Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül fórum

Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül (beszélgetés)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
1789. schybie
2012. márc. 22. 05:21

Hát az az igazság, Robi egész nap jön-megy (ellentétben velem) neki már nem hiányzik a séta, arról nem is beszélve hogy 67 kg és 198 cm magas!!!

Ő futni szeretne, egyfajta stresszlevezetésnek, de azt meg én nem tudok.

De pl. holnap délig dolgozok, után a barátnőmmel talizok és nyakunkba vesszük a várost, szóval az is séta lesz. Szombaton meg a vásárba, úgyhogy a héttel nincs bajom.

Tegnap is salátát ettem, utána egyszerűen kirobbanó formában voltam. Nem tudom hogy a tavasznak köszönhető, vagy a mostani étkezésemnek, de több az energiám, ami mondjuk kell is. Tegnap főnökasszonyom elkaptam hátulról a farmeromat és elkezdte felhúzni,azt mondta annyi fogytam hogy leesik a nadrágom:) ez így amúgy nem teljesen igaz, mert ép lecsúszott, de jól esett:)

Ma is salátát eszek, ezerszigetöntettel (az a kedvencem, tudom hogy nem ép diétás, de jobb mint a krumpli, tészta) hozzá pedig halat. Ismét 6-ig vagyok, de majd a holnap délre gondolok:)

Na sziasztok! Tessék jönni!

1788. gy-ancsa
2012. márc. 22. 01:46

most nézem, milyen sokat hibáztam... Remélem, megértettél

A.

1787. gy-ancsa
2012. márc. 21. 23:46

Melinda, semmiképp sem mennék esténként egyedül sétálni. Az, hogy most ez így megvalósult, hogy vele mehetek, egy ajéndéknak érzem, Tle és a sorstól. Persze ő nem miattam, hanem maga miatt megy, de mindenképpen nayon jó most ebben a szép tavaszban sétálni és beszélgetni. Kb 50 percet töltünk kinn, és együtt, csak egymásra figyelve, csevegve... 6 évet jártunk a házasság előtt, lassan 21 éves házasok vagyunk... Csak ki kell várni. Neked is könnyebb lennél, ha a pároddal mehetnél, mindjárt lenne erőd is, energiád is... DE nálatok az ő éjszakai munkája miatt ugye olyan az időbeosztás, hogy ezt nem tudnátok együtt rendszeresen megoldani.

Különben mindketten nagyon fáradtak vagyunk, és nem épp a sétától. De attól kellemesen.

Szép napot Nektek!

1786. schybie
2012. márc. 21. 04:31

Egyébként nekem nemrég mondta egy orvos, hogy jó lenne ha mozognék is, erre én: se időm, se energiám.

Majd Ő: bőven elég lenne ha nagy sétákat tennél.

Szóval Ancsa, előbb-utóbb szerintem látszatja is lesz.

Ha más nem, legalább a párkapcsolatotokban:)

Fura ma dolgozni menni, de arra gondolok, 2 kemény nap és ismét egy kis pihenés:)

1785. gy-ancsa
2012. márc. 20. 23:05
Melinda, köszönöm a napocskát!
1784. gy-ancsa
2012. márc. 20. 23:05
Icu, elhiszem, hogy mennyire nehéz napokat élsz át. Nem biztos, hogy meg tudnánk válni a házunktól, nagyon sok munkát a sajáy kezünkkel végeztünk benne, és most kezd úgy kinézni, ahogy szerettük volna.... De ha nincs más kiút, akkor ez is egy megoldás, és kívánok hozzá jó kedvet és ktartást, és hogy találjatok helyette egy másik szép kis fészket, amit megintcsak otthonnak tudtok majd nevezni.... Az Erő legyen veletek!
1783. gy-ancsa
2012. márc. 20. 23:02

Helló Melinda, hajrá, fogyjunk le!!! Nekem nem megy, pedig lassan egy hete sétálok minden este és szinte alig eszem.. Ez az új módszer könnyebben tűrhető, az egyetlen hátránya, hjogy nincs látszatja sem.... Adok még pár napot, neki, aztán változtatok, ha nem működik továbbra sem.

Kb 3,5-4 km-t sétálunk esténként, de volt már 4,5 is. Valójában a legszebb benne nem is a séta, henem hogy együtt megyünk el, és jól kibeszélgetjük magunkat közben...

Most nagyopn fázok és még össze kell állítanom holnaprta 2 feladatsort. Üdv!

1782. schybie
2012. márc. 20. 19:03

Nyanyóca, tudom milyen az amikor nincs kedve az embernek kommunikálni, de itt ne hagyj minket, legalább csak köszönj ha erre jársz, bár én sokkal jobban örülnék, ha mindenki kicsit aktívabb lenne. Én már elkezdtem:

Most értünk haza Szegedről, a klinikán csak fél órát voltunk, egész nap nézelődtünk, tervezgettünk hogy mennyi minden kell még a lakásba. De jó volt mert már pl. padlót, ajtókat, kapcsolókat, stb nem kellett nézni, tehát ha lassan is, de halad a lakásprojekt.

Szabadka? Ép szombaton készülök, mert anyu a barátnőjével megy, és volt még hely amit fel kellett tölteni, végre szép idő van ha mást nem is egy-két zoknit veszek, mert pénz úgye az erre most nem nagyon van. Jaj pedig kéne cipő, tavaszi kabát, stb és akkor még a Robinak is egy-két cucc.

A Meciben szigorúan salátát ettem, holnapra is hoztam egyet, alig van benne kalória, Cézárt vettem asszem, azt amiben kb 2 dkg kis husi van, sok saláta, meg egy kis pirított kenyér, na azt nagyon szeretem. Kell is a kényeztetés mert holnap és csütörtökön is 6-ig dolgozom. Viszont pénteken csak délig, úgyhogy ez az én hetem:)

Na tessék jönni, mesélni a varrásról, sétáról, esküvőre készülődésről és minden másról.

Gyerünk lányok mert így az életbe nem fogyunk le. Én most érzek magamban energiát, ne hagyjatok cserbe:)))))

2012. márc. 19. 20:33

Sziasztok!

vagyok, csak olyan "izélkodósan", olyan "magam alatt levősen" már megint...meghirdettük a házat meg a telket is.Már csak 1-2 gyors és elszánt, határozott vevő hiányzik...most őket próbálom bevonzani....

Közben olvaslak ám Benneteket, lélekben veletek vagyok, csak most a kommunikáció nem nagyon megy...

Majd jelentkezem!

Puszi Nektek!

I.

1780. gy-ancsa
2012. márc. 19. 20:18
Icu, hol vagy? Remélem nincs semmi gond sem? A kutyust nagyon sajnálom, most megnéztema képeidet, és láttam hogy róla is van fenn egy kép. Jelentkezz mielőbb!
1779. gy-ancsa
2012. márc. 19. 20:16

Sziasztok!

Ez a munkahely-hiány borzasztó.... De szrintem is meglesz, Sipu, a német-tanulás meg mindenképpen jól jön. Bárhol dolgozzál is, szükség lehet rá. Győr nagyon közel van Ausztriához, előfordulhat bárhol egy személy aki nem tud magyarul. Itt nálunk mindenki aki magyar iskolába jár, köteles szerbül tanulni. Senki sem szereti viszont tanulni. És az eredmény az, hogy alig-alig megy a gyerekeinknek a szerb nyelv mire kijönnek a középiskolából. Azt akartam csak mondani, hogy aki tőlünk kiment Magyarországra, az egyik legnagyobb előnye munkakereséskor épp ez a csekély nyelvtudás. Igaz, hogy alig alig, de olyan helyen, ahol mások semennyire sem tudják a nyelvet, nagyon megbecsülik őket ezért.

Most lassan jön a férjem, és sétálunk megint... A terv szerint. Nagyon nehéz fogyni, de tegnap vettünk egy új nadrágot, amt épp hogy ne bírok gonbolni, hát ez a cél, hogy csak úgylógjon rajtam.... Szabadkán voltunk a nagy piacon, ahová te is jársz időnként, Melinda.

Sipu, olyasmi lehetőség nincs, hogy ha gyereket szülsz és otthon leszel vele (ami ugye a gyereknek amerika), otthon is pénzt tudj keresni? Mondjuk főiskolád van, tudnál órákat adni általános iskolásoknak olyasmiből, amiből te jó voltál. Igaz, ettől nem lesz TB-d meg nyugdíajalapod sem, de kis konyhapénz összejöhetne belőle. Meg ugye úgy emlékszem, hogy szép nagy udvarotok van, annak egy részében egy kicsi konyhakert, amit játszva el lehet rendezgetni, a kinnlét neked is meg a geyreknek is jót tesz és közben megtermelheted a jó minőségű, BIO zöldségeket, amit a piacon valójában nem is tudsz megvenni. Mindjárt megmarad egy kevés pénz abból, amit ugye nem sikerül megkeresni. Mert ugye akinek nincs munkahelye, annak időből van a legtöbb, és akkor jön a "találd fel magad" időszaka. És te sem vagy elveszett ember, mert ügyes és okos lány vagy. De még meglesz az új munkahely is, ami mégis biztonságot ad. Szorítok.

Sehpgy sem jönn össze, hogy vasaljak egy kicsit. Ma is kinn voltam a kertben reggel is, délután is, aztán az óráimra készülgettem. A mama is elég sok időmet elfoglal. Most már jobban van egy csöppet, meg szereztünk neki kerekes széket, és abban kitolom a ház elé, az nagyon tetszik neki, De elfárad egy iső után és az a baj, hogy ha nem vagyunk itthon akkor nincs aki beletegye, kivegye a székből, és ugye a munkaidő elég hosszú ahhoz, hogy ő ráunjon a benn fekvésre. Ezért ma türelmetlen volt többször is, jó lenne bár 2 óránként váltani a fekvés és ülés között, de ezt nemigen tudjuk kivitelezni. De biztatjuk, hogy jobban lesz, és akkor majd sikerül neki a tatával ketten ezt elintézni...

Szép napokat nektek!

1778. schybie
2012. márc. 19. 10:50

Jujj de jó hogy itt vagy:)

Ne tűnj el ilyen sokáig:)

Egyébként tényleg ne görcsölj rá semmire, mert annak nincs sose jó vége. Nekem is akkor jött a 3 munka amikor nem akartam annyira görcsösen. Sokan a gyerekkel is így vannak.

És hidd el én is elég bizonytalan vagyok, az egyik pillanatban nagyon szeretnék valamit, a másikban meg nem, ez szerintem a korszakunk átka, de ettől érdekes az élet. Fel a fejjel! gyere ide, én is terápiának használom ezt a helyet:)

Ami elég jól is megy, ma voltam a dokimnál és feltűnt neki hogy fogytam (neki ígértem meg, talán így könnyebb) azt mondta tök büszke rám, meg tök örül nekem. Ezen felbúzdulva még jobban beleásom magam az egészséges és kalóriaszegény ételekbe. Jaj, csak ez a mozgás ne lenne...

2012. márc. 19. 10:29

sziasztok!

ezer éve nem voltam erre, bocsánat...

egyrészt azért, mert tönkrement a laptopom, másrészt pedig eléggé magam alatt vagyok...

folyton csak bőgnék...

sehol egy álláslehetőség...

nincs kedvem semmihez...

a fogyit sem csinálom, bár ma újra újrakezdtem :)

és biciklivel is megyek doglozni!

az esküvőszervezés stagnál... egyrészt a kedvem miatt, másrészt a laptoptalanság miatt...

a ruhám már megjött, igaz, hogy egyelőre Londonban van...remélem, majd ha felpróbálom megjön az esküvős kedvem, mert jelenleg nem nagyon van...inkább tehernek érzem, mint örömnek... egy olyan vminek, amin legyünk már túl... és ez így nem jó... nem így kéne éreznem...

mégsem megy másképp...

elkedztem németül tanulni, hetente egyszer járok... hátha tényleg sikrül megcsípnem vmi audis melót... oda kell nagyon a német

most várok visszajelzést két helyről meló ügyben...

amúgy most ott tartok, hogy próbálok nem rágörgcsölni erre az egészre...

júliusban lejár a szerződésem...

összeházasodunk és gyereket csinélunk, ha nem lesz meló...

igaz anyagilag kínkeserves lesz... de nem várhatok tovább... minden porcikám gyereket szeretne...

az egyik pillanatban..

a másikban emg egyáltalán nem... kész vagyok magamtól...

elegem van magamból, mondhatni... :)

közben örülök, hogy van kezem-lábam és egészségesek vagyunk...

próbálok megelégedett lenni... de nem nagyon megy...

majd próbálok többször jönni...

most megyek, megnézem, milyen állapotban van a bringám... gondolom igényelnek némi levegőt a kerekei :)

sziasztok!

1776. gy-ancsa
2012. márc. 17. 07:26

bocsi, el kellett mennem.... Szóval azt mondja Ő, hogy ezt minden nap így kéne tenni, együtt vásárolni, sétálni a folyóparton... Mondom neki, jó, menjük ki a rakpartra, sétáljunnk! Á, az úgy nem jó, ha kell vinni a kocsit és otthonról elindulni... Jó, legyen úgy, mondtam, de nem hittem. Hazamentünk és látom hogy nem veti le a cipőjét, hanem úgy jön megy, nem viszi be a nasiját a tv elé, átmentünk a mamát ellátni, aztán meg vette a kabátját és elindultunk, egy nagy sétára. Persze a gyerekeink nem tudták mire vélni, nagyon elcsodálkoztak, mert nagyon elítélik apát ezért, hogy nem mozog... (Persze egész nap mozog a munkahelyen a múhelyben..., szoktam mondani én), és azt mondta nekik, hogy ő csak viccnek szánta, én meg komolyan vettem, ezért történt. De mostmár 3 egymást követő estén megtörtént, 2-3 km-es túrákat tettünk, és közben jókat beszélgettünk. Közben nem szólt bele senki sem abba amit mondtunk, nem szólt a tv, az időjárás nagyon szép, szóval nagyon nagyon szép ez. Nem tudom, hogy az anyukája iránti aggodalom teszi e ezt vele, vagy valami más, de ez nekem nagyon sok mindenről szól, leginkább arról, hogy lassú víz partot mos...

Most, hogy megint fogyni akarok, azt hiszem nekem is nagyon jót fog tenni, ha ez esetleg rendszeressé válik. Igaz, hogy semmire sincs időnk, de azért szoktunk (vagy inkább szeretnénk) esténként beszélgetéssel tölteni egy-egy félórát, amikor nem csinálunk semmit sem... Nos, ez egy ilyen félóra, és ezt az időt a fotelban ülve szoktuk pihenésre használni. Egyedül nem mennék el, mert úgy érezném, hogy Tőle vettem el az időt. Ezért vagyok most nagyon büszke RÁ.

Szép napot nektek is!

1775. gy-ancsa
2012. márc. 16. 20:11
Nem hiszitek el, a lusta, mackós férjem már két este elvitt sétálni a Tisza partra! Most ő is fogyni akar, más a módszere mint az enyém, de próbálom támogtani, ahogy csak tudom. Tegnapelőtt korábban jött haza, mondom neki, hogy menjünk el vásárolni. El is mentünk, kocsival. Aztán még egy áruházba betértünk, mint aki ráér. Mondom is neki, hogy milyen régen voltunk már együtt shoppingolni...
1774. gy-ancsa
2012. márc. 14. 12:29

Sziasztok!

Megvagyopk, és a diétám is jó így. Ebédre sokféle zöldséges étel létezik, tegnapo nagy adag zöldbablevest, tegnap előtt párolt zöldség. Mindig van valami maradék os a tegnapiból, amit lehet a mostani mellé eszegetni. Vacsorára tegnapő este cikóriás tejeskávét készítettem és tettem bele 2 evőkanál zabpelyhet. Igaz, hogy nem "szokásos" vacsora volt, de azért érdekes módon nem lettem éhes utána. Igaz, volt vagy fél liter, tehát azért a kalória értéke megvolt szerintem. Jól esett mert forró volt.

Közben kertészkedek is, amikor kicsi időm marad a mama ellátása meg a családi teendők meg az iskolai rengeteg munka után. Igazi csend van a gyümölcsösben és nyugalom, csak az a baj, hogy rengeteg munka is, amit nem épp minidg győzünk elvégezni. de nagyon pihenteti a fejemet és a lelkemet is, ha kimehetek. Meg közben ég a zsír...

Icu, persze hogy szorítunk, ez a mit írtál nem kicsi dolog, házat cserélni... De ti tudjátok, hogy mennyire nagy, és mekkora lenne helyette. Az biztos, hogy így lehet kisebbre faragni a rezsit, mindjárt kisebbet fűtesz, tartasz karban... De a kuckó, vagy nevezzük fészeknek, amit a gyerekeiden raktatok, hát nem könnyű otthagyni, másnak eladni. Nálunk egyértelműen nem lehet megkapni egy ingatlanért annyi pénzt mint amennyit belefektettünk. De kisvárosban élünk, ez biztosan ezért is van így.

Tehát szorítunk, sok jó kuntsaftot kívánunk...

Szép napot Nektek!

Ancsa

2012. márc. 13. 08:57
A legborzasztóbbat nem is mondtam...ma egy hete itt hagyott bennünket a kis palotapincsink...pont 15 évig élt velünk...családtag volt..:-(((
2012. márc. 13. 08:40

Sziasztok!

Ancsa-szerintem jó lesz a módszer, változatosabb, "barátságosabb", mint a 90 napos!

Múltkor én is kacérkodtam vele...bár szerintem nem tudnál olyan diétát mondani, amivel én még nem "kacérkodtam"..:-(...de ez önmagában még kevés.

Melinda-hogy vagy?

Sipu-Helena-Maci?????

A diétám most mintha "el akarna kezdődni"...:-o

Nincs étvágyam, nem igazán kívánom az ételt..remélem ez csak a stressz miatt van és nem valami szervi baj, mert a tegnap esti fasírtot még mindig a gyomromban érzem...:-/

Úgy tűnik, valami óriási lépést kell megtennünk a jövőbeli boldogulásunkhoz, most ezen dolgozunk elvileg és remélem ma már gyakorlatilag is!

Szorítsatok légyszíves, hogy úgy alakuljon minden, ahogyan tervezem!

Kisebbre akarjuk csrélni a házunkat, ha minden igaz, ma jön az ingatlanos, hogy elindítsuk a folyamatot!

Készítgetem a tojásokat meg a többit. Feltettem őket a fészbukra, egy barátom már adott el néhányat, a keresztanyám pedig jövő héten viszi el a többit az ő ismerőseinek, barátainak kínálni. Közben jött megrendelésem(lehet, hogy ezt már írtam korábban)egy ruhával már készen vagyok, most varrom a másodikat, utána lesz egy melltartó majd ismét egy ruha. Anyagilag a krízisből nem húz ki bennünket, de valamit beletesz a kasszába és ez jó!

Teszek fel fotókat, ha érdekel benneteket nézegessétek meg!:-)

Legyenek szép napjaitok és kérlek, szorítsatok nekünk!

Puszi

I.

1771. gy-ancsa
2012. márc. 11. 22:16

Egyre azon agyalok, hogy valami más kellene, mert a 90 napos most nem jön be nekem. Mert minden nap ennék valami finom párolt zöldséget. innék joghurtot. Ennék pár szelet kenyeret.

Most azon gondolkodom, hogy az eredti testkontroll nem a napokat, hanem az étkezéseket választja szét- És akkor mi lenne, ha reggelire csakis gyümölcs, az iskolai órarendemtől függően max 12 óráig (vagy fél kettőig, ha 7 órám van). Ebédre párolt zöldségek, vagy bab, vagy más keményítő. ezt mondjuk dékl és 2 óra között enném. Aztán délután ha éhes vagyok (de legalább három órával az ebéd után) ehetnék egy szelet kenyeret mondjuk margarinnal. de csak egy szeletet, amit előre levágok, és a többiet eldugom.... Mert ez a gyenge pont. Ha nem éhezek meg, akkor ezt kihagyom, és este 6 körül joghurt, lehetőleg johurttal, de lehet, hogy nem lenne baj mondjuk 5-6 óra között joghurt müzlivel vagy csak zabpehellyel. Az igaz, hogy nincs szétválasztva, de ortt van utána az egész éjszaka, lehet emészteni. És este 6 után lehetőleg sok tea, hogy éjjel legyen miért felkelni, testmozogni....

Szerintetek ez lehetne megfelelő? Mondjuk a párolt zöldség mellé mehetne bármilyen zöldségleves (persze még jobb, ha helyette).

Remélem mind megggyógyultatok. Icu, hogy haladsz a gyöngyös tojásokkal? Nem semmi amilyen jó kis türelemjáték ötleteid vannak. Mindig vannak emberek, akik szeretik az ünnepkhez megfelelően díszíteni a lak

sukat. Ez nem az én stílusom, de a lányaim már annál inkább kitöltik az űrt, amit én szabadon hagyok. Tehát ha nagyon szépeket készítesz, lehet hogy sokat el tudsz adni. Hogyan akarod árulni? Itt a neten, vagy az ismerősök körében?

Megvolt ma a családi ebéd apu évfordulóján. Jó hangulatban telt, még a temetőben is találtak alakalmat apám unokái a mosolygásra, cincogásra... Mindannyian vicces bácsiként ismerték őt, így a mai napon is örültek az együttlétnek, a szép napnak. Hiányzott? Persze, nagyon. De közöttünk volt....

Ebéd húsleves anyám módjára, töltött káposzta szintén anyám módjára, rántott hús és krumplisaláta amit én készítettem végül képviselőfánk anyám módjára. Most magas a gyomorsavszintem, pedig nem szokott. ezek szerint túl sokat ettem.

Nem tudtam most annyira besegíteni mint szoktam, mert anyós pajtást pénteken hazahozta a betegszállító autó, nem tud lábra állni, és felülni sem egyedül, ezért etetni és pelenkázni kell, igen sok időt és erőt igényel, de szerencsére el lehet vele beszélgetni, és igaz, hogy néha negatív de könnyen meg tudjuk mosolyogtatni. A szerencse, hogy após mellette van, nekünk csak akkor kell menni, ha tényleg csinálni is kell valamit.

Nagyon nehéz úgy fogyizniu, hogy szép lassan etetem a jobbnál jobb falatokkal.... Én is igencsak megkívánom mire végzünk.

De holnaptól megpróbálok az új rendszer szerint erős lenni.

Szép hetet nektek!

1770. schybie
2012. márc. 8. 11:58
SIPU????????????????
1769. schybie
2012. márc. 8. 11:58

Ma visszaszoktatás gyanánt palacsintát sütöttem Róbertnek, meg a családnak. Elég jól bírtam de most visszafeküdtem az ágyba. Holnapig meg kell gyógyulnom:)

Ma nőnap, remélem szép virágokat kapott mindenki. Ancsa milyen ebéden vagy?

1768. gy-ancsa
2012. márc. 7. 21:14

Melinda, alaposan elkapott most ez téged. De talán lassan javulgatsz majd.

A villanyszerelés meg akkor jó, ha utána tényleg el tudod felejteni, hogy van valami a falakban, és 230 évig nem lesz vele költség. Ezért jó előre jól átgondolni, habár nálunk minden festés előtt áthelyezünk pár konnektort, meg ide oda pakolja a párom a világítótesteket is. De ő ért hozzá, a kisebb szereléseket maga is megoldja. De ha új kábelezés lesz, az mindenképpen sokba kerül, és a munkadíj sem kevés, viszont a rendes szerelőket vissza is lehet hívni gond esetén mert garanciát is vállalnak a munkájukra.

Valójában az építkezés bármley fázisára elmondható, hogy ha kihagyod belőle a pénzt, akkor tólag kell sokkal többet beletenned, mivel az utólagos átalakítások sokkal többe kerülnek, nem beszélve arról, hogy milyen az, amikor lakott területen kell dolgozni.

De az ember valamiből mindig spórol, mert nincs az a pénz amit ne tudnánk mi nők elkölteni, és ha az építkezésről van szó, akkor a férfiak is ilyenek. És egyszer csak elfogy a keret, aztán jön a spórolás.

Tegnap volt egy helyes gyümölcsnapom, ma viszont egy nem annyira ügyes fehérje.

Holnap nőnapi ebédre megyünk, az vegyes lesz, de nem hagyom ött!

Szép napokat!

1767. schybie
2012. márc. 7. 12:44

Sziasztok!

Hát nem gyógyultam még meg. Tegnap kellett visszamennem az orvoshoz, de azt mondta péntekig maradjak még ágyban és akkor újból szeretne látni. Ma reggel már bírtam enni, nincs végre hányingerem, csak hasmarsom még mindig. de több már végre az energiám, szóval végre érzem hogy gyógyulgatok. (aminek ép itt az ideje)

Tegnap volt a villanyszerelő, szombaton próbaáramot csinál mindenhova, hogy ha gond van akkor még így festés előtt szét lehessen szedni a dolgokat. Nem gondoltam volna anno, hogy egy lakás teljes villanyszerelése ennyi munkával és pénzzel jár. Pedig aztán sose éltem burokba, de erre nem számítottam.

Gyertek és meséljetek, hogy ne unatkozzak:)

1766. a44109caaa (válaszként erre: 1765. - Gy-ancsa)
2012. márc. 6. 06:54

...úgy értettem: a diétám olyan messze van, mint a Hold...:-)kvázi az is lehet, hogy ő ott van én meg itt....végtelen távolságra egymástól..

:-)

1765. gy-ancsa
2012. márc. 5. 17:26

Nem tudom, hogy milyen a Holdon diétázni, de az enyém is ott lehet.... Holnap megemberelem magamat, mert megint rendetlen lettem. A férjem meg fogy, minden nap az orrom alá dörgöli, hogy neki van 3 kg mínusza.... Igaz, neki több a feleslege, de azért ezzel aztán megmotiválta a múlt helti gyümölcsnapomat, és végre sikerült!

Mama reggel sokkal jobban volt, délután viszont panaszkodott sok mindenre... Holnap mi visszük CT-re más városba, elképzelni nem tudjuk, hogyan tesszük majd be a kocsiba, de nálunk sem a CT-t, sem a betegszállítást nem fizeti a biztosító, és zsebből erlég a CT-t kifizetni. Szegénynek nagyon meg kell szenvednie az idős napjait. Annyian meghalnak nagyon fiatalon, akik meg szép kort élnek, bizony sok szenvedés éri őket. És mindenkinek azt kell elviselnie, és a családjának is, amit a sors kimért nekik.

Az idő nagyon szép, de jó hideg van még. Még kell tüzelni, bár nem akarunk. Megvettem a vetőmagokat, a napokban megyünk a gyümölcsösbe veteményezni. Alig várom, hogy jusson rá időm. Addig kell ezt is elintézni, amíg a mama a kórházban van, mert utána nem nagyon tudom majd magára hagyni, szerintem. De azért reménykedem, hogy egy kicsit feljavul az állapota.

Icu, amit a lelkiállpotról írtál, egyértelműen igaz. Mindent könnyebb elviselni, ha rend van körülöttünk, a fejünkben a szívünkben.

De Melkinda már biztosan meggyógyult, és dolgozik megint ezerrel. Csak Sipuról nem tudjuk, hogy mi van vele. Meg persze a többi ritka vendégről.

Legyenek szép napjaitok, A.

2012. márc. 5. 13:29

Sziasztok!

Ancsa-remélem, jobban lesz a Mama! Szorítok, hogy így legyen!!

Melinda-hidd el, hogy a lelkiállapot erősen kihat a fizikai testünkre! Ha olvastad, néhány bejegyzéssel korábban írtam, hogy dec. eleje óta beteg vagyok és semmi nem hoz helyre...folyton visszaesek és szinte nulla a javulás.. közben a lelkem a béka popsija alatt valahol, csak az elkeseredés, a depi és a kilátástalanság...aztán jött egy ötletem, hogy húsvéti tojásokat gyöngyözök tojásfára, meg ablakdíszeket-ahogy nekiláttam kissé javult a kedélyem, majd hirtelen egy hastáncruha megrendelés, és még kettő....nem mondom, hogy ezekkel helyrebillen a családi kassza, de valamit tesz hozzá és a fontos, hogy végre történik valami pozitív! Akár hiszed, akár nem, ezekkel egyidőben múlt el a köhögésem, a levertségem és a rossz közérzetem meg a fizikai fájdalmaim, amik megmagyarázhatatlan eredetűek voltak! Szóval: amennyire csak tudod, fel a fejjel! Légy erős és kitartó!! Sikerülni fog!!!

Köszönöm érdeklődéseiteket, aZzzurram jól van! Csütörtök helyett vgül pénteken volt a műtét...elég húzós volt így a csüt.-péntek, mert bementünk csüt. reggel ahogyan kellett-éhgyomorra, majd dél körül kiderült, hogy műtét csak másnap.Így ehetett-ihatott, de az ördögnek tartoztunk azzal a nappal, mert semmi értlme nem volt a kórházban töltenie azt a napo...majd péntek reggeletől ismét koplalás-szomjazás, jöttek az ígéretek:"nem sokára"..."mostmár hamarosan"...blablabla...végül 17.20-kor tolták be a műtőbe-elvilek 1/2 órás volt a beavatkozás, de őt 7 órakor hozták vissza-már teljesen frászba voltam, de kiderült, hogy amikor őt levitték, csak akkor kezdett hozzá a doki az előző beteghet.

Lényeg a lényeg: köszönöm kérdéseteket, jól van, most ment be a zárójelentésért, vezet, és ami a legfontosabb: megszűnt a derékfájása, ami dec. eleje óta kínozta-biztosan a csigolyarepedés következménye volt...

Nos -nem röviden-nálunk ennyi mostanság...

Megyek varrni-:-))

Legyen szép a napotok!

ja...diétám a Holdban és ezért már iszonyú dühös vagyok magamra!!!

1763. schybie
2012. márc. 5. 10:55

Sziasztok!

Ancsa, én nagyon szorítok, hogy jobban legyen a mama. Hány éves?

Én javulgatok, de nem vagyok a legjobban, már arra is gondoltam, hogy a lelkiállapotom sem kedvez a gyógyulásomnak. Háborog és fáj a lelkem. Tudom, erősnek kell lennem, de annyi rossz dolog történik mostanság. Mindegy, megcsinálom, mert úgyse tudok mást tenni.

A köhögésem, lázam alábbhagyott, viszont egyfolytában hasmenésem van, pedig alig eszem. -3kg a múlt hét átlaga, ha azt nézem hogy szinte nem ettem semmit, akkor nem is olyan sok ez. Bármit eszek, fordul ki a számból.

Holnap megyek vissza az orvoshoz, gondolom szerdán meg dolgozni. Robinak ma két műszakot kell megcsinálnia 3 óra alvás után, így 5-re ment és éjfél fele jön majd. Hát én biztos elájulnék, csomagoltam neki szendvicset, talán azzal kibírja.

Nyanyóca, férjurad hogy van?!

1762. gy-ancsa
2012. márc. 4. 22:02

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van! Icu, a férjedre is értettem! Milyen nehéz is az amikor valakiért aggóunk, segítenénk, de nem tudunk! Anyós pajtás ma megint kórházba került.... És sajnos nem tudom, hogy milyenek az esélyei. Szegény nem akart benn maradni. De tegnap óta nem tudjuk lábra állítani és egyre rosszabb az állapota. Csak odább lehet tenni, de nem tud arrább menni, sajnos.

Megint mindenfélét ettem ma, mert nem volt időm ebédet főzni. Vasárnap ide, vagy oda, füstölt kolbászt ettünk, meg hozzá majonézt, meg ahogyan illik mindenféle nehéz ételt.

Szorítsatok, hogy legalább egy kicsit tudjanak javítani a mamán!

Üdv

Ancsa

2012. márc. 1. 14:11

Sziasztok!

csak egy rövid helyzetjelentésre ugrottam be-és persze visszaolvastam a lemaradásom...

Melinda-mielőbbi gyógyulást kívánok!Igaza van Ancsának, ez az idei influjza igen egy makacs perszóna!

Feküdj és igyál sok folyadékot! A többi menni fog! PIHENÉS!!!!!

Ancsa-az én agyam nem nagyon akar mostanság "bekattani" a diétára, mindig van valami, ami eltereli a figyelmem, persze lehet, hogy ez csak épp kapóra jövő kibúvó...de ez van...

Igen, úgy volt hogy ma műtét, be is mentünk szépen annak rendje és módja szerint, majd 10.30-kor kiderült, hogy csak holnap kerül sorra szegényem,így +1 nap. Nem öröm, de biztosan közbe jött egy sürgősebb eset-egy balesetes vagy ki tudja....természetes, hogy a súlyosabb beteg elsőbbséget élvez.Megértjük, csak egy picit csalódottak vagyunk....talán holnap ilyenkorra már túl lesz rajta!

Majd jövök valamikor, addig is legyenek szépek-gyógyulósak-diétásak / ki milyet szeretne:-)-és nagyon vidámak a napjaitok!

1760. schybie
2012. febr. 29. 17:25

Szia Ancsa!

Én is pogácsát próbálok majszolni, mert 5 napja alig eszek valamit, nem mintha meglátszana, de a folyamatos láz mellett gondolom ez is gyengít, arról nem is beszélve hogy már hasmenésem is van, hisz nincs bennem semmi, csak a gyógyszer. Ilyen is ritkán van hogy úgy kell magamba imádkoznom valamit.

Ma már jobban vagyok fejben, azt hittem lázas sem vagyok, de nem jött össze mert 38.

Ma jöttek a gipszkartonosok, Robi lecipelt a lakásba hogy megdumáljuk a spotlámpákat, nem hazudok azt hittem elájulok. Kezdek megijedni. Így gyorsan vissza is feküdtem és itt ejtőzök a jó meleg ágyban. Semmi erőm, ilyet még nem éreztem.

Nyanyóca, holnap lesz a műtét?! Majd szorítok.

Sehol senki?!

Sipu, hogy álltok az esküvővel?

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook