Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Remélem elkezdtétek a fogyózást, legalább annyira mint én:)))
Vicc:
Hányféle szerszám méret létezik?
1. kicsi
2. közepes
3. nagy
4. jaj, Istenem
5. van ilyen fehérben is?
palacsinta :((
tudom-tudom...gyarló vagyok :(
Sziasztok!
Már megint mérges vagyok magamra, mindig elcsábulok egy egy fínom falatra. Na igy sose leszek csini:)
Sziasztok csajok:)
Most jöttem a suliból, ma volt záróvizsga (nem nekem, nekem majd májusba lesz) csak gondoltam megnézem milyen. Elkeseredtem, nagyarányú bukás:( De legjobb barátnőmnek sikerült, ennek örültem.
Elmentem hobbi boltba és otthagytam egy vagyont, mindent vettem... persze amiért célzottan mentem az nem is volt! Ja és hazafelé benéztem abba a turiba, ami itt nyílt mellettünk, egy nacit is beszereztem:) Többet nem mertem költeni a mai napon, nem mintha nem tudtam volna :DD
Csá csajok... Velem nem történik semmi :(((
Ez borzasztó!
Itt vagyok én ,csak olykor egyedül!
Bár magamban is szoktam beszélni ....néha:DDD
Sziasztok!
Hova tűnt az a nőies locsogás?
Vagy épp mindenki ,fodrász ,kozmetika és shopping túrán vesz részt?He?:DDDD
Akkor megvolt a reggeli izgalom :)
Mi is jártunk egyszer úgy, hogy mentünk a mamáék házához (nem lakik már a házba senki, de fél életünk ott töltjük, s ott lakik a kutya is, mert az kertesház) szóval megyünk, kutya meg sehol, kiabálunk neki, sehol... gondoltuk bemegyünk a házba a pórázért, amikor halljuk valami zörög a házba... persze egyből betörő..stb:) Aztán kiderült, hogy este mikor zártuk a házat, a kutya bement:D Nem csinált semmi rosszat, csak a wc papírt gurgatta végig az egész házon :DD
Ancika visszaállítja..
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ma elhagytuk a kutyát! Már égre földre kerestük... mikor feladtam mondom mostmár felviszem a gyereket, és lejövök egyedül keresni.
Erre a kis drága ott csücsül az ajtó előtt.
Egy kedves szomszéd beengedte, mi meg kerestük össze vissza :SSSS
Sziaa Monokli:)
Megtöröm a köszönősort:) Takarítani kellene, de nincs kedvem, sokkal kényelmesebb itt a gép előtt :D
Főzni is kéne valamit.. ötletem sincs .. jáj:)
Sziasztok!
Csak életjelet adok magamról, fogyi téren jól állok igaz nem álltam mérlegre de a hasam lement. Mindenkinek szép állmokat kívánok.
Köszönöm-köszönöm:)
Ökológia volt, s ezek a matematikai modellek, s elméletek az őrületbe kergettek :D De vége, és ennek nagyon örülök:)
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?