Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Na most olvastam el, tényleg nem láttam, valahogy átugrottam ezt a hozzászólást. :O Na! De mi is ezt terveztük. El is jött elém, aztán amíg ettem, elment egyik haverjához a hajvágóért. Visszajött és lenyírta a haját, én fürödtem és hívta a tesója, hogy megjött a tea, amit rendeltünk. Át kellett menni érte :S Akkor mondtam, h sessünk haza. Már itthon megivott 2 pohár házibort, ott meg egy üveg sört. Már este 8 volt, mire hazaértünk. Akkor vacsi, aztán bekapcsolta"5" percre a gépet, mert a barátja kereste skype-on. Addig, míg beszéltek "1"órát megivott még 3 pohár bort. És feljött részegen. Ennyi volt. Akkor mondta, hogy legyen szombaton. De szarul esett, mert keddre terveztük, csak későn jött haza a suliból, és áttettük tegnapra. Még a dr. house-ról is lemondtam. Erre meg ennyi. Mérges voltam és csalódott. De az előbb bocsánatot kért és rágyúrtam vele még pluszba a tornára :DDD Égett a zsír :DD
Jó hosszú lett, de csak az elképzelés végett le kellett írnom. Sajnáljatok kicsit :DDDD Mára már jól vagyok, de este még 1-ig beszélgettünk és nagyon szar dolgokat mondott. Olyan halálvágyam volt. Jajj miket írok.
Na lányok, megjöttem:)
Tornáztam ma, voltam a teremben, és nagyon jó volt,mert 45 perc kő kemény kardiót lenyomtam:)
:))Édes lehet:))
Nagyon ügyi a torna,látom helyettem is tornáztál:))
Mennyit írtatok csajok...
Én most vacsiztam,fincsi omlettet csemegeubival :-)
Jajjj és 1 óra 15 percet Zumbáztunk ma barátnőmmel.Tetszett neki,már kérdezte hogy jövőhéten mikor de még nem tudom.Kicsit bénázott de nem csoda,én is az elején.
Viszont mostmár nagyon görcsöl a hasam,de nagyon.Ma kellett volna megjönnie,vagy most este jön meg vagy reggel ha már ennyire görcsölök.Amúgy ha még nem jönne meg holnap már nem tornáznék,elég volt ez a 3 egymásután,keményen érzem már a combjaimban :-S Kicsit pihizni is kell.
Jaj,képzeljétek,volt egy amolyan régi,rossz bugyim,na felhasználtam és ráadtam a kutyára hogy elviseli-e mert tüzel és baromira vérzik.Végül elviselte,vágtam neki egy jukat bele hogy a farka kiférjen :-) Cuki :-) Majd estére szerintem rakok bele egy betétet,legalábbis a felét vagy valamit.Jó mi? :-D
Nem volt nagyon bűnös, de igazából a tojásból a sárgáját ki kellene hagynom, hogy felesleges szénhidrátot ilyenkor már ne nagyon egyek. :)
A kettlebell egy nagy vasgolyó, aminek füle van és ezzel különböző gyakorlatokat lehet végezni. :) Állóképességet és erőt növel, miközben szálkásít és fogyaszt. :) Tavaly nyáron kezdtem el, decemberig volt edzésem, aztán úgy alakult, hogy nem tudtam bevállalni az anyagi részét, és pihenőre küldtem a diétát is ;). Most itthon megint elkezdtem foglalkozni vele és ha legalább 75 kg-ra lefogynék, akkor márciustól ismét aktívabban edzenék vele.
:)Köszi,igyekszünk:))
Szerintem teljesen jó volt a vacsid,semmi bűnös nem volt benne.
Mi az a kettlebell?
Olvastad, milyen vacakul sült el az este? :(( De majd remélem szombaton jobb lesz. Kipróbáljuk megint. De ez nem az én, hanem a párom idiótasága miatt volt? Irigyellek, hogy Nektek sikerül. De majdcsak nekünk is. Jó lenne, mert amúgy meg tök jó ötlet. De megyek is, mert hazajött és géptiltáson vagyok. Na szép estét Nektek, hátha még jövök.
Puszi! És ne hari, akármi volt, de majd visszaolvasom és akkor megint bocsi lesz :D
Sziasztok csajok!
Tudotok nekem segiteni abban hogy ekkora méretre mell:80,derék:80,csipö:92 mekkora fűző kell?Páromat szeretném meglepni valentin napra,de nemtudom hogy mekkorát is vegyek.Légyszi aki tud segitsen:)
Szerintem sem vette észre...de én elolvastam és úúúúgy szeretnék én is ilyen napot!:(
nem, nem, mást nem akarok enni...illetve ha párocskám hazajön, még talán mandarint vagy pomelót...érdekes, most gyümin meg zöldségen kívül mást nem is kívánok...sőt, akár még holnap is lenyomnék egy ilyen napot!:)
Bár most anniyra fel vok puffadva, h. iszonyat!
Már nem is tom hány napja bennem ragadt a menstruáció ugye, sehogy sem akar kitörni és már nagyon érzem, h. csak gyűlik-gyűlik a cucc...
A hasam mostanában akkora, h. ihaj:(
Jaaaaj,
na akkor már mindegy,na de emiatt most azért nehogy mást is egyél még(csak magamból indulok ki).
Kicsit fura volt,nem haragszom,persze,lehet h.Nívea nem vette észre az üzimet...Na min1..
Vicus dehogy sértődj meg, he viszont bammeg, csak most olvastam az irományod és már kéééésőőőő!:(((
Ettem zöldségsalit:(
Most már bánom:(((
Beszéltünk. Lehet, hogy csak a pia miatt beszélte, de szerintem tényleg így gondolja. Most elég sok gondja van a munkahellyel. Nagyon bunkók az emberek és kikészítik őket idegileg. És a fizu is csak 50-61 ezer ft. Dolgozik közben, mint egy állat, és mégis csak ennyi. Na meg már várjuk mikor megy csődbe. Elhiszem, hogy ideges. És szerintem ezért mondta, mert nem akar bántani. Na mind1. Tegnap óta szúr megint a mellkasom az idegtől. Nem lesz ennek jó vége.
Akkor kicsit kevesebbet tornázok. Na megyek is, aztán majd meglátom mennyire bírom. Később még jövök, mielőtt hazaér a Szívem.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!