Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Vicus, kivi vok, írjad csak!:)
Egyébként kcal-számolás előtt hogyan fogytál?
Pl. mekkora adagokat eszel?
Én nem:D:D
Azon gondolkodom mi legyen a vacsim!!Mi legyen?:D
Na mi van itt?MIket olvasok???Ejnye-bejnye:(((
nem nasizunk:))
Nem fogod elhinni, de én is arra gondoltam, hogy elmegyek a nem messze lévő cukrászdába, és meglepem a páromat, egy kis sütivel:D
De nem mert akkor nekem is kéne ennem:D:D
Egyszerüen nem való nekem ez a kötöttség,az örökös számolgatás-pötyögés a számológépbe...Full értelmetlen,ha egyszer a célsúlyt nem is így értem el,ráadásul én az 1500kcalnál éhezek...hogy tudnám lejjebb vinni???
Lehet,h.rosszul válogattam meg a kajákat(bár nem hiszem...),sok zöldség gyümölcs,tojás,joghurt,néha hal és sajt,de mindent írok a naplómba,és ha bármivel kapcsolatban kérdésed van szólj,és írom részletesen:))
Én az irodában takarítok minden reggel munka előtt, illetve vasárnap egy pár órát....
De már fél órája itthon vagyok, annyira vártam az édes semmit tevésre:):):)
Tok jo nektek csajok mindig irjatok van mit csinalni, hianyzik nekem is semmi komoly dolgom soha nincs tok elkeserito:(
Jo mondjuk ti nem elvezitek sokszor, de van mit tennetek legalabb.
Helló lányok!
Párocskám már kint pirítja a fincsi csirkemellet a konyhában, addig írok gyorsan, mert beküldött:)
Amúgy olyan cukik vunk, amikor ketten tüsténkedünk a konyhában:P:)
Viszont nem tom, így el tudok-e menni ma a 4 órási tornára, nem leszek-e nagyon tele...ha igen, akkor majd a későbbire.
Este meg megyünk haverokkal bowlingozni.
Holnap meg Educatio kiállításra, vas. vagy holnap este meg moziba:)
Vicus, mesélj csak, miért hagyod abba a kcal-számolást és hogy fogsz étkezni, engem érdekel nagyon!!!:)
:)))Jól van na,van mit bepótolnom:))
Holnap leszel?
csajok én most aludtam vagy 2órát,olyan jól esett:))
Nekem a hétvégém lesz szar melóügyileg:((munka,munka..
Minkie,nagyon jól néz ki az a top:))i
Nem tudom, ez egy olyan sz@r nap.
Annyira szerettem volna még aludni, és takarítani is sok kedvm volt mondhatom:D
Tehát úgy minden bajom volt:D
Sziasztok!
Hat nem nagyon tudlak vissza olvasni titeket nagyon sok szerda ota nem jartam itt.:(
Akkor suli volt, tegnap net nem volt ma meg alig van idom megnyertem egesz napra a kiscsajt, es mindig vele kell lenni nem hagy kis idot:(
Sajnos nem tudok hozza szolni semmihez,nem szeretel lemaradni mer akkor nem ertek semmit tok sszar:(
Szerdan felviditottam magam shoppingoltam suli elott es rajottem az itt let jo oldalara sok olcso es tok jo ruhak:)))Es vettem olyan nike toppot mint rekanak van csak enyim feket feher pipaval, mar csak bele kell fogyni!
Sziasztok csajok,csak bekukkantok:))
Megvagyok 40perc futással és 40perc taposással.
Ééééés befejeztem ezennel a kcal számolást,elég volt.Lefogytam e nélkül a görcsölés nélkül már egyszer és most is le fogok:))
Szóval ma startolok!5kg-ot kell leadnom,erre van 6hetem,mert "jó fej" vagyok magamhoz:))
Minden kajcsit írok a naplómban,ha esetleg valakit részletesebben érdekel bármi,szóljon és írom:))
Acska,nagyon drukkolok,ügyi legyél és hajrá a gyüminaphoz!
Java,nálam is így működik,nem értem miért nem pihenjük ki magunkat a sok alvással:(
Nívea,szerintem ez most épp egy rossz időszak,majd megoldódik és minden tuti lesz!Ez a rohadt pénz...tuti h.e miatt van ez a sok stressz,de utálom:((
Trixi,jó tempós séta lehetett,akkor!Tuti h.meg lesz az eredménye!
Nagyir,kitartás támogassuk egymást:))
Drenaa,ügyes:)))Jó a kardió,mi?
Sziasztok Csajok!
Nem gondolok már, de annyi minden szar és nem akar működni. Eddig egy dolog volt stabil az életemben, ő. Meg a súlyom :S :(( Most egyik sem. És rá alapoztam az egész életemet, mert tudtam, h ő az igazi. ÉS elkeserít, hogy így viselkedik. ÉS mondja, h szeret, hogy én legyek a szar nem is ő. Na mindegy.
Mennem kell melózni, majd estére írok bővebben és visszaolvasok mindent.
Szép napot Mindenkinek! Puszi!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!