Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Köszi megkaptam:) Nagyon jól jött, meg is állok, ma már semmit nem eszek. Nem magyarázom a bizonyhitványt:) de okom volt rá-melóhelyi gondok:(
De legalább lesz időm angolozni...
Amit én...Tanulás közben én is túlettem magam...
Még tornáznom is kell!!! Nehéz lesz a következő egy hónap,hogy reggelre megyek...Ilyenkor nehezebben állok neki,tologatom odébb...
Abban reménykedem,hogy jövő héttől jön a SÁRKÁNY ÉVE ,végre és ez nagy erőt fog adni...Mondhatnám,újult erőt...
Enéh,a Te Sárkányod hogy van????
Igen, lehet, sőt kell próbálkozni! Ebben egyetértünk. Csak nekem is sokkal egyszerűbbnek tűnt, amíg csak elmélkedtem róla, hogy majd, hogy lesz.
Odáig jól haladtunk, hogy itthon nem kapott semmilyen cukrot, csokit, legalábbis tőlünk nem. Viszont az oviban elképesztő dolgokat tudnak adni és nem az ebédre gondolok, mert az olyan-amilyen, hanem arra, hogy viszik a szülők a mindenféle műanyag vackokat szülinapra, meg karácsonyra, meg mit tudom én mire. Azt gondolná az ember, hogy ó az ritkán van. Pedig december közepe óta nem fogy el a szaloncukor, mert mindenki beviszi, ami megmaradt. Nyilván nem a legjobbakat hagyták meg, de még azok is rosszak lennének. Aztán ott van a szülinap, a mindenféle szabályok miatt, ami helyes is, nem lehet bevinni otthon készült dolgokat. Csakhogy, 30 fős csoportra vásárolni kevesen engedhetik meg maguknak, hogy minőségi bio-akármivel kedveskedjenek. Úgyhogy van 30 szülinap, több hét mikulás, karácsony, húsvét miegymás ünneplés. Ebből már több hónap gagyi műanyag cucc kijön. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy vannak, akik zöldség/gyümölcs helyett ivólevet visznek be a közösbe. Nyilván az olcsót...
Nem sorolom tovább :(((
Az én gyerekem 4 éves koráig tök normális viszonyban volt az édességgel, mert eszébe sem jutott. Most meg december óta traktálják, elérkeztünk arra a pontra, hogy vitázunk miatta, mert kéri az "adagját". Köszönöm szépen, pont ez hiányzott nekünk! :(((
Jó is a lapos has:)
Én is olyat szeretnék, de már lánykoromban, voltak kis hurkáim. Olyan igazán feszes hasam, mint a modelleknek, sosem volt, még 60 kg-san sem:(
Sziasztok Lányok!
Ma nagyon büszke vagyok /idáig!!!/ magamra, gyümölcsnapot tartok, tornáztam 50 perc erősitést, és sétáltam kb. 2 km-t, gyalog mentem ügyet intézni, és még megyek másfél órát táncolni!
Remélem mindenki jól van, tornázik és fogy!:)
Az nem olyan egyszerű, mint ahogy elképzeled! :(
Majd olvass bele, hogy hány csecsemő kapott cukros teát, hogy ne sírjon éjjel a kórházban! Azt sem igazán tudod ellenőrízni, hogy az oviban, suliban mit eszik.
Nem azt mondom, hogy teljességgel lehetetlen, de ahhoz közeli.
Szerintem inkább x:)
Tetszik neked is?
Ja, am.sziasztok csajok!!
Kinek hogy telik a napja?
Sziasztok!
Én is itt vagyok, kicsit elmaradoztam mostanában, de olvaslak titeket, és csak így tovább csajok!!!
Lanyok elkoszonok indulok dolgozni!Szep napt mindenkinek!
Eneh!A masodik nap a legnehezebb KITARTAS!Kuldok feled egy kis pozitiv energiat!
Mindenfélét ehetsz, de a legjobb, ha egy fajtát eszel egy étkezésre. A gyomornak így a legkönnyebb.
Szerintem nyugodtan ehetsz magas kalóriatartalmút is, mint a banán, úgyse eszel meg belőle 5kilót reggelire:))
mondjuk ez is jó ötlet, hogy délelőtt gyümi, délután zöldség, paradicsom, paprika, spárga, stb...
melyik zöldséget vagy gyümölcsöt nem szabad enni?