Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Én nem számolgatok ilyenkor.Bár szerintem még benne vagyok a keretben.
Ma eddig ennyit ettem
-fél sárgadinnye
-5db szilva
-1db alma
még vacsira eszek 1 fél sárgadinnyét
Pedig hidd el,ha olyan gyümikböl vásárolsz be amiket nagyon szeretsz,akkor nem lenne baj. :)
Én azt hittem nehezebb lesz,de nem nehéz.
Hú én valahogy nem bírom rávenni magamat egy gyümölcsnapra pedig biztos jó lenne.Anno amikor még a 90 napossal próbálkoztam,megutáltam...
De hátha kedvet kapok tőletek és együtt jobban menne a dolog :) Majd látjuk...
Szia!
Én csak gyümit eszek,és nagyon sok folyadékot iszok.Nekem nagyon jol meginditotta odabent a dolgokat.Szerintem nagyon jo.Simán kilehet birni ezt az 1 napot gyümivel. :)
Sziasztok!!!
No, itt mindenki gyüminapozik? És ti ilyenkor csak gyümit esztek? Én a múltkor ettem zöldséget is. Azon gondolkodom, lehet, h. holnap nekem is kéne tartanom egy ilyen napot, mert nem hoztam mára a tervemet, azaz a 70 kg-t, még mindig 71 kg vok...:S
Én is heti 1x tuti,hogy tartok.
Nekem van egy olyan gondom,hogy mivel hétvégén nem tornázok mindig feljött(e hétvégét leszámítva) hétfőre fél kg,ugyanazokkal a kajákkal,0 félreevéssel.Ezért mivel ez így most bevált,én lehet hogy vasárnap tartanám..Nem akarok különcködni,úgy csinálnám Veled,Veletek...
Na látod! Örülök hogy segíthetek! :)
Engem ki akartok hagyni a mókából? Én is akarok gyümi napot!!!! :D
Okés,
Teljesen igazad lett a folyadékkal kapcsolatban :))
Lányok, lenne 1 kérdésem.
Sztetek milyen lenne ugy a halacska, ha egy tepsibe leraknám öket sozva, borsozva, rátenném a mozzarella sajtot, és ugy megsütném?
visszaérkeztem! :)
Most épp szőlőt eszegetek! Annyira finom! :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!