Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Drukkolok nagyon;)
Ugralos hat. Az elso teszt ugy van, hogy ugralva kell elorerugni egyszer egyikkel egyszer masik labbal. Hogy lehet ezt megcsinalni ugy, hogy ne hallatszodjon??
Nagyon hallatszik???Nagoyn hangos??Na ne!!!!!!!Én a zumbát is tök hangosan szoktam csinálni,az csak úgy jó :-) de arra van páromnak fülhallgatója :-)
Vegyél neki egy jó kis fülhallgatót,jó hosszú kábellel :-)
Helóóóóóóóóó :-D
Nah,tornáztam :-D Megvolt kerek 60 perc Norbi Kiképzés :-) És igen,jól esett :-D Zsíííííííííír :-D
Na jóóóóó.A nap túlzás volt csak épp a felhők nagyja elvonult már.de még eléggé esik.
Én tornáztam mára tornát de annyira álmos vagyok hogy nem tudom mi lesz belőle...
na latod:)
Kell ma fozzek, csak nem tudom mit...:-s
Kitakaritom ma a furdot, mert hetvegen nem volt idom ra es a konyhaba letorlom a szekrenyeket kivulrol, fozok es megcsinalom az insanity testet. Ha nem lesz tul keso meg csinalok 20p hasat aztan irom a progit.
en soha nem is lepkedtem elore/hatra, mert feltem, hogy faj majd a terdem.
En most kezdem az insanity-t, majd meglatom meddig birom.
Csajok,próbáljátok ki úgy a kitörést,h.nem léptek előre/hátra,hanem széles terpeszben előre léptek,térd nem megy a boka elé,és úgy "guggoltok"le,tehát egy helyben csináljátok a kitörést.
Nem tudom ,érthető így,amit írtam?
Én így szoktam csinálni:12-15"guggolás" jobb lábra,majd 12bal lábra,és ezt 4x ismétlem.
Így kisebb az esélye,h.megfájduljon a térd,nekem ez bevált.
pont ezt csodalom h attol nem faj annyira ,de amitol nagyon kikeszul az a kitorsek hat iszonyatos.En is ezer csinalok kevesebb Rekat mostansag.
Altalaba ugy szoktam h ha futok, akkor csinalk meg vmi ugri bugrit + kevesebb has, kar, comb
Ha nem futok akkor szoktam olyat amit annyira nem elvezek mint Reka comb + hasburning ilyenek.
Na csajok közben kitakarítottam:DDD
Szinte egész nap takarítok,meg főzök:)))Jóóó ez:)))
Még mindig nem vagyok éhes:))
Java,a hasmenés nem túl jó:S
Utálom,én is:((Lehet h.ott nagyon zsírosan főznek nem?
Örülök,h.mész:))
Acska,nekem azért sok idő,mert először megszárítom ugy h.közben körkefével kihúzom,aztán hajvasalóval is átmegyek rajta.
Kitakarítom a zuhanyt a hajszálaktól,és utána meg felporszívózok,mert hajszárításkor száll össze-vissza a haj.És végül felmosom a követ,h.ne hordjuk szét a hajkencéket,amik esetleg "lehullanak"...
Itt most kezdett bele.
Nem megyünk ezért vásárolni...
De mi a fenét vegyek majd boltba,valamit enni kéne majd.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!