Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem azért tart vissza a szervezeted, mert nem pihensz eleget. Hirtelen nagyon igénybe vetted a takarítás végett, az meg pánik szerűen magához ragadott mindent, hogy győzze valamiből. szerintem ez lehet az oka. :)
Hmmmmmm......Telihold?
Remelem :-)
Szasztok! Lakás kinyalva ,már csak vissza kell rakni felmosás után egy-két dolgot , az zuram a dolgozóba , a fiam (kisebbik , bár néha a nagy is)tutul a járókába , sikerült úgy 1 órácskát szunyálnia ma egész nap ,tiszta lökött ettől !
És a témába vág , tök szépen ettem 3 napon át ,mondjuk tegnap este egy kis megingás volt , de hétfőn 8 órát, tegnap 9 órát, ma 7 órát takarítottam úgy , hogy max 20 percet ültem ez alatt ,kaja és gyerek etetés ürügyén és....
....feljött rám plusz 2 kg !!!!
Már nem is akarom érteni mi van velem !
A kalóriabázis számlálása alapján tegnap előtt -1800 kalóriával égettem többet, tegnap 2600 kalóriával !
No akkor ?????????
Sziasztok.
Ma reggel végre kiszedték a varratott az ínyemből. :-)
Újra fájdalom nélkül teljesen más minden.
Ma csak du 5-re megyek dolgozni.
Kitakarítottam a lakást,főzök, rendbe kell raknom magam, aztán egy kis szieszta.
Miután a múlt héten alig tudtam enni, tök jól össze szűkült a gyomrom. Szinte sose vagyok éhes.:-))) ( Mire jó a bölcsesség fog kiszedés)
?????????
Sziasztok :-)
Nem volt rajtam turis ruha,es huuuuuuuuusz deka
FOLJOTT:(
Basszus.
Kulonben sztem nem is a ruha,hanem inkabb a viz,kaja,stb....ami miatt mast mer a merleg.
azt se tudom...
elvileg igen...
de már 2 hete nem hívott be :(
nem...
hétfőn nyit,addig kiderül...
jövő vasárnap!
akkor nyitogass :)
elhalasztottam :)
bocs :)
leszavaztam a somlóit :(
jövő héten Muci szülinapja lesz,átettem akkorra.
DE EL KELL DICSEKEDNEM,HOGY SZOMBAT ÓT VAN FELBONTVA EGY TÁBLA MI.KA CSOKI ÉS MÉG A NEGYEDE MEG VAN :)
máskor egyszerre benyomom simán :)
Akkor nem aggódom,mert tényleg jól esett:)
Sevelin a somlói nagyon finom azt én is tudnék enni,de azt hiszem még várok vele,hogy süssek:)
csajok megyek somlóit sütni :)))
napok óta rá vagyok készülve....
nagyjából,hogy ne essünk kétségbe,ha inog a mérleg,mert a turis ruhák is mikor nagyon könnyűnek gondolnád,mekkora súlyt nyomnak...
valami ilyesmi :)
én sem mentem pár napja,olyan fáradt vagyok...
talán ma...
nyugi engem is :)
csak így bírok velük,hogy sokat mozgok...
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!