Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Nem bizony :))
Annyi minden van amit sütnék,csak tudom hogy a sosbol nekem sosem elég :S
Én a ropi utánzatot :)
Imádom a sos sütikéket!
Szia!
Tökéletesebb nem is lehetne a kalória értéked! :) 1200-ig nagyon jók vagytok! Ne egyél kevesebbet! :)
Örülök hogy ízlik a torta! Csak egy tanács: gyorsan egyétek meg, mert a banán nekem bebarnult! Ízre nem lett rossz, csak nem esztétikus! :D
Na mi van? Mi történt már veletek is?
Az enyém is úgy ment el dolgozni, hogy el sem köszönt. De szó szerint, még egy sziát sem köszönt ide.
Szia!
Kivi vagyok a tortára,biztos nagyon finom lett :)
Sziasztok!Huhhh... kemény 4 oldalt kellett visszaolvasnom!Nem semmi... Úgy látom mindenkinek ment a gyüminap!Gratula a kitartásotokért.
Nekem nem jött össze az összes eltervezett dolog de ez van,majd holnap.
Kérdés:Miért idióta bunkó az összes pasi?Kezdem komolyan megutálni a párom.na nem baj ha gyűlölni fogom akkor annál könnyebb lesz lelépni!éljen!
Amúgy jól vagyok,de tényleg elegem van belőle mert hatalmas seggfej!
Sziasztok Csajok! Ma elég mozgalmas napom volt, így nem értem rá leülni hozzátok.
Látom, egész jól megy a gyüminap. :) Ügyesek vagytok! Én is tervezek egy ilyet. Azt hiszem pénteken fogom megtartani. És tervezek a jövőhétre egy zöldségnapot is. Remélem sikerülni fog.
Számolgattam ma a kalóriákat, de még nem összesítettem.
Megvárom,míg elmegy a párom dolgozni, és akkor jövök vissza.
Ja, megcsináltam a joghurttortát. Majd felteszem a képét, hogy sikerült :))
Na megvolt a vacsim is,1 alma.Mostmár ma nem eszek többet.Szerintetek ez mennyi kaloria lehet?
durván 1 sárgadinnye
-2alma
-5 szilva
Oké,jo tornázást,holnap várunk! :)
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!