Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Én általában müzlit szoktam, ilyen natúr magvas müzli, 50 g-ot belőle és öntök rá 1,5 dl 1,5%-os tejecskét, plusz teszek bele 1 ek. zabkorpát, így ez összesen 265 kcal.
De most azon filózok, h. lehet, h. gyümit reggelizek holnap, tökre kívánom...
Holnap te mit reggelizel?
Én tökre nem tudom még...Ebédre grillezett kecskesajt lesz az tuti,imádom:))
Nívea, nem érzed jól magad? Lehet, h. bújkál benned vmi, nem?:(
Vicus: naná, h. próbálok segíteni!:)
Legalábbis a tapasztalataimat megosztom veled, hátha neked is beválik!:)
Sziasztok Lánykák!
Én is hazaértem. Ma túlóráztam fél órát, mert az alja nem volt képes megtanulni 2 versszakot egy versből. Így ültem még felette. Aztán bementem a tanáriba, hogy megnézzem a holnapi és pénteki túlórát. Hát nem kapott el az öröm. Mind a 2 napon mehetek fél 8-ra, mert 4 órát kell tartanom, aztán meg mehetek át a napiba 4-ig. :S De nincs kedvem. Most meg kellene készülni a holnapi napra, de jó lenne előtte kicsit tornázni. Csak fáradt vagyok, fáj a fejem, torkom, mellkasom.
Azért eszem a gyümölcsöket, a c-vitamint, stepsils-t, de nemigen hat.
Kajában döntsenek az okosak, hogy jól csináltam-e, de a csokit ne vegyétek figyelembe. Írom a naplómat.
Azt mondod?De jó...
Végülis ma ugysem tornáztam..Akkor nem eszem szerintem már,csak ha tényleg megéhezem..
Tök ari vagy hogy így segítesz,akkor nem veszem ennyire szigorúan..
De Vicus, figyi... Ha már nem bírsz többet és kipukkadsz, senki nem kötelez arra, h. még egyél!!!
Addig kell csak enni, amyg éhes vagy! Örülj neki, h. már nem bírsz többet enni!
Sztem ezzel le is zárhatod, mert ha ok, elhatároztad, h. 1500 kcal-t eszel (sztem akkor is kevesebbet kéne:)), akkor az nem azt jelenti, h. most akkor minden nap pontosan annyit kell megenned...csak azt, h. azt ne lépd túl, ill. akörül mozogj.
Sziasztok Lánykák!
Nívea, semmiképp ne add föl, emnni fog az!
Ha minden nap tornázol, nem lehet, h. izmosodsz és azért nem fogysz? Én most lehet, h. azt fogom csinálni, h. minden másnaponta tornázom és váltogatni fogom az alakformálót a zsírégetővel,,,vagyis rá kell vennem magam a kick boxra meg a stepre...(ezeket utálom:)), mert lehet, h. ez is közrejátszik abban, h. nem fogyok...
Sziasztok!
Nekem a súlyom ma változatlan, 61.5 vagyok.
Nívea!Gyógyulj meg minél előbb!Ilyenkor egyél többet, persze gyümölcsből és zöldségekből!A zöld félékben nagyon sok C vitamin van!Ja és igyál nagyon sokat!
Vicuskám, én is a tv előtt éhezek meg sajnos!Mostanában az Áll az Alku közben szoktam vacsizni :(
Ez nem jó tudom, mert így hozzá fogok szokni hogy a Tv előtt eszek...De olyankor olyan jól esik! ;)
Halihóóó:))54.1kg vagyok,juhéé,nem híztam szerencsére sokat:)))
Éééés mától beindul a számolgatás:)))
Acska,te jó ég mit ettél?
Én alig bírom összebogarászni a kcalokat..
Nívea,gyógyulj meg minél előbb
Köszi szépen! :)
Neked meg kitartást! Miért kell menned? Kötelez a munkaügyi központ?
Sziasztok lányok!
Nívea! Jobbulást neked!!!!
Most mennem kell, de majd később jövök vissza! Álláskeresési tanácsadásra kell mennem! De minek?? Semmi kedvem sincs most semmihez sem!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!