Fogyjunk együtt ! Benne vagy?! (beszélgetés)
Ühüm! Most olvastam! :(( Azért remélem még néha benéz ide, ha feljön a hoxára.. :(
Én maradok, nem szándékozom menni. Mind1, már csak ketten maradtunk. De remélem, hogy így is jó lesz. :)
Randid?! Kivel? :)
Nekem elvileg holnap egy fincsi ebéd a párommal.. ;) hmm :)
nekem amúgy a ww nem nagyon jöbb be, mert azzal is olyan hülye dolgokat ettem, vagyis nem egészségeseket, és hiába nem haladtam meg a pontokat, nem fogytam, mert rosz kajákat ettem...:S
amúgy olvastad happy naplóját? itthagyott bennünket, úgyhogy legalább te maradj meg nekem bátorítóként!:)
Angelke, merre jársz? Látjátok, most az egyszer milyen hosszú ideig fent vagyok és senki sincs itt.. :( hüpphüpp -milyen szomorú- .. :( .. :)
Nah mind1 puszillak benneteket, legyetek jók, most megyek hajat mosni.
Én ettem ma csokit, 2 mars-ot.. csak egyet akartam, de nyertem vele még egyet, szóval 2t ettem.. :S Ami majdnem 9 pont, kerekítve ennyi.. De mind1, egy időre legyőztem a csokiéhségemet.. :)
Nekem is megjött az étvágyam, ahogy látod. :) Bár ma ezen kívül csak sóskafőzeléket ettem krumplipürével és 2 almát mézes fahéjas öntettel.. de sztem ezzel túlléptem már a határt.. :( az alsót biztosan, remélem a felsőt nem.. mindjárt utánaszámolok.
szia! hát én meg valahogy olyan kajás vagyok...:S na mindegy!
vettem hajsütővasat, úgyhogy kisebb imigeváltásom van:)
Mostmár csak meggyógyulsz, előbb utóbb biztos!:)
Tegnap óta sehol senki? :)
Ma már rendesen tanultam is.. :( Egész jól vagyok már, csak most náthásabban, mint eddig. :)
Cijja!
Örülök, hogy jobban vagy!:)
Én nemsokára összekapom magam, aztán megyek a bioboltba venni kölest meg hajdinát!:)
Hát igen, a bulizós dolog... Hiába szeretem nagyon nagyon, ha piásan nagy a kísértés!
Sziasztok! :)
Jobban vagyok már és most olvasgatom a tegnapi beszélgetéseiteket.. :) Hát, igen.. én is osztom a véleményt abban a bulizós témában.. én előtte mindig a barátommal vagyok, azt mondja, hogy akkor tudja, hogy legalább engem nem d@gnak meg a WC-ben .. és sztem hatalmas nagy igazság van benne..:)
Nah, most megyek naplót olvasgatni.. azt viszont nemtom, hogy írjak-e valamit az enyémbe.. nem érzem, hogy valami érdemleges történt volna velem ezalatt a pár nap alatt.. de enni nem eszem, csak egy picirit.. (ezt a piciri szót az unokaöcsémtől tanultam.. tök édi, mikor mondja:):) )
na szivem, örülök, hogy beszéltünk!:)
megyek fürizni, meg feküdni!
legyél jó! puszika! jó éjt!
:D:D:D
és a párodnak hogy tetszett a film? a legtöbb pasi kiakad tőle:D
:)
én a barátomat a HSM3-ra ráncigáltam el, mellettem meg ott énekelt végig egy japó kiscsaj... na mondom, én is hova kerültem... de azért tetszett:D