(
jaj,hogy fog az éjjel fájni....
szegény te is....
valami lórúgás fájdalomcsillapítód legyen!
Uhm , tán kerülöd a helyi anyukákat!!!:)))
Én is , általába , 3 faluval arrébb megyünk játszani!
Jó kikapcsolódást! Itt szakad az eső!!
:)
Várlak :)
:)))
Megyek zuhizni, 4-re tali van a játszón egy nem helyi anyukával..:)Max. 6-ig szeretnék ott lenni, mert akkor már jönnek a helyi anyukák is....:)Este?
Sziasztok!
Most értem haza, párom lefeküdt aludni , még tart az érzéstelenítő neki addig jó neki , de igen csak megkínozták szerencsétlent!!!!
Beusnak írtam privit , remélem időbe vagyok vele még!!!!
Tudtam,hogy tudod,hogy én is tudom :))))
Ennyi amúgy,mi baja lehet?
:)
De mert miért????:)))
Még válogathat is...!:)
Egy jó kis borozgatás....este...hmmmm....az sem baj ha fiatalabb évjárat...:)))
Beus!Nincs sörfőző ismerősöd???:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!