Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Hát nem tudom mi lehet..Remélem nem történt vele valami baj...
De jó neki h.szép kismama és is remélem majd az leszek és nem egy disznó...Várom a képeket nagyon:))
Igenis értettem főnökasszony :-D Majd Zumbázok minimum 45 percet.Igérem :-D Kell is úgy érzem szükségem van a mozgásra :-)
Igen,tudom a véleményed és igazad is van.Ne aggódj nem keresem :-) Végre már hogy nem akarom keresni :-D
Igen,az a lényeg hogy egészséges legyen,semmi más! :-D
Olyan szép a sógornőm terhesen,jól áll neki nagyon,majd este teszek fel róla képet a naplómba bár azt mondta hogy ne tegyek mert nem olyan jó képek de úgy se tudja meg :-D
Tényleg,minike nagyon rég volt már,vajon mi lehet vele?
Acska,ezt azonnal felyezd be!!!!Nem mondhatsz ilyet magadra!!!Megtiltom!!!!Napról napra csinosabbak és karcsúbbak vagyunk!!!-Ezt mondhatod CSAK!!!!
Dolgozni megy gondolom,nem bulizni,ne aggódj,bízz benne de leginkább magadban!!!
És igen is fog menni!!!!
Én is utálom ha látják mit eszem,ha bejön valaki egyből el is rakom,mindig cikiznek csak....Utálom:(((
Java,rád is vonatkozik....Az a lényeg h.mozogj,tök jó a 45perc is.
Én se kocsival járok,nekem 1óra az út.
Java,tudod a vélemenyett arról a némberről....
Nekem amugy 5db!!!kakaós kalács van a fagyasztóban...:)))
Tök jó,h.fiu lesz,majd mi is azt szeretnénk inkább,de igazából az a lényeg,h.egészséges legyen
Tinti,nekem is nagyon kéne már egy hajfestés van pár ősz hajszálam,a francba,öregszem banyek:(((
Jól megy a diéta?Milyen gyakran mérsz?
Kritta,szióka,mi az a regenor?Nem gáz az ha szoptatsz még?
Annus,jó rég voltál,mi történt veled azóta?
Drenaa,Minike hahóóóóóó??????!!!!!
Nem semmi hogy nem szereti a sütit,az enyém imádja :-)
Amúgy én meg ettől a kalácstól nem tudok sehogy sem megszabadulni :-S és senkinek nem ízlik csak nekem,ilyen nincs :-D
szép napot csajszik.
Acska ugyes vagy, én ezt ugy védtem ki, hogy pár darabot hagytam a hutoben a páromnak, a tobbit lefagyasztottam. Ha nem látom, nem eszem :-)
Most ebédeltem, isteni bolognai mártást csináltam és foztem ki hozzá TK tésztát. Jó étvágyat igy utólag az ebédhez minenkinek :-)
Szia.Persze hogy csatlakozhatsz.Szivesen látunk :-)
Sajnos nem tudok ebben tanácsot adni,gondolom ha szoptatsz sokkal több energia kell és ezért eszel többet vagy mindig nagyon sokat ettél?
Szióka! csatlakozhatok? Kriszta,33 éves vagyok,
Sokat mozgok,de sokat eszem és rengeteget nassolok is.Szeretnék leadni legalább 6 kilót. Van egy 2 éves kislányom még szoptatom ezért is nagy az étvágyam.a hétvégén fogok regenor kúrát kezdeni.
Kezdek éhes lenni,de nem baj,mindjárt ebéd :-)
Azért milyen képmutató a barátnőm,most jövök rá asszem igazán.Tegnap elvileg megbeszéltük a dolgokat,fenn van skype-on,látom és rám se hederít...Nem nagyon érdeklem.Hát jól van,asszem végre felfogtam :-D
hahaha, ebedelek:)
Neked mi lesz az ebed?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!