Fogyjunk Herbafasttal és Norbi duci tréninggel! (beszélgetés)
sajnálom :-(
én tornáztam tegnap---
Hogy egy kis életet leheljek ebbe a fórumba elmesélem mi történt velem. Múlt héten szombaton nagyon nehezemre esett a torna, ezért elhatároztam másnap csak sétálni megyek. Van egy új edzőcipőm, legalább azt is kipróbálom. A közelünkben van egy 33 hektáros gyönyörű park. Elindultam büszkén nem törődve a gyülekező felhőkkel. A parkban egy fél óra múlva észrevettem, hogy fáj a lábam. Az új cipő kidörzsölte a sarkamat, ráadásul a talpaimon vízhólyag is lett.Indultam bicegve visszafelé. Természetesen kínomban eltévedtem és a park másik oldalán lyukadtam ki ,három buszmegállóra a céltól. Gondoltam szégyen ide, szégyen oda , busszal megyek haza. Az ám! De nem volt nálam egy vas sem. És ha én feketén utazok biztos elkapnak!
Sántikálva elindultam hazafelé. Hirtelen csitt-csatt, dirr-durr elkezdett esni az eső. Természetesen bőrig áztam. Most már semmivel nem törődve , cipő le, "rohanás" hazafelé. A háztól kb. 20 méterre beleléptem egy szilánkba. Innen már csak pipiskedve jutottam el a bejáratig. A szilánkot kivadásztam, a sebeimet nyalogattam, és rájöttem hogy mindez Norbi bosszúja mert elhagytam és rosszat gondoltam róla a feminában adott válaszai miatt.
sziasztok lányok!
Ugye milyen jó így tornázni?:) CSak hogy ne kelljen lemondani róla:)
ügyi vagy , nekem a tegnapi edzésem
a több minr egy órés busz úton a 10 kg-os fiam kézen tartása, majd Budapesti közlekedés egy babakocsival, érzem a karjaimat lányok
..ezzel még én sem taliztam, de jó ötlet.
Köszi a segitságet mindig fáj ha időjárás változás van kinézőben.
Ma elmentem bevásárolni pénz nélkül. Mivel géppisztolyt nem vittem, nem kaptam semmit!
Biztos annyira vártam már a találkát Norbival, hogy csak körülötte forogtak a gondolataim.
Egy kellemes órát el is töltöttem vele! :-)
A bringa is jó mozgás. Én is szeretek kerózni. Csak az a baj ha kimozdulok otthonról akkor a bevásárlás is be van mindig iktatva, így marad az autó.
Bár apa szerint ez csak kifogás. Ha minden nap vásárolnék, akkor nem lenne annyi cuccom , nem kéne kocsival menni, és felülhetnék a bicajra.
Lehet, hogy igaza van? Mégsem szeretek annyira bicajozni? Talán.
Itt egy you tube link a walk-ról, de ha Leslie Sansone nevét beírod a keresőbe rengeteg videót kidob. Annak ellenére,hogy nem magyar nagyon szórakoztató mozgás.
Itt Lacibá teljesen diétásan főz. Szalonna helyett füstölt ízű sót használ. (Megjegyzem én még ilyesmivel nem is találkoztam, de talán csak nem figyeltem eléggé.)
Talán a gerincedet most pihentetni kéne pár napig hogy rendbe jöjjön. De ha nem, akkor feltétlenül menj el orvoshoz.
Biztosan nem lesz gond -mondjuk én nem akarom szedni csak kipróbáltam aztán majd meglátjuk.
Végül is ehetek annyit amennyi belém fér, sőt az előirt mennyiséget nem bírom megenni nekem meg az a gondom.Tatarek jó fej de még nem mozgatott meg.
Walk.ot nem ismerem.
Próbáltam ma mozogni de annyira megfájdult a gerincem, hogy képtelenség igy mozogni.Igen lusta vagyok, csak a felmosó izmaim mozgattam meg.
Menne már el a meleg.
Nagyon ügyes vagy hogy rendszeresen mozogsz.
Lacibá jól tud főzni majdnem mindig szalonnával kezdi:)
Azért fáj, mert kifogyasztottad a zsírt az idegek közül. Ez vicc volt!
Lehet, hogy úgy húztad meg torna közben, hogy észre sem vetted. Kend be voltarennel, hátha használ, vagy szedj egy darabig cataflamot.
Én is kerülöm a szénhidrátot zsírosat mint vaczila, de nem vagyok olyan következetes. Az előbb épp megettem egy gombóc igazi fagyit uzsonnaként. /szánom-bánom , de már lent van/. Az érdekes, hogy nem is igazán esett jól. Lehet,hogy tudat alatt lelkiismeret furdalásom volt?
Ezen kívül, ha nem lustulok teljesen el tornázok A duci tréningre , a kiképzésre vagy Tatarek Rezsőt részesítem kegyeimben. Ja! És a walk se maradjon ki!
Örülök, hogy neked is használ a herbafast! Remélem nem szokik hozzá a szervezetünk, mert akkor gáz lesz!
Vettem én is kapszulát csak elfelejtem beszedni:) Talán 4 szemet ettem idáig de tényleg jónak tünik.
Nem tapasztaltam mellékhatást mindt egyesek.-remélem marad is igy.Végre valami amire rámondhatom , hogy jó.
Milyen módszerrel fogyiztok?