Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Puszi neked is!
Kitartast a fogyihoz, gondolunk am rad!
en is ezen gondolkodtam h ok is szoktak ,szoval vmi van . Sztem az a bajuk h sokat ulok ott dehat mit csinaljak. Na de majd ha egyedul leszek otthon kikukucskalom honnan netezhetnek:)
Mondjuk azer orulok h nincs mer tenyleg nagyon fuggo voltam mar!
A penz tema meg en is ketlem.
hat sajnos vmi doboz eltort ami azt mukodteti es nem vesznek masikat mer tul draga. PErsze a nagy tv nagyobbra cserelni kell. Na mind1 mar nem idegeskedek, legalabb tobbet fogok setalni mer nem tudok mit csinalni:)
Itt volt a tvben szupervekony vs szupernagy ,otthon is volt regen. Na az a lenyeg h a szupervekony csaj 1500kcl elte naponta. Evvel azt akartam kozolni, h sztem addig fel lehet menni. Mutattok meg vekony lanyokat, es ugy voltak szuper sovanyak h kb 1500kcl ettek es mindig setaltak mindenhova igy dolgoztak le.(ha mar ezt a 2betartjuk van eselyunk lefogyni:)
Hat ez nagyon durva. Legalabb netet rendezhetnenek neked!
Orulok, hogy jol vagy es ne efele gond volt/van.
Sziasztok csajok!
Sajnos a hazban vegleg tonkre ment a net ,szoval nem foglak tudni titeket olvasni ,es itt lenni. Most eljottem konyvtarba gondoltam azer irok, tok hianyzik a forum:( Elolvastam a naplokat gyorsan ,dehat nem ulhetek itt egesz nap szep lenne:))
TEgnap mar az osszes tv csatornam is elment , teljesen megilyedtem, mitn a remete ugy kell elnem ,de kaptam vmi dobozt amitol lett tobb mint volt.Ha majd eljovok konyvtarba, vagy ilyesmi akkor jelentekezem.Ha mar jo ido lesz es lesz idom akkor eljovok kicsit minden nap.
Nekem az most a fogyokura tervem h puff.rizset eszek ha ehes vaygok, gepsonkaval... Es az ebedem az normalisabb. Mint pl ma ettem chillis babot piciket 3abonettel. Probalom, rizst, krumplit, tesztat kerulni.De ebed utan mindig eszek vmi kis edesseget mer nem birom. Hat nem tudom mi lesz. Ha fogytam szolok ,de nem hinnem:)
Kitartast nektek, es igy tovabb menni fog Csajok!!
pussz
Hát nem tudom.A te tested ilyen szempontból számomra rejtély :-) MIndig van valami nálad :-) ha nem testileg akkor lelkileg.Lehet lelkileg indul eleve az egész és így reagál rá a tested.Fogalmam sincs,mondom teljes rejtély vagy számomra.
Te figyuzz,terhes nem lehetsz? :-)
És tényleg olyan...mármint a kajálás nálam, mint a dohányzás:P:))) Bár azt még sosem próbáltam, nem is fogom!:)
Egyébként most épp nem vok elfoglalva...mármint úgy konkrétan nincs dolgom...persze lenne mit csinálom, de még pihizek kicsit:)
Ja és tök fura; mostanában, az utóbbi 1-2 hétben mindig az van, h. amikor hazaérek, pár perc után elkezdek baromira fázni, ha felöltözök, akkor is, du/estére pedig már teljesen égek belülről, tök olyan érzés, mint amikor lázas vok, égek, fáj mindenem, gyengének érzem magam...ez mitől lehet?
Emellett meg ugye az állandó letargia és fáradtság...bár most annyira nem vok negatív:)
Az is eszembe jutott, talán attól van, h. meg fog jönni, illetve tegnapelőtt meg is jött, de csak "mutatóba", pár csepp, aztán el is múlt...:S Ez is milyen már?!:S
Sziasztok Lányok!
Sziasztok Újak!:)
Jaj, tegnap is szörnyű vtam...bezabáltam egy halom dolgot...de nagyon! Úgy fel is puffadtam, h. ihaj! Most én is tök puffancsnak érzem magam, bár ma még jó vok, nemrég ebédeltem, de már azon jár az eszem, h. még ennem kéne:S Szörnyű!!! Ja és tegnap torna sem volt, ma már kell vmi....sztem hasizom lesz.
Ma reggel 8tól 4 órán keresztül próbaérettségit kellett íratnom, de basszus, annyi idióta kérdést tettek föl, h. totál lefáradtam, a fejem is megfájdult, utána még volt egy órám, de nem is bírtam volna ma már többet...
Olyan fura..."csak" 5 óra volt, mégis leszívták az agyam meg az energiáim teljesen!:S
Leadjuk addig simán,muszáj lesz,mi is 4-5év múlva akarunk majd:))
na megyek folytatom egy kicsit a munkát,később még jövök...Jaaaj,de nincs kedvem pakolni:(((
Én tutira egy nagy malac leszek terhesen.HA csak addig le nem adom ezt a +15kg-ot de mivel majd úgy 5 év múlva tervezem durva lenne ha addig nem fogynék le.
Te meg tutira nem lennél disznó!!!
Majd este felteszem őket,szerintem nagyon jól áll neki :-D
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!