Fogyjunk együtt 2012. október 1-től (beszélgetés)
Szia!
Nagyon jó a vizesedésre a málnalevél tea, és még fogyaszt is:)
Sziasztok!
Én is mérlegeltem, Csillagom mailbe küldöm az adatokat. Nekem sikerült 72,5ről, 71,7-re letornázni a súlyom, úgy hogy ma múlt el a ciklusom. A héten volt egy nagyon depis napom...utána reggel 70,5 is voltam... nah de ilyen áron nem szeretnék többet. Szóval folytatásra fel!!! :)
Ma spinningen majdnem meghaltam:)
Méregtelenítéshez: mályva teát próbáltad?
azt mondják levessel kezdeni tészta nélkül
ha van natur husi saláta
én sütit ugy eszem hogy a tésztát nem
rétesnél könnyü
amikor igazán elszánt vagyok nem is nehéz
amikor a párom unokaöccsének volt az esküvője meg se kostoltam a tortát
azota is nagyon jo emlék és probálok arra gondolni hogy ha már ment máskor is kell mennie
ma vettem a lipotban anyunak sétálos dios gubát
olyan jo volt hogy nem kivánom
én imádok szagolni ezt is megszagolgattam és ennyi
Gratula!!!!:)) Ügyes vagy! s meg vana gyümölcse a kitartásodnak:))
Milyen módszerrel fogyózol? Lehet, h elkerülte a figyelmemet...
Sziasztok! Eltűntem a hétvégére, de most visszolvastalak Benneteket!
A hétvégén kajaügyileg katasztófa volt. Tesóméknál voltam, és ott mindig nagyon dúrva a felhozatal édességekből: 5 féle!!! desszert volt, abból az egyik palcsinta, amit még legalább 5 féleképpen lehet enni.:(
Ma reggel szorongva álltam a mérlegre...
De így is -0,5 kg. Meg is lepődtem.
Ma nagyon nagyon visszafogtam, szinte nem is ettem, leböjtöltem a hétvégét...
Holnaptól normálisan, de ésszel.
Ti hogy harcoltok az olyan helyzetekben, amikor tudjátok, h sok a kísértés?
Üdv!!!
Köszi!
A múltheti -0,30kg-hoz képest,nagyon örülök,hogy végre elindult a fogyásom...:))))
Sziasztok!
A heti fogyásom -1,3kg,elégedett vagyok!:)
Mindenkinek gratulálok ügyesek vagytok....
Na,megyek eszek egy kis kőrözöttet:)))
Mai mérési eredményem 127,4 kg, ami azt jelenti, hogy fél kilót fogytam!!!!
Olyan boldog vagyok. Pedig hétvégén sült csülköt ettem, egyre jobban hiszek a paleoban! Hallod Menyus?!
Én se kaptam.
Nálam is minden szuper, csak épp női napjaim vannak, alig vártam, hogy hazaérjek.
Minden szuper :))))csak nem mérlegeltem...mert anyukámnál van csak mérleg...voltam is, csak elfelejtettem ráállni.
Egyébként tuti nem fogytam, ezt érzem. Na majd a jövő héten :D ill. ezen a héten.
Én miért nem kaptam táblázatot?
Merre vannak a többiek???
Hogy megy az életmódváltás fiuk-lányok?
sziasztok
mivel meghalt a mérlegem anyué van nálam
az 116 kg
ez kevesebbet mutat mint az enyém
de csütörtökön megyek utoljára kör edzésre
ahova egy honapja járok
ot komplett mérés lesz
zsir és centik is
n
De ügyesek vagytok!
Hát énkíváncsi vagyok a mérlegre, de csak edzés előtt mérlegelek. Megérzésem szerint most még híztam is, de meglátjuk. nA múlt héten ugye 10 dekát sikerült fogynom. Tényleg kíváncsi vagyok. De addig még legurítom a csalánteámat, meg nyomás dolgozni, mert ellep a könyvelés! Ma végeznem kell vele, és mivel edzés van, így túlórázni sem tudok miatta.
Szép napot és sikeres mérlegelést a többieknek!
Szia!
Nagyon köszönöm, szerintem is mértékkel kell fogyni, már csak a bőr miatt is.
A lassú fogyás megvan, mert én csak kéthetente mérlegelek, és így ment le két hét alatt összesen 3,3 kg, ami szerintem teljesen jó.
ezzel a módszerrel átlagban 1 - 1,5 kg -ot szoktam fogyni hetente, ami pont elég. Pedig még csak nem is sportolok:)
Tudom milyen a jojó, volt amikor 4 hónap alatt 100 kg -ról 60 kg - ra fogytam, utána pedig 2 évig tartottam, és szépen visszakúszott.
Most ugye 146 kg - val mentem szülni, 132 kg jöttem el a kórházból és azóta ment le ennyi.
De október 1 - től csinálom ezt a módszert előtte, kapszulák, turmixok, "éhezés", tehát gyorsan átváltottam erre az egészséges módszerre, így már sokkal jobb.
De ügyi vagy! Ez nagyon jó, szép eredmény...
Ha elfogadod a tanácsomat, próbálj meg lassan fogyni,mert az tartósabb sokkal..
Én már csak tudom, 108 kg voltam sajnos,kipróbáltam mindent és bizony rá kellett jönnöm,h a hirtelen fogyás visszaüt és jojózik az ember lánya..
És az olyan elkeserítő tud lenni...
Szerintem havi 2-4 kg tökéletes, és annál több nem is kell,mert nehéz megtartani amikor már csak súlyt akarunk tartani...
Én személy szerint havi 2-3 kg-val tökéletesen elégedett lennék és boldog :)
Sziasztok!
A mai mérlegelésen már csak 117,9 kg voltam:)
Ismételten átléptem egy bűvös számot /120/:)))
Csúcs szuper, nem éhezem, minden ínycsiklandozó ételt eszem és fogyok:)
Mindenkinek gratulálok, kitartás, hamarosan nád szál kisasszonyok leszünk:)))
Jó ez a kis csapat, kitartást és motivációt adtok, köszönöm:)))
Csodaszép hetet mindenkinek!
Ügyi vagy! :)
Fog ez menni,meglásd, csak kitartás és meglesz annak az eredménye szép lasssan :)))
Nagyon boldog vagyok , az első 2 hét eredménye - 2 kg , úgy h mensi elött vagyok most és tartom vissza már a vizet is...
77 voltam 1-jén,most vagyok 75 kg :))))
Kíváncsi vagyok már nagyon,h mennyit sikerül leadnom 1 hónap alatt ezzel az életmódváltásommal...