Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Én meg lassan dokihoz a gyerkőccel...
Én meg megyek tornázni...
Többiek?
Én most reggelizem épp:)
Én itt vagyok,de visszaolvasni nincs időm...
Nem sokat leszek mostanság,tanulok,meg kell alapoznom a külföldi életünket...
Azért a súlyomról majd közben beszámolok...
Szép napot!!
Tudom ám, hogy itt vagytok:)
Hol van mindenki?! :)
Ma reggel (még) nem mértem magam, de fogom...
sziasztok!
tudom nagyon ritkán jövök, de haátridős munkám van jövő hét hétfőig, s ilyenkor éjjel-nappal dolgozom :( a diétát tartom, remélem jól vagytok :) puszi mindenkinek!
Most bepótolod az alvást.
Majd lesz jobb is:)))
Jó éjt Csajok, megyek aludni, reggel jó lenne 9 előtt felkelni:)
Átok ez a munkanélküliség, nem bírok felkelni, eddig meg 4.10-kor simán kipattantam az ágyból.
Szauna, az jó :) lehet nekem is kellene mennem. Jó kis méregtelenítés, meg vagy 2 kiló minusz nem ártana:)
Nem magas, de kajához nem jó. Azért iszom most szaunázás előtt-közben.
En is jobban elvesztem igy.Jobban is birtam.
A 9,3 ph-s nem magas? Én a 7,7 vagy 8 ph-s vizeket jobban szeretem.
Én sokszor tornázok úgy ahogy Te ma este. Néha nagyobb kedvvel csinálom így, mint a kötött darabszámot. Sokkal élvezhetőbb így. Azért szoktam rendesen is, Réka hűha módra :)
Nekem fél literes bögréim vannak, amibe igazából 6dl fér, abba szoktam teát készíteni. Most éppen egy vesetisztítót iszom napi szinten, desszertnek egy fekete teát angolosan, vizek közül ionizál 9.3-as pH értékű vizet iszom délelőtt.
1,5-2 liter folyadékot iszom, attól függően, hogy mit csinálok.
Megjött a párom, szép estét nektek! :)
Tulajdonképpen zóna edzést csináltál.:) Állítólag hatékonyabb mint a folyamatos terhelése 1-1 izomcsoportnak.
Igen, de hatásos! Az már egyszer tuti:)
:) Én is befőttes üvegben forrázom a filtereimet. Van egy 7 dl-es, abban általában zöldtea, mellette egy 5 dl-es, abban csalán, borsmenta, hibiszkusz.... vagy más, és van egy 3 dl-es, abban szűztea. Ez már 1,5 l ezt mindig megiszom. Így tudom tartani a folyadékbevitelemet, mert mellette iszok még 2x3 dl vizet, és már majdnem megvan :)
Szep jo estet kivanok mindenkinek!Milyen napotok volt?Vissza olvasok hogy lassam kivel mi tortent.
Meg volt a torna kereken 60percet tornasztam Reka gyakorlataira de most nem a dvdre mert parom foglalta a tv-t hanem magamtol raktam ossze az o gyakorlatai utan.Volt benne minden popsi,felsotest,has es comb.Jobban birtam igy hogy felvaltva csinaltam a gyakorlatokat nem pedig 20perces blokokat mint ahogy a dvd van.Igy is megizadtam rendesen.
Vacsorara csirke salatat ettem (nem halat) csipos chilli szoszl.KB 2,5l vizet ittam meg es most fogok fozni csipke teat.Reggel ota azik a csipke.
Micsoda csend!!! :)
Vivienke: hogy ment a nap? Sikerült betartani?
Réka szerintem nem terheli a gerincet. Az ugrálások viszont igen. A térdedre vigyázz, ha Réka comb blokkot csinálsz. De ha nem szabályosan guggolsz,akkor nem lesz gond. Nekem kényes a térdem, de nem lett tőle gondom. Réka hasizom gyakorlatai is olyanok,amik nem terhelik a gerincet. Az amerikai menőbb dvd-ken viszont elég sok gyakorlatot látok, amit anno úgy tanultam, hogy nem ajánlottak. Legalábbis jobban terhelik a gerincet, térdet.
Ez aranyos!!! :))
Én általában a tizedik percnél vetkőzni szoktam, így olyankor ha jön valaki, a lépcsőházban megbeszélik. :)
Nálunk már tudja mindenki a menetrendet, ha anya jön tornázni, akkor mindenki elvonul a tv elől. Egy darabig persze vihogtak Rékázás közben, hogy naaaa még nyolcat.:) De most már az sem zavar ha a haverjaik közben átközlekednek a szobán. Már mindenki elég ügyesen kerülget , hajlong és ugrik, hogy átjusson rajtam, miközben tornázok. :)
Először próbálj valami követhetőbbre tornázni.De szerintem akkor sem kell elkeseredni, ha nem tudod olyan gyorsan csinálni,mint a dvd. Csinálj belőle amennyit tudsz, és olyan tempóban ahogy sikerül. Majd belejössz. Ha abszolút nem megy, akkor gyalogolj közben. Csak ne add fel. Mindenki így kezdi az elején.
Jó éjszakát mindenkinek! Megyek pihenni,holnap munka! Jók legyetek és égjen a zsír!
Úgy döntöttem, hogy nem tekerek ma, főztem egy nagy adag teát, eltettem a csemetéket aludni, és lazítok.
Éget, éget, de ettől még nem fogyunk le. Mondjuk ha 200 kilósok lennénk, és a család a vacsorakor az asztalt elénk cipeli, mert csak a kanapén tespedünk (láttam már ilyet), és egyszercsak elkezdünk házimunkát csinálni, akkor el lehet kezdeni fogyni ezzel. De esetünkben csak az izzadás, zsírlebontás a megoldás.
A pilates nem tetszik,amit letöltöttem dvd-t ,hát hagy kivánni valót maga után.A másiknak utánna nézek.Köszi a tippet
Nevetni fogtok, de a házimunka is éget el kalóriát: egyébként Mandarinkának üzenem: tényleg sokat gyaloglok meló közben:)
Persze, nem ugyanaz, mint egy cardió edzés-de ez is valami...
Rékát elég keménynek tartom, szerintem neked inkább pilatest kéne, vagy callanetics-et csinálni. A Zumba is jó, de Réka nem kímélné a gerinced, szerintem:(
Na azért nem vagyok mazoista,de ha lemenne rólam pár kiló,könnyebben neki látnék rékának.
Egyébként Réka gerinckímélős? 17 éves koromban ugyanis gerincsérvvel műtöttek és ha olyat csinálok,ami a derekat megerőlteti eléggé fáj.
További ajánlott fórumok: