Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
me ettem pufuleccet, mert nagyon fajt a gyomrom az almatol:(
meg egy het, jovo csutortokon megyek megint vizsgalatokra
oh, tudom, hogy mar nincs ra penz, csak fura volt, hogy egy bizonyos patikaba kuldott, mikor mindegy hova megyek ugyis kell fizetni.
Az analiziseket sem fizetik, pedig kene.
Itt egy hír neked:
Milyen, hogy ingyen adjak vagy sem?
Az huzott fel, hogy megmondta melyik patikaba menjek, mert csak ott adnak ingyenest errefel odamegyek, eleg nagy kitero, mert kozelebb is van patika es semmi kedvem nem volt kocsikazni....
Bemegyek varok negyed orat mig kiszolgal 1 embert elottem es rajovok, hogy megis kell fizessek. Kihoz 2 fajtat, hogy ugyanaz a hatasa, melyiket kerem. Egyik x lej masik 10szer annyi....
Nincs határideje ezért passz hogy mi van,vissza szól-e majd vagy sem.Kivárja-e hogy többen jelentkezzenek vagy sem...Fogalmam sincs :-S pedig már nagyon szabadulnék innen.
Már arra is gondoltam hogy az lehet a baj hogy az önéletrajzomba ugye szerepelnek az előző munkahelyek,nos a mostani is szerepel úgy hogy 2009.01.07 - jelenleg is...
de nem hazudhatok mert úgy is kiderülne,annak meg mi értelme.Csak arra gondolok hogy ilyenkor lehet előtérbe helyeznek egy olyan embert akinek egyáltalán nincs állása.
Sziasztok!
Acska nem tudom mit vehetnel neki, nincs vmi focis cucc amit szeretne vmi jobb cipo, ruha ilyesmi?
augusztusban...
lehet csak szivat mert a heten mind az volt, hogy mit veszek en neki es mit vesz o nekem...
neki most lesz julius 3kan es fogalmam sincs mit vegyek neki...
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!